VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 171 worden getoond)

 • DIENSTHOOFD PATRIMONIUM
  Wij zijn op zoek naar een diensthoofd patrimonium. Deze persoon neemt de algemene leiding en de eindverantwoordelijkheid op zich over de goede werking van de dienst patrimonium. Hij of zij is verantwoordelijk voor het beheer van alle gebouwen van het lokaal bestuur en dit vanaf ontwerp, over uitvoering en toezicht tot onderhoud.
  Datum: 21-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • ENTHOUSIASTE (ASSISTENT) ARCHITECT GEZOCHT VOOR KLEINSCHALIG KANTOOR TE GEEL
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige (assistent) architect. Wij werken voornamelijk aan interessante kleinschalige opdrachten, zowel nieuwbouw als verbouwingswerken. Eerlijke architectuur met aandacht voor duurzaamheid, functionaliteit, schoonheid en budgetbewaking ... dat is onze dagelijkse zoektocht.
  Datum: 20-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • DAS BAUER KABINETT FüR ARCHITEKTUR ZOEKT KABINETTSANGESTELLTER
  Als uitvoeringsbureau voor architectuur assisteren wij gedreven ontwerpers met de opmaak van uitvoeringsdossiers voor boeiende grootschalige architectuuropdrachten. Heb je ervaring met modelleren in Revit en alle mogelijke koppelingen naar bestekken en meetstaten dan ben jij wie we zoeken. Ervaring met bestekken, meetstaten en werfopvolging zijn een pluspunt. Werk je liever als zelfstandige of prefereer je een bediendecontract, voltijds of deeltijds, het is allemaal bespreekbaar.
  Datum: 20-02-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • VEILIGHEIDSCOöRDINATOR VOOR TIJDELIJKE OF MOBIELE BOUWPLAATSEN
  Bij de Technische Diensten beheren een team van gedreven collega's het patrimonium van de KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Functie: Binnen de Technische Diensten sta je in voor de veiligheidscoördinatie op tijdelijke of mobiele bouwplaatsen. Aanbod: voltijdse TW, onbepaalde duur Voor meer informatie over de functie, het gevraagde profiel en het aanbod ga naar: https://www.kuleuven.be/personeel/jobsite/jobs/55
  Datum: 20-02-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • RDVA ZOEKT ADMINISTRATIEVE (INTERIEUR-)ARCHITECT
  RDVA zoekt een junior Nederlandstalige assistent (interieur-)architect om ons team te versterken bij ontwerpwerk en administratieve opvolging: - (Interieur) ontwerp - Behandelen van bouwaanvraagdossiers - Administratieve taken: kandidaatstellingen, opmaak portfolio’s... - Kantoormanagement: beheer van planning... - Publiciteit: updaten van website... U bent verantwoordelijk, betrokken bij het bureau en een harde werker. U kan op zelfstandige basis werken.
  Datum: 20-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT ASSISTENT
  assistent architect, bachelor architectuur, voor ondersteuning van de architecten in ons team.
  Datum: 18-02-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar die zin heeft in een boeiende job, waarin je meewerkt aan interessante projecten. Je zal instaan voor de opmaak van volledige dossiers voor wat betreft tekenwerk en bouwkundige uitwerking. Het toepassingsgebied varieert van voorontwerp via ontwerp tot uitvoering.
  Datum: 17-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT (IR.-) ARCHITECT(E)-MEDEWERK(ST)ER OP FULLTIME BASIS.
  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (ingenieur-) architect die zin heeft in een boeiende job,waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. Als projectarchitect zal je instaan voor de opvolging van volledige dossiers; van schetsontwerp tot en met uitvoering.
  Datum: 17-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT MDW SECRETARIAAT & COMMUNICATIE
  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een medewerker Secretariaat & Communicatie, die zin heeft in een gevarieerde job. • Je beheert en onderhoudt onze huisstijl in alle mogelijke vormen van onze bureaucommunicatie. • Je neemt de telefonische oproepen en het onthaal van onze klanten op een professionele manier ter harte. • Je ondersteunt de medewerkers op administratief (en eventueel ook grafisch) vlak. • Je ondersteunt de afdeling boekhouding.
  Datum: 17-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT; GEDREVEN (ASSISTENT) ARCHITECT
  AWP Buro, een jong dynamisch architectuurbureau zoekt nog een gedreven (assistent) architect met gevoel voor humor. De planten in leven kunnen houden is een plus!
  Datum: 17-02-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen