PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-9 van 9 worden getoond)

 • BEN JIJ DE BOUWSTEEN DIE ONS VERSTERKT?
  Wij zoeken een architect assistent die ons van A tot Z ondersteunt. Heb jij ervaring hierin of vooral veel goesting? Kan je ontwerpen in 3D met Archicad uitwerken? Heb je oog voor detail? Ja, dan kan jij meebouwen aan onze opdrachten. We bieden een gevarieerde job aan en kansen om je verder te ontwikkelen in functie van je interesses.
  Datum: 11-06-2021
  Regio: Limburg

 • IK BEN OP ZOEK NAAR EEN STUDENTENJOB ALS ARCHITECT-MEDEWERKER.
  Ik ben op zoek naar een vakantiejob gedurende de maanden juli en augustus. Ik heb mijn bachelor architectuur afgerond aan de Universiteit Hasselt. Mijn studie vervolg ik momenteel door een master in de Stedenbouw en Ruimtelijke Planning.
  Datum: 07-06-2021
  Regio: Limburg

 • IK BEN OP ZOEK NAAR EEN STUDENTENJOB ALS ARCHITECT-MEDEWERKER.
  Ik ben op zoek naar een vakantiejob gedurende de maanden juli en augustus. Ik heb mijn bachelor architectuur afgerond aan de Universiteit Hasselt. Mijn studie vervolg ik momenteel door een master in de Stedenbouw en Ruimtelijke Planning.
  Datum: 07-06-2021
  Regio: Limburg

 • IK BEN OP ZOEK NAAR EEN VAKANTIEJOB ALS ARCHITECT-MEDEWERKER
  Ik ben op zoek naar een vakantiejob in de maand juli 2021. Ik heb een bachelor Architectuur aan UA en ben momenteel bezig aan een master Stedenbouwkunde. Als jobstudent wil ik mijn kennis in het ontwerpen vergroten en mij verder specialiseren in programma's als Revit, SketchUp, Photoshop en Illustrator.
  Datum: 20-05-2021
  Regio: Antwerpen

 • IK ZOEK EEN STUDENTENJOB ALS STUDENT TOEGEPASTE ARCHITECTUUR
  Ik ben op zoek naar een vakantiejob in de architectuur. Dit in de zomer van 2021, alsook voor onder de loop van het schooljaar. Ik ben student Toegepaste Architectuur aan Howest Brugge. Door als jobstudent te werken kan ik mijn kennis van programma’s zoals ArchiCad, AutoCAD, SketchUp en Photoshop gebruiken in het werkveld. Er wordt in mijn studie volop ingezet in het aanleren van deze programma’s en ik kan er ook al vlot mee werken. Zelf heb ik reeds 2 woningen ontworpen met die appli
  Datum: 12-05-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • ZOEKT U NAAR EEN ZELFSTANDIGE PROJECTLEIDER
  opmaak uitvoeringsplannen, bouwaanvraagplannen, meetstaat en of lastenboek NL of Fr , bouwaanvraagdocumenten in het Frans of Nederlands doe ik van thuis uit, ruime ervaring met werfleiding, uit te voeren, kennis van overheidsopdrachten, werf-opvolging, projectmanagement, kennis van een werf
  Datum: 11-05-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant

 • ARCHITECT MET 6 JAAR ERVARING
  Je bent verantwoordelijk voor projecten van verschillende groottes en soorten. Je neemt de leiding over een project en stuurt een team aan zowel tijdens de ontwerp- als de uitvoeringsfase. Je werkt samen met een veelvoud aan stakeholders, zowel binnen als buiten het bureau, om het vlotte verloop van projecten te verzekeren, zowel binnen het bureau (ontwerpbureaus, bedrijven, klanten, ...)
  Datum: 27-04-2021
  Regio: Vlaams-Brabant

 • BRESSERS ARCHITECTEN ZOEKT PROJECTLEIDER ERFGOED.
  Met je ervaring in een architectenbureau en technische kennis ben jij de geknipte persoon om in het kader van een sfeervol architectenbureau erfgoedprojecten uit te werken en op de werf op te volgen bij uitvoering. Je kan hiervoor beroep doen op administratieve ondersteuning en wordt tevens bijgestaan door het projectteam. Met je affiniteit voor hedendaagse vormgeving en architectuur mag je de in de steiger staande projecten mee helpen uitwerken. Je helpt het bureau groeien en ontwikkelen.
  Datum: 27-04-2021
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen

 • ATELIER MA+P ZOEKT (IR)ARCHITECT/E MET ERVARING & INTERESSE VOOR BIM.
  je bent afgestudeerd als (ir) architect/e & hebt enkele jaren ervaring, waarbij je zelfstandig bouwprojecten kan afwerken je bent creatief, hebt oog voor materiaalgebruik & detail je bent gemotiveerd en hebt verantwoordelijkheidszin je hebt een goede kennis van het Nederlands je kan met voorkeur werken met Vectorworks & Archicad als BIM modelleur je werkt in een dynamisch en creatief team je werkt mee aan diverse hedendaagse architectuuropdrachten van uiteenlopende schaal en pro
  Datum: 16-04-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant