AFGESTUDEERDE ARCHITECTEN DIE EEN STAGEPLAATS ZOEKEN (1-3 van 3 worden getoond)

 • OP ZOEK NAAR EEN GEMOTIVEERDE STAGIAIR?
  In juni van dit jaar ben ik afgestudeerd van de richting master architectuur, KUleuven LUCA Gent. Om mijn studies te vervolledigen ben ik op zoek naar een stageplaats, waar ik veel kan bij leren over de verschillende fasen van een architectuur opdracht. Zelf ben ik enorm gemotiveerd en heb veel ambities om mij in te zetten voor elke opgave.
  Datum: 09-08-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Buitenland

 • OP ZOEK NAAR EEN STAGEPLAATS? CHECK DAN DEZE VACATURE!
  Wij zijn op zoek naar een stagiair-architect die ons team wil komen versterken. Ben jij pas afgestudeerd en op zoek naar een eerste stageplaats of al even aan je stage bezig en op zoek naar iets nieuws? Neem dan zeker even contact op! Wij bieden een heel gevarieerd takenpakket van A tot Z in een fijn en dynamisch team. Interesse? Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tot binnenkort!
  Datum: 31-07-2018
  Regio: Vlaams-Brabant

 • IK ZOEK EEN STAGEPLAATS OP EEN ARCHITECTENBUREAU.
  Ik ben een net afgestudeerde student Architectuur aan KU Leuven - LUCA School of Arts te Gent en ik ben op zoek naar een stageplaats op een architectenbureau. Naast het diploma 'Master in Architectuur' heb ik reeds het diploma 'Bachelor Toegepaste Architectuur' op zak. Ik ben gemotiveerd om veel bij te leren en praktijkervaring op te doen.
  Datum: 28-06-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen