AFGESTUDEERDE ARCHITECTEN DIE EEN STAGEPLAATS ZOEKEN (1-5 van 5 worden getoond)

 • STAGIAIRE
  Ik ben afgestudeerd aan de KUL als Master in Architectuur: Sust. strategies (2017), ik heb mijn 2de Master in de Landschaparchitectuur behaald aan de University of Cincinnati in de U.S. Tijdens mijn studie in de U.S. werkte ik 2 jaar als stagiair. Ik ben nu terug in België om mijn carrière voort te zetten en ben dus op zoek naar een stage. Ik ben ervan overtuigd dat mijn multidisciplinaire achtergrond, passie en hands-on aanpak, samen met team spirit een aanwinst voor elk bureau zal zijn.
  Datum: 15-07-2019
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant

 • ARCH_ID ARCHITECTEN WIL JOU!
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair architect op zelfstandige basis om ons team te versterken. Alle aspecten van het beroep komen aan bod. Alle plannen worden in 3D uitgewerkt. Kennis van archiCAD is een plus maar kan ook aangeleerd worden op het bureau. Ben je pas afgestudeerd of heb je er al wat stage opzitten en heb je zin om je bij ons enthousiast team van architecten te vervoegen, dan ben jij degene die we zoeken. Het kantoor ligt op wandelafstand van het station van Deinze.
  Datum: 26-06-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • MAN ZOEKT STAGIAIR
  MAN is op zoek naar een stagiair-architect voor de versterking van het bestaande 10-koppige team. We zoeken vooral iemand die er goesting in heeft! (De rest volgt wel) We bieden een leerrijke en aangename werkomgeving waar alle aspecten van ons mooi beroep aan bod komen.
  Datum: 24-06-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen/Antwerpen

 • I AM LOOKING FOR AN OPPORTUNITY AS A STAGIAIRE/ARCHITECT
  I am a graduate architect from KU Leuven, and I have a professional working experience of over five years. I have an experience of working on projects in India and abroad the my work experience has been across architecture, interior design, urban design, master planning, graphic design etc. I am looking for an opportunity to work as an architect or a stagiaire in an architectural firm.
  Datum: 18-06-2019
  Regio: West-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant/Namen

 • STAGIAIR ARCHITECT(1,5J. ERVARING) OPZOEK NAAR EEN NIEUWE STAGEPLAATS TE GENT!
  Als gemotiveerde stagiair-architect en interieurvormgever ben ik opzoek naar een nieuwe stageplaats te Gent. Welke stagemeester/ bureau kan mij helpen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling als architect- epicurist met oog voor detail?
  Datum: 22-05-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen