PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-7 van 7 worden getoond)

 • ZOEKT U EEN INTERIEURARCHITECT? DAN BEN IK DE PERSOON DIE U ZOEKT.
  Hallo, mijn naam is Frederik en ben op zoek naar een job als interieurarchitect. Ik ben voornamelijk opzoek naar een enthousiast en interessant bureau/team dat projecten doet van verschillende niveaus. Ikzelf ben te typeren als een creatief, leergierig en ambitieus persoon. Voor een kennismakingsgesprek, Cv en portfolio, mag u mij steeds contacteren. Wie weet vul ik dan binnenkort wel jouw team aan.
  Datum: 22-10-2020
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • ARCHITECT MEDEWERKER GEZOCHT
  Buro 56 architecten in Gent is op zoek naar versterking voor het team om aan private en publieke werken van diverse schaal te werken. Zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie.
  Datum: 06-10-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • BOUWKUNDIGE ONDERSTEUNING
  Uw partner voor bouwkundige ondersteuning op eigen maat. Ik bied ondersteuning in het uitwerken van 2D Autocad tekeningen (o.a. bouwaanvraag, uitvoeringsplan, stabiliteitsplan, rioleringsplan, eendraadschema, as-builtplan, …) en administratie (o.a. meetstaat, lastenboek, buigstaat, postinterventiedossier,…). ? Zo kunt u zich als particulier of professionele in de bouw toeleggen op uw hoofddoelen.
  Datum: 29-09-2020
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • GEZOCHT JOB ALS INTERIEURARCHITECT
  Evelien D'hooghe (1994°) Ik ben reeds 3 jaar ervaring als interieurarchitect in een architectenbureau. Naast mijn hoofdberoep ben ik ook nog zelfstandig interieurarchitect in bijberoep. Ik sta open voor eender welke aard of schaal van project. Ik kan vlot overweg met volgende programma's: Vectorworks, Sketchup +Vray, Photoshop en Indesign. Indien u nood heeft aan (tijdelijke) ondersteuning bij uw projecten, hoor ik het graag. https://www.boogiecreativestudio.be
  Datum: 26-09-2020
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen

 • BUREAU BOUWTECHNIEK ZOEKT ARCHITECT ASSISTENT
  Als architect assistent werk je nauw samen met een klein team gelijkgestemde enthousiastelingen die samen projecten realiseren. Je werkt aan dak-, gevel- en totaalrenovaties, haalbaarheidsstudies, renovatieadvies, audits/expertises etc. Je werkt mee aan alle facetten van het bouw/renovatieproces: • opmaak van een voorstudie, aanbesteding- en uitvoeringsdossiers, • opmaak en coördinatie van bestekken en meetstaten, • opvolging van de werven inclusief het maken van werfverslagen.
  Datum: 15-09-2020
  Regio: Antwerpen

 • INTERIEURVORMGEEFSTER/ INTERIEURARCHITECTE TE LEUVEN
  Ik ben in 2020 afgestudeerd van het Kask te Gent. Ik heb mijn stage gelopen bij het archtitectenbureau "Het kantoor van morgen en intra interieur". Hierbij kreeg ik een 18/20 en heb ik ervaring op kunnen doen over samenwerking met interieurarchitecten, over gesprekken met de klant en hoe deze tevreden te stellen, en om een onderdeel te zijn in een goed draaiend team. Ik zoek nu een job in Leuven omdat ik daar een woning heb, en dat ik dus op een efficiënte en snelle manier naar mijn job kan.
  Datum: 28-08-2020
  Regio: Vlaams-Brabant

 • FREELANCE ARCHITECT
  Heb je een extra hand nodig om je werk op korte tijd af te ronden? Dan kan ik zeker iets voor u be-tekenen!
  Datum: 22-06-2020
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen