PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 12 worden getoond)

 • JOB ALS ARCHITECT ASSISTENTE REGIO BEVEREN
  Ik ben opzoek naar een job als architectuur assistent in de regio Beveren (of omgeving: Melsele, Vrasene of Haasdonk). Momenteel ben ik aan de slag (sinds 2014) als Project technicus bij een groot bedrijf.
  Datum: 19-09-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • JONGE ARCHITECT ASSISTENT ZOEKT HALFTIJDSE JOB.
  Ik ben afgestudeerd als architect assistent en zoek een job in een architectenbureau. Dit zou een halftijdse job van maandag tot donderdag moeten zijn, want de vrijdag plan ik een extra opleiding Bim expert modelleur te volgen. Ik woon in Brugge dus een job in de regio zou fantastisch zijn. Over veel ervaring beschik ik nog niet. Wel volgde ik al een stage van een semester en doe nu een vakantiejob in een architectenbureau. Ik ben een harde werker en zeer leergierig. Hopelijk tot binnenkort.
  Datum: 12-09-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen

 • OP ZOEK NAAR EEN JOB ALS ASSISTENT-ARCHITECT/MEDEWERKER
  Hallo, Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik zoek werk in een architectenbureau waar ik veel kan en mag leren, ik heb namelijk nog geen ervaring.
  Datum: 07-09-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen

 • GEZOCHT:ERVAREN PROJECTINGENIEUR STABILITEIT
  Profiel ? Burgerlijk ingenieur bouwkunde - industrieel ing. bouwkunde; ? Relevante ervaring met ontwerpen en berekenen van structuren in een ingenieursbureau; ? Zeer goed vertrouwd met het ontwerpen en berekenen van struc-turen van commerciƫle & industriƫle gebouwen overeenkomstig de recentste normen; ? Inzicht in het ontwerpen van structuren; ? Kennis van tekensoftware, grondige kennis van rekensoftware (o.a. Scia Engineer) en courante MS Office-toepassingen;
  Datum: 07-09-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • IK ZOEK ARCHITECTEN KANTOREN VOOR VASTE SAMENWERKING
  Ikzelf doe ondersteunende functies voor architecten hun klanten. Dit omvat alle keuringen, Blowerdoor (luchtdichtheidstesten) ,EPB veiligheidscordinatie, ventilatieverslaggeving met kennis van zaken, etc...
  Datum: 06-09-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • FREE LANCE DIENSTVERLENING VOOR ARCHITECTEN
  Met 35 jaar praktijkervaring in de architectuur- en bouwwereld, geschoold in vele sectoren en domeinen, kan ik als architect op free lance basis een groot aantal professionele diensten aanbieden, zowel in de openbare als private sector. Dit is eveneens mogelijk indien er een tijdelijke versterking nodig is om kleinere deelopdrachten uit te voeren bij tijdsgebrek. De opdrachten kunnen afhankelijk van de aard en het type forfaitair of in regie uitgevoerd worden. Tel 011 481 851 voor meer info
  Datum: 03-09-2018
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • JONG BRUSSELS BUREAU ZOEKT ARCHITECT(E)
  Stevenalice architects zoekt een architect met minstens 2jaar ervaring om zijn team te versterken. We zijn een no-nonsense team dat wil groeien en een hoekje af heeft. Onze coworking delen we met enkele jonge ondernemers en wat andere architecten wat een leuke internationale sfeer geeft.
  Datum: 25-08-2018
  Regio: Vlaams-Brabant

 • REVIT/BIM-MODELLEUR/MANAGER
  Graag zou ik een bureau willen ondersteunen in het BIM/modelleerwerk met Autodesk Revit. Ik ben al 10 jaar in contact met deze software en ben zeer vooruitstrevend hierin. BIM Standards, Family editing, Meetstaat/Lastenboek koppelen, ... behoren tot de taken die ik wil uitvoeren.
  Datum: 23-08-2018
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • WERKSTUDENT ARCHITECTUUR ZOEKT DEELTIJDS WERK
  Het afgelopen jaar was ik aan de slag Ontwerper Tekenaar / Ruimtelijke Planning. Het aankomend academiejaar wens ik mijn studies architectuur weer (deels) op te pikken in combinatie met deeltijds werk.
  Datum: 17-08-2018
  Regio: Limburg/Vlaams-Brabant

 • 3D ARTIST, ARCHITECTURAL PREVISUALIZATION
  I have studied architecture and worked as a generalist CG artist (more specialized in rendering, lighting and compositing) for several years. I master in modo, nuke and arnold. I have a working knowledge of maya and houdini as well.
  Datum: 16-08-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant/Henegouwen/Namen/Luxemburg/Luik