VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 215 worden getoond)

 • TOOP ARCHITECTUUR ZOEKT ENTHOUSIAST TALENT MET MINIMAAL 2 JAAR ERVARING
  We're hiring! We zijn op zoek naar enthousiast talent met minmaal 2 jaar ervaring om onze kantoren in Lokeren en Westouter te versterken. Interesse? Contacteer ons op info@toop.be
  Datum: 19-10-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • WIJ ZOEKEN EEN FIJNE COLLEGA ARCHITECT!
  A2S is een jong en dynamisch architectenkantoor te Groot-Bijgaarden. Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Architect(e) om ons team te versterken.
  Datum: 19-10-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • JONG ARCHITECTENBUREAU ZOEKT GEMOTIVEERDE MEDEWERKER
  Als jong en dynamisch architectenbureau uit Lebbeke zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker (architect, student architectuur, interieur architect, technisch tekenaar) om ons team te versterken.
  Datum: 18-10-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • B-ARCHITECTEN ZOEKT GEMOTIVEERDE PROJECTLEIDER
  B-architecten zoekt een gemotiveerde projectleider met minimum 5 jaar ervaring om het team te versterken. B-architecten is een platform van talentvolle ontwerpers die willen wegen op het beleid en impact willen hebben op de kwaliteit van wonen en leven. Ontwerpen is onze kerntaak – van deurklink tot stadswijk – maar we investeren evenzeer in innoverend onderzoek, we publiceren en discussiëren, zetten in op eigen initiatieven en grijpen kansen om de grenzen van ons vak te verleggen.
  Datum: 18-10-2018
  Regio: Antwerpen


 • B-ARCHITECTEN ZOEKT GEMOTIVEERDE PROJECTARCHITECTEN
  B-architecten zoekt gemotiveerde projectarchitecten met minimum 2 jaar ervaring om het team te versterken. B-architecten is een platform van talentvolle ontwerpers die willen wegen op het beleid en impact willen hebben op de kwaliteit van wonen en leven. Ontwerpen is onze kerntaak – van deurklink tot stadswijk – maar we investeren evenzeer in innoverend onderzoek, we publiceren en discussiëren, zetten in op eigen initiatieven en grijpen kansen om de grenzen van ons vak te verleggen.
  Datum: 18-10-2018
  Regio: Antwerpen


 • PROJECTVOORBEREIDER
  Als familiebedrijf willen we mee helpen bouwen aan het nieuwe woonlandschap 2.0 in Vlaanderen. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatschappelijk verantwoorde vastgoedprojecten met een uitgesproken sociale ambitie. Daarom zijn wij op zoek naar een projectvoorbereider om ons team te versterken.
  Datum: 18-10-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT: GEMOTIVEERDE BINNENHUISARCHITECT
  Bij ons krijgt u de kans om samen met Lindsey ontwerpen te maken over ruimtes/ totaalprojecten. Daarbij is teamwork een must maar individueel werken ook. Elke architect krijgt zijn eigen klant aangewezen en gaat samen met Dries of Filip op baan. Naast het ontwerpen vinden wij het belangrijk dat u als interieurarchitect bij ieder klantengesprek bent, alsook bij de materialisatie als opvolging. u komt terecht in een gedreven team met passie voor interieur en liefde voor hout. bezoek ons website!
  Datum: 17-10-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • |BBAR| ZOEKT ARCHITECT ASSISTENT // MEDEWERKER // STAGIAIR
  Berben.Biront Architecten uit Leuven is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker, architect assistent en/of stagiair.
  Datum: 17-10-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ANNO ARCHITECTEN ZOEKT NIEUWE COLLEGA'S
  aNNo architecten ontwerpt inspirerende herbestemmingen en realiseert intrigerende renovaties in gans Vlaanderen. Om dat hogere doel te bereiken, blijven we ook zelf graag in topvorm. Ons 14 koppig team zoekt daarom versterking met een architect-medewerker.
  Datum: 17-10-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT MET INTERESSE IN PROJECTONTWIKKELING
  Een Brusselse residentiële projectontwikkelaar is op zoek naar een architect met enkele jaren ervaring die getriggerd wordt door projectontwikkeling en vastgoed. Sterke projectmanagement skills, leergierig, ambitieus. Regio Vilvoorde.
  Datum: 16-10-2018
  Regio: Vlaams-Brabant