PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-4 van 4 worden getoond)

 • ZOEKT U NAAR EEN ZELFSTANDIGE PROJECTLEIDER
  opmaak uitvoeringsplannen, bouwaanvraagplannen, meetstaat en of lastenboek NL of Fr , bouwaanvraagdocumenten in het Frans of Nederlands doe ik van thuis uit, ruime ervaring met werfleiding, uit te voeren, kennis van overheidsopdrachten, werf-opvolging, projectmanagement, kennis van een werf
  Datum: 05-01-2021
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant/Henegouwen/Namen/Luxemburg/Luik/Buitenland

 • PROJECTARCHITECT
  Als zelfstandig architect, met jarenlange werfervaring in industrie-, kantoor- en appartementsbouw, bied ik mijn diensten aan om u te ondersteunen in de uitwerking van uw ontwerpen, omgevingsvergunningsaanvragen, uitvoeringsdossiers en werfopvolging.
  Datum: 06-11-2020
  Regio: West-Vlaanderen

 • BUREAU BOUWTECHNIEK ZOEKT EEN ENERGIEADVISEUR
  Als energieadviseur maak je deel uit van een klein team specialisten dat klanten, maar ook collega's bijstaat zowel met het verlenen van advies als bij de realisatie van projecten. Je berekent de energieprestatie van gebouwen a.d.h.v. de EPB-software. Je werkt mee aan haalbaarheidsstudies voor hernieuwbare energie en andere energiestudies. Je kijkt bouwknopen na. Je adviseert het bouwteam bij de keuze van energiebesparende maatregelen om het gewenste ambitieniveau te bereiken.
  Datum: 28-10-2020
  Regio: Antwerpen

 • ZOEKT U EEN INTERIEURARCHITECT? DAN BEN IK DE PERSOON DIE U ZOEKT.
  Hallo, mijn naam is Frederik en ben op zoek naar een job als interieurarchitect. Ik ben voornamelijk opzoek naar een enthousiast en interessant bureau/team dat projecten doet van verschillende niveaus. Ikzelf ben te typeren als een creatief, leergierig en ambitieus persoon. Voor een kennismakingsgesprek, Cv en portfolio, mag u mij steeds contacteren. Wie weet vul ik dan binnenkort wel jouw team aan.
  Datum: 22-10-2020
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant