VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 131 worden getoond)

 • ARCHITECT - ECOBOUW - BRUSSEL
  RYA is een architectuur-, studie- en adviesbureau in Brussel gevestigd, bestaande uit architecten en burgerlijk ingenieurs en gespecialiseerd in ecobouw en energiezuinige constructies. We zijn op zoek naar een medewerk(st)er om ons architectuur atelier te versterken.
  Datum: 18-09-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • MEDEWERKER ARCHITECT(E) GEZOCHT
  Wij zijn op zoek naar een gedreven architect(e) om ons team te versterken voor minimaal 16u per week. Onze projecten focussen zich voornamelijk op de residentiële sector, zowel nieuwbouw als verbouwing. Functieomschrijving: - Opmeten en uittekenen bestaande toestand - Opmaak van 3d-visualisaties - Opmaak dossiers omgevingsvergunning - Opmaak aanbestedingdossiers - Begeleiding in werffase - Onderhoud van sociale media Vaardigheden: - Vectorworks - Sketch up - Kennis van sociale me
  Datum: 17-09-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT
  Als sleuteldeel van de tandem « concept – tekening » van het bureau dat aan het geheel van de projecten meewerkt, bent u een essentiële schakel die deelneemt aan de uitvoeringsprojecten. Je verzekert op autonome manier de volledige architectuur missie op ons kantoor.
  Datum: 17-09-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECTUUR TEKENAAR
  Als sleuteldeel van de tandem « concept – tekening » van het bureau dat aan het geheel van de projecten meewerkt, bent u een essentiële schakel die deelneemt aan de uitvoeringsprojecten. Uw rol bestaat uit het ontwerpen, produceren en wijzigen, van de grafische en technische documenten van projecten vanaf hun ontwerp tot de overhandiging van het as-built dossier.
  Datum: 17-09-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTLEIDER GEBOUWEN
  Samen met een team van een 10 tal medewerkers van de dienst gebouwen beheer je diverse gebouwen in eigendom van het lokale bestuur Dendermonde (musea, sporthallen, administratieve gebouwen, woonzorgcentra, kinderopvang,…). Je treedt op als projectmanager bij de ontwikkeling en realisatie van de verschillende nieuwbouw-, renovatie-, en restauratiewerken. Je bent de coördinator van het bouwteam, brengt mensen samen, hakt knopen door. Je hebt een praktische kijk op de uitvoering van proje
  Datum: 16-09-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: TEKENAAR
  Mertens-architecten zoekt gemotiveerd zelfstandig tekenaar om het team te vervolledigen mee te werken aan diverse opdrachten: privé woningen, meergezinswoningen, kantoren, openbare gebouwen en winkels. info kantoor en projecten zie www.mertens-architecten.be. contact: info@mertens-architecten.be. mertens-architecten bvba – Geelvinckstraat 8 – 2940 Stabroek –tel 03.568.72.53.
  Datum: 16-09-2020
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: ARCHITECT - ASSISTENT
  Mertens-architecten zoekt gemotiveerd zelfstandige architect-assistent om het team te vervolledigen mee te werken aan diverse opdrachten: privé woningen, meergezinswoningen, kantoren, openbare gebouwen en winkels. info kantoor en projecten zie www.mertens-architecten.be. contact: info@mertens-architecten.be. mertens-architecten bvba – Geelvinckstraat 8 – 2940 Stabroek –tel 03.568.72.53.
  Datum: 16-09-2020
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: (PROJECT) ARCHITECT
  Mertens-architecten is op zoek een gemotiveerd, creatief zelfstandig project (ir) architect met sterke affiniteit voor het ontwerpen om ons team te vervolledigen. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten en dit van ontwerp tot uitvoering. Info kantoor en projecten zie www.mertens-architecten.be. contact: info@mertens-architecten.be. mertens-architecten bvba – Geelvinckstraat 8 – 2940 Stabroek – tel 03.568.72.53.
  Datum: 16-09-2020
  Regio: Antwerpen


 • WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE ZELFSTANDIGE MEDEWERKER (ARCHITECT - M/V)
  Wij zijn op zoek naar een creatieve, gemotiveerde en dynamische architct.
  Datum: 16-09-2020
  Regio: Antwerpen


 • PROJECT LEADER CONSTRUCTION
  We seek a candidate to join our Works team who will be based in our office in Ieper. In this role you will be responsible for managing restoration projects on our historic sites and maintenance projects on the non-historic estate.
  Datum: 15-09-2020
  Regio: West-Vlaanderen