VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 219 worden getoond)

 • FREELANCE ARCHITECTEN
  MDW Architecture is op zoek naar Freelance architecten Junior/Senior.
  Datum: 13-07-2018
  Regio: Waals-Brabant


 • ARCHITECT(E) OF INGENIEUR-ARCHITECT(E)
  Ben je op zoek naar een job op zelfstandige basis in een jong architectenbureau? FISH uit Roeselare werkt aan hedendaagse woon-architectuur in West-Vlaanderen. Heb je interesse? Lees dan verder onze vacature voor jouw nieuwe job.
  Datum: 13-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • INTERN PROJECTLEIDER
  Als intern projectleider ben je de spil tussen het openbaar bestuur, de klant, de projectleider en de collega’s. Je staat in voor de opvolging van bouwaanvragen, uitvoeringstekeningen, 3D-visuals. In deze functie staan communicatie en bouwkundige kennis centraal, het uitvoerende werk wordt uitgevoerd door uw collega’s. Je hoeft zelf niet te tekenen, maar bent wel verantwoordelijk voor de opstart en interne coördinatie van jouw projecten.
  Datum: 12-07-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Voor de vernieuwing van ons bureau Prisma-architecten (voormalig Coppens & Coen architecten) zoeken we een bouwkundig tekenaar. Je hebt kennis van Revit en werkt met kritische blik mee met ontwerpen, bouwaanvragen, meetstaten, lastenboeken en ook uitvoeringsplannen.
  Datum: 12-07-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DESKUNDIGE IN DE RUIMTELIJKE ORDENING VOOR DE GEWESTELIJKE OMGEVINGSVERGUNNINGSCOMMISSIE (GOVC)
  De gewestelijke omgevingsvergunningscommissie (GOVC) zoekt een deskundige in de ruimtelijke ordening voor een actieve deelname bij de bespreking in de commissies en bij de formulering van het GOVC-advies van omgevingsvergunningsdossiers.
  Datum: 12-07-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT-ASSISTENT MET GOESTING
  Je komt terecht in een dynamisch en leuk team We zijn actief in diverse domeinen; kantoor- en industriebouw, meergezinswoningen, projectbouw en sociale huisvesting. Je houdt ervan om verantwoordelijkheid te nemen en je helpt mee aan diverse projecten. Je bent in staat om een bouwaanvraag, bestekken en meetstaten op te maken. Je houdt ervan om mooie 3D-voorstellingen te maken en mee te helpen aan wedstrijddossiers.
  Datum: 10-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • ONTWERPARCHITECT MET GOESTING
  Je bent een (ir)architect die heel creatief is en graag ontwerpt. Je komt terecht in een heel dynamisch en leuk team. We zijn actief in diverse domeinen; kantoor- en industriebouw, meergezinswoningen, projectbouw en sociale huisvesting. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe projecten en het verder uitwerken tot bouwaanvraag. Binnenkort verhuizen we naar een prachtig kantoor in Roeselare, dicht bij de afrit van de autosnelweg A17
  Datum: 10-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCHITECT ONTWERPER
  VK Architects & Engineers zoekt een ARCHITECT ONTWERPER. Je maakt deel uit van de ontwerpcel die bestaat uit architecten, binnenhuisarchitecten en ingenieurs. Je wordt opgenomen in de projectteams voor prestigieuze projecten en wedstrijden in binnen- en buitenland. Je beschikt over de (digitale) vaardigheden om je ontwerpen ook in woord en grafiek te verduidelijken. Je hebt 5 à 10 jaar ervaring in het ontwerp van kwalitatieve projecten. Ervaring in Healthcare Design is een pluspunt.
  Datum: 10-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • SENIOR ARCHITECT UITVOERING
  VK Architects & Engineers zoekt een SENIOR ARCHITECT UITVOERING. Binnen een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onze architectuurontwerpen. Je taak behelst in hoofdzaak de werfopvolging van grootschalige projecten, die zich situeren in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Je hebt ongeveer 10 jaar ervaring, waarbij ervaring in de gezondheidssector een meerwaarde is.
  Datum: 10-07-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • JONG ARCHITECTENBUREAU ZOEKT ARCHITECT-ASSISTENT
  GHYSELEN DEWITTE ARCHITECTEN zoekt een architect-assistent om het team te versterken.
  Datum: 09-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen