VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 112 worden getoond)

 • TEAMVERANTWOORDELIJKE BEHEER GEBOUWEN EN FACILITY (M/V)
  NIVEAU B1-B3 - CONTRACT ONBEPAALDE DUUR – VOLTIJDSE TEWERKSTELLING – WERVINGSRESERVE VAN DRIE JAAR Wil je met jouw kennis en expertise bijdragen aan een kwalitatief beheer van de gebouwen en een degelijk onderhouden voertuigenpark van Gemeente Zele? Zorg jij voor een goede ondersteuning aan Team Facility zodat andere Teams in optimale omstandigheden kunnen functioneren? Solliciteer dan snel!
  Datum: 26-11-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: MEDEWERKER ARCHITECT OF STAGIAIR-ARCHITECT
  Wij zijn een klein team van 3 architecten en enkele freelance-medewerkers en zijn op zoek naar een bijkomende medewerker. Je mag een architect zijn met ervaring of stagiair-architect en werkt op zelfstandige basis. Het takenpakket omvat opmeten & tekenwerk van te renoveren woningen, hoeves, herenhuizen, monumentale gebouwen......tekenwerk van ontwerp t.e.m uitvoeringsplannen van te renoveren of nieuwe woningen & projectontwikkeling
  Datum: 25-11-2020
  Regio: Limburg


 • PROJECTINGENIEUR STELLINGBOUW/ TEKENAAR AUTOCAD/ CONSTRUCTEUR
  Professionele bachelor of master. Tekenen, berekenen en klantencontacten. Zeer aangename werksfeer. Goed 3D inzicht is vereist.
  Datum: 24-11-2020
  Regio: Antwerpen


 • TEAM KLARTé IS GROWING!
  Word jij onze nieuwe collega?
  Datum: 23-11-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARTES ZOEKT EEN PROJECTLEIDER ONTWERP VOOR OOSTERWEEL: MAAK JIJ MET ONS DE R1 ROND?
  Jij bent op studiegebied hét Artes-visitekaartje voor een toegewezen zone binnen het Oosterweel-project. Jij neemt de coördinerende rol op tussen Artes en het studiebureau gedurende de opmaak van het uitvoeringsontwerp. Daarnaast denk je ook zelf kritisch na over ontwerpwijzigingen en -optimalisaties. Je bewaakt de vooropgestelde planning en daarnaast ook de status van afhandeling. Je staat hiervoor dagelijks in contact met jouw collega’s in de uitvoering, de klant en het studiebureau.
  Datum: 23-11-2020
  Regio: Antwerpen


 • ELD NV (ANTWERPEN) ZOEKT PROJECT (IR) ARCHITECT
  Als projectarchitect ben je verantwoordelijk voor de totale projectopvolging en sturing vanaf studiefase tot de oplevering van middelgrote tot grote projecten. Je staat in voor de coördinatie en kwaliteit van het project en het eerstelijns contact met de klant en de uitvoerders. Je rapporteert over het project aan de verantwoordelijke vennoot. Je stuurt je medewerkers en externen aan zowel bij de projectvoorbereiding als bij de eigenlijke uitwerking van het project en volgt de werf mee op.
  Datum: 23-11-2020
  Regio: Antwerpen


 • PROJECT ARCHITECT
  BURO 2018 architecten is op zoek naar een freelance architect(e) om het architectenteam te versterken. het buro is vooral actief in de particuliere, minimalistische woning-, villabouw en groepswoningbouw zowel nieuwbouw als verbouwingen.
  Datum: 20-11-2020
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT STAGIAIR
  BURO 2018 architecten zoekt een gemotiveerd stagiair architect om ons team te versterken. Wil je meewerken en veel leren van boeiende projecten met oog voor detail zowel qua architectuur als interieur richt dan je sollicitatie en cv aan info@buro2018.be.
  Datum: 20-11-2020
  Regio: Antwerpen


 • ZAKELIJK COöRDINATOR ARCHIPEL VZW
  Archipel is een Vlaamse architectuurvereniging. Samen met de artistieke leider en administratief medewerker vorm je het directieteam en geef je leiding aan de vereniging. Dit team wordt aangestuurd door het Bestuursorgaan en de Algemene Vergadering en bijgestaan door vrijwilligers.
  Datum: 19-11-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • BACHELOR IN DE BOUW / TOEGEPASTE ARCHITECTUUR
  Als teamlid van de divisie Monumenten en Bouwkundig Onderhoud werk je in een dynamische, creatieve en gevarieerde groep samen met een 30-tal collega's. Je leidt professioneel en met aandacht voor architecturale kwaliteit, budget en timing de jou toegewezen ombouwprojecten.
  Datum: 18-11-2020
  Regio: Vlaams-Brabant