VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 142 worden getoond)

 • WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
  Als architect in ons kantoor neem je het voortouw in verschillende dossiers. Je start vanuit een ontwerp tot en met de uitwerking en opvolging van verschillende dossiers, naast het contact met aannemers en met de eindklant. Naast een diploma (ir)-architect is min. 3 jaar ervaring een troef maar geen noodzaak. we zijn vooral op zoek naar een nieuwe collega die kan meedraaien in het bureau waar we naast de aandacht voor architectuur ook aandacht hebben voor een leuke en aangename werksfeer.
  Datum: 23-01-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: ARCHITECTEN
  wij zoeken een architect met goede ontwerpskills en een architect met interesse voor opvolgen uitvoering
  Datum: 23-01-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • PROSPECTEUR PROJECTONTWIKKELING
  Als prospecteur projectontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het analyseren van mogelijk interessante projectgronden, zowel hoogbouw als woningbouw. Je voert hiervoor de nodige studies uit en beroept hier op de aanwezige expertise binnen de Groep Huyzentruyt.
  Datum: 22-01-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • ONDERSTEUNING WOONCONSULENTEN/INTERIEURARCHITECTEN
  De woonconsulenten hebben de cruciale rol om onze klanten proactief en met enthousiasme te begeleiden doorheen hun bouwproces. Hun verantwoordelijkheden starten vanaf het ogenblik dat een klant besluit om met ons samen te werken tot op het moment we het project voorlopig opleveren aan de klant.
  Datum: 22-01-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • ASSISTENT ARCHITECT – BOUWKUNDIGE TEKENAAR (MIN. 1 JAAR ERVARING)
  Ekistic bv ontwerpt (landschap)architectuur, stedenbouw en begeleidt ruimtelijke planning. Door ons toenemend succes zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde fulltime assistent architect – bouwkundige tekenaar (min. 1 jaar ervaring). Functieomschrijving: – Je tekent plannen uit voor omgevingsvergunningsaanvragen voor grote en kleine projecten – Je modelleert 3D-modellen van bestaande toestand en/of architectuur/ stedenbouw projecten
  Datum: 21-01-2020
  Regio: Antwerpen


 • INSPIRERENDE PROJECTEN VRAGEN OM INSPIRERENDE COLLEGA'S.
  Binnen een kleinschalig team werk je aan projecten van ontwerp tot oplevering. Je werkt je schetsontwerpen uit naar digitale 3D ontwerpen, je maakt begrotingen, lastenboeken. Je participeert aan het overleg met de bouwheer en uitvoerders en volgt werven nauwgezet op. Wij geven je hierbij de nodige ondersteuning.
  Datum: 20-01-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECTENBUREAU LEYSEN ZOEKT DEELTIJDS ARCHITECT / FREELANCE MEDEWERKER
  Architectenbureau Leysen te Niel zoekt deeltijds architect / vaste freelance medewerker om het kantoor te versterken / ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere projecten in al zijn facetten.
  Datum: 20-01-2020
  Regio: Antwerpen


 • DAM ARCHITECTEN ZKT ENTHOUSIASTE (IR)ARCHITECT(E)
  Goede kennis van Vectorworks, SketchUp, Indesign, PowerPoint, Excel. Geëngageerd & proactief, gestructureerd & nauwkeurig. Je maakt er een sport van om de milieu-impact van projecten zoveel mogelijk te beperken. Aanbod: nauwe samenwerking in een goede sfeer, interessante projecten van kleine schaal tot grote schaal, eigen projecten waarbij je alle aspecten vh bouwproces mag opvolgen, persoonlijke begeleiding, een “opleiding” in gezond bouwen, flexibele uren & correcte verloning.
  Datum: 18-01-2020
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT, ARCHITECT PROJECTLEIDER
  GDesign Architecten ontwerpt zowel residentiële als industriële projecten . Je kan onze projecten terugvinden over heel België. We willen ons enthousiast team versterken met een gedreven collega die ervaring heeft met projectleiding. Heb je interesse in een job waar je de kans hebt om over het hele land projecten te begeleiden van ontwerp naar realisatie, stuur dan je cv door naar LetsWork@GDesignarchitecten.be .
  Datum: 17-01-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT MET ERVARING
  Mooie uitdaging en een niet alledaagse vacature.
  Datum: 16-01-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen