PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 19 worden getoond)

 • ARCHITECT MEDEWERKER,
  Freelance of halftime job in architectenburo
  Datum: 19-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant/Buitenland

 • IK ZOEK EEN JOB ALS ARCHITECT ASSISTENT IN DE REGIO VAN BRUGGE
  Na 30 jaar tewerkgesteld te zijn als architect assistent zoek ik opnieuw werk als bediende bij een architectenbureau. Mijn huidige werkgever heeft verkozen om zijn architectenbureau stop te zetten om full time les te gaan geven Mijn CV kan per mail bezorgd worden
  Datum: 17-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • INGENIEUR BOUWKUNDE
  PM-architecten zoekt ingenieur stabiliteit. - Als Bouwkundig Ingenieur Stabiliteit sta je in voor het ontwerpen, dimensioneren en berekenen van uiteenlopende gebouwen. - Je geeft advies aan de projectarchitect en werf- en projectleiders. - Je volgt werven op. - Je levert voorstudies en stabiliteitsberekeningen af die technisch en financieel in orde zijn. Wij bieden een vaste voltijdse job met een aantrekkelijke verloning in een aangename, collegiale, dynamische en boeiende werkomgeving.
  Datum: 14-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • ARCHITECT STEDENBOUWKUNDIGE
  Architect stedenbouwkundige voor het stedenbouwkundig ontwerp en uitvoering van architecturale bouwprojecten voor een Gents architectenbureau. Regio Roeselare is ook een mogelijkheid. Min. ervaring van 7 jaar.
  Datum: 09-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • BELEIDSMEDEWERKER RUIMTELIJKE ONTWIKKELINGEN EN VASTGOED
  De Technische Diensten ondersteunen een integraal vastgoed- en ruimtebeleid voor de KU Leuven en staan in voor de uitbouw, de instandhouding, het beheer en het onderhoud van de onroerende goederen en de technische infrastructuur. Als medewerker van de Divisie Ruimte en Vastgoed begeleid je de ruimtelijke ontwikkelingen en de opvolging van vastgoedprojecten in het onroerend patrimonium van de KU Leuven.
  Datum: 08-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant

 • JUNIOR ARCHITECT ONTWERP
  Architect met 2 à 6 jaar ervaring voor het design departement van een gekend Brussels bedrijf. Tof team. Breed portfolio. Internationaal. 2-talige omgeving.
  Datum: 07-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant

 • IK ZOEK EEN STUDENTENTENJOB ARCHITECT ASSISTENT VOOR DE ZOMERMAANDEN
  Ik heb een diploma Bachelor in de toegepaste architectuur. Ik studeer momenteel verder aan de Universiteit van Antwerpen. Ik zoek een job tijdens de zomermaanden als architect assistent.
  Datum: 01-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • I'M LOOKING FOR A JOB AS JUNIOR AR
  With a Master in Sustainable Architecture from the KU Leuven Faculty of Architecture and with 2+ years of experience among Belgium, Netherlands and Italy, capable of working on different phases and typologies of projects, I'm looking for a long term collaboration in the Brussels-Capital Region. CV and Portfolio available on request.
  Datum: 28-04-2018
  Regio: Vlaams-Brabant

 • VACATURE ZELFSTANDIGE MEDEWERKER (IR.) ARCHITECT (E) - CREATIEF BOUWKUNDIGE
  AST 77 architecten- en ingenieursbureau bvba is op zoek naar nieuwe medewerkers als (ir-)architect(e), interieur architect(e) en/of creatief bouwkundige om mee te werken aan verschillende projecten in diverse fases en schaalniveaus. Software kennis: VectorWorks, Microsoft office, SketchUp, Photoshop... Aan de volgende beroepsaspecten hechten wij als bureau veel waarde: onderzoekend, leergierig, communicatief, verantwoordelijk en stipt. Gemotiveerde sollicitaties zijn welkom
  Datum: 19-04-2018
  Regio: Vlaams-Brabant/Waals-Brabant/Henegouwen/Luik/Buitenland

 • ARCHITECT-ZAKENPARTNER GEZOCHT
  Gezocht architect zakenpartner voor verdere uitbouw DATON. Commercieel, CAD kennis en brede interesse in bouw en vastgoed.
  Datum: 19-04-2018
  Regio: Limburg