PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-9 van 9 worden getoond)

 • DESMET & LAMMENS ARCHITECTEN ZOEKEN EEN MEDEWERKER
  U bent architect of ingenieur architect en verantwoordelijk voor het opmaken van ontwerp, omgevingsaanvraag en uitvoeringsdossier in zowel teamverband als individuele aanpak. De projecten dienen door u te worden voorgelegd bij de nodige instanties.
  Datum: 08-01-2019
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • SG-TEKENBUREAU BIEDT HULP AAN ARCHITECTENBUREAUS
  SG biedt ondersteuning aan architecten, interieurvormgevers, ingenieurs, bouwheren en bouwpromotoren. De activiteiten bestaan uit opmeten van bestaande gebouwen en deze om te zetten naar zorgvuldige digitale tekeningen, uitwerken van bouwaanvragen, maken van 3D visualisaties, opmaken van bestekken en meetstaten en detailleren van stabiliteitsstudies.
  Datum: 27-12-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant

 • IK ZOEK EEN JOB ALS ARCHITECT ASSISTENT - MODELLEUR
  Ik ben op zoek naar een job als Architect Assistent - Modelleur in de regio Gent voor halftijdse samenwerking in dienst of op zelfstandige basis.
  Datum: 26-12-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • EEN TECHNISCH AFDELINGSHOOFD
  GEMEENTEBESTUUR VAN SINT-JANS-MOLENBEEK AANWERVING VAN EEN TECHNISCH AFDELINGSHOOFD VOOR DE DIENST HUISVESTING EN BEHEER GEBOUWEN
  Datum: 20-12-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant/Henegouwen/Namen/Luxemburg/Luik

 • ARCHITECT BIEDT DIENSTEN AAN
  Architect met 35 jaar praktijkervaring en geschoold in vele domeinen en sectoren biedt een groot aantal diensten aan, zowel in de openbare als privé sector. Dit is eveneens mogelijk bij tijdsgebrek en tijdelijke versterking nodig is en om kleinere opdrachten uit te voeren. De opdrachten kunnen afhankelijk van de aard forfaitair of in regie uitgevoerd worden. Telefoon 011 481 851 - regio Limburg, Antwerpen Vlaams Brabant.
  Datum: 10-12-2018
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • PROFESSIONELE BACHELOR IN DE TOEGEPASTE ARCHITECTUUR ZOEKT JOB IN VISUALISATIEBUREAU
  In 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool West-Vlaanderen (HoWest). Tijdens de unieke opleiding ‘Toegepaste architectuur’ werd de nadruk gelegd op de praktijk, hierdoor stapsgewijs projecten leren organiseren, visualiseren en detailleren. Naarmate de opleiding vorderde werd mijn interesse voor het grafische alsmaar groter, het maken van 3D visualisaties en animaties zijn als het ware een echte passie geworden.
  Datum: 05-12-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • PROFESSIONELE BACHELOR IN DE TOEGEPASTE ARCHITECTUUR ZOEKT JOB IN VISUALISATIEBUREAU
  In 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool West-Vlaanderen (HoWest). Tijdens de unieke opleiding 'Toegepaste architectuur' stapsgewijs projecten leren organiseren, visualiseren en detailleren. Naarmate de opleiding vorderde werd mijn interesse voor het maken van 3D visualisaties / animaties alsmaar groter. Graag zou ik willen werken in een visualisatiebureau omdat software zoals Lumion, Twinmotion en 3ds Max een passie zijn, programma's waarin ik ervaring wil opdoen en mij verder in wil verdiepen.
  Datum: 19-11-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • I AM LOOKING FOR AN OPPORTUNITY AS AN ARCHITECT
  I am a graduate from Sint Lucas School of Architecture, Gent from the International Masters of Architecture Program and am currently looking to work as an architect. My interests are in the field of buildings that focus on sustainability. My strengths are collaboration, research, details and site coordination.
  Datum: 30-10-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Antwerpen/Waals-Brabant/Luxemburg/Luik/Buitenland

 • TOOP ARCHITECTUUR ZOEKT ENTHOUSIAST TALENT MET MINIMAAL 2 JAAR ERVARING
  We're hiring! We zijn op zoek naar enthousiast talent met minmaal 2 jaar ervaring om onze kantoren in Lokeren en Westouter te versterken. Interesse? Contacteer ons op info@toop.be
  Datum: 08-10-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen