PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 21 worden getoond)

 • INTERIEURARCHITECT ZOEKT WERK!
  Bent u op zoek naar een vaste interieurarchitect of tekenaar die bijkomend werk wil overnemen aarzel dan niet om mij te contacteren, zodat ik u mijn curriculum vitae en portfolio kan voorleggen. Met veel plezier kom ik mijn kandidatuur verder toelichten in een persoonlijk gesprek. Vriendelijke groet, Frederik Bastiaens
  Datum: 09-06-2018
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • FREELANCE ARCHITECT-ASSISTENT
  Freelance architect-assistent voor het uittekenen van bouwaanvragen, ontwerpen, ...
  Datum: 02-06-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen

 • ASSITENT ARCHITECTE IN OPLEIDING ZOEKT VAKANTIEJOB
  Bent u eventueel op zoek naar een jobstudente ? Eind juni ben ik klaar met mijn 2de jaar Bachelor Toegepaste Architectuur. Tijdens mijn opleiding leerde ik met AutoCAD concrete architectuurprojecten digitaal uitwerken, van voorontwerp tot uitvoeringsplannen en detailtekeningen. We hebben nog geen kans gehad werfbezoeken te ervaren. Mijn opleiding is nog niet afgerond maar graag zou ik ervaring opdoen en teamgericht werken/meehelpen/assisteren.
  Datum: 30-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • JOB ALS ARCHITECT ASSISTENTE REGIO BEVEREN
  Ik zoek een job als architectuur assisente, als bediende, liefst in de regio Beveren, Melsele, Vrasene (of ergens in het Waasland).
  Datum: 29-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • FREELANCE ARCHITECTEN
  MDW Architecture is op zoek naar Freelance architecten Junior/Senior.
  Datum: 29-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant/Waals-Brabant

 • STUDENTENJOB GEZOCHT VOOR GEMOTIVEERDE A.A.
  Spontane jonge dame in opleiding (2de jaar achter de rug) zoekt studentenjob.
  Datum: 27-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen

 • ZELFSTANDIG STAGIAIR-(IR)ARCHITECT M/V MET INTERESSE VOOR RESTAURATIEPROJECTEN
  AVAPARTNERS - ARCHITECTS & PLANNERS - Creatief team van 27 full time medewerkers zoekt 1 zelfstandig stagiair-architect met interesse voor restauratieprojecten in combinatie met duurzame, hedendaagse architectuur. Graag diploma master in monumenten- en landschapszorg of master of sience in conservatorium of monuments & sites of relevante ervaring.
  Datum: 25-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • ARCHITECT EN BOUWKUNDIG TEKENAAR
  We zijn op zoek naar een boeiende collega ( stagiair ) architect en bouwkundig tekenaar. Je maakt deel uit van een klein team, en krijgt de kans om het bouwproces van concept tot uitvoering mee op te volgen. Wij bieden een interessante aangename werkplek zowel qua verloning als uitdagingen. We werken zowel aan industriële projecten, meergezinswoningen, woningbouw als aan verbouwings- restauratieprojecten.
  Datum: 24-05-2018
  Regio: Antwerpen/Limburg/Luik

 • WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN INTERIEURARCHITECT(E)
  Slots Décoration is een familiaal bedrijf gevestigd in Spiere-Helkijn. Wij staan bekend als interieur- en decoratiezaak die garant staat om sfeer in ieders interieur te brengen. Wij gaan op zoek naar een interieurarchitect(e). Je begeleidt de klanten van A tot Z in hun zoektocht om hun droomproject te verwezenlijken.
  Datum: 24-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • JONGE INTERIEURARCHITECT ZOEKT (INTERIEUR)ARCHITECTENBUREAU
  Als jonge interieurarchitect ben ik op zoek naar een bureau waarin ik mijn progressie kan verder zetten. Ik werkte reeds al bij een interieurarchitect waar ik ervaring opdeed in meerdere projecten en heb ook al meerdere eigen projecten in Brabant, Bruxelles en aan de kust. Een pluspunt is dat ik perfect tweetalig ben. Ik ben ongelofelijk gemotiveerd en vraag niet beter dan een nieuw ervaring op te doen.
  Datum: 19-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant/Waals-Brabant