VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 177 worden getoond)

 • BAST ZKT PROJECTLEIDER BOUWKUNDIG TOEZICHT ECO-PROJECTEN
  Als projectleider bouwkundig toezicht coördineer je de werffase van het uitvoeringsdossiers in samenwerking met je collega’s architecten en ingenieurs stabiliteit en technieken/EPB. Je doet ook werfcontroles ifv stabiliteitsopdrachten van kleine en (middel)grote houtbouwprojecten. We zoeken hiervoor naar een bouwkundig profiel met minstens 10 jaar relevante ervaring in een aannemersbedrijf, architectuur- en/of studiebureau. http://www.bast.coop/nl/nieuws/detail/nieuwe-vacatures
  Datum: 03-04-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • LANDARCHITECTEN ZOEKT (IR) ARCHITECT
  Zin om mee te werken aan een grote verscheidenheid aan projecten?
  Datum: 02-04-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: ARCHITECT UITVOERING
  We zoeken een gemotiveerde (ir-)architect (v/m/x) die zich wil inzetten om een project van A tot Z in uitvoering te begeleiden en projecten in uitvoering op te volgen, onder begeleiding van andere leden van het team.
  Datum: 02-04-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ERVAREN ARCHITECT/INGENIEUR/INGENIEUR ARCHITECT
  U hebt een zeer goede kennis van Autocad en Office en beschikt over relevante ervaring van ongeveer 3 jaar binnen het opvolgen van werven. Ervaring in aanbesteding is wenselijk. U bent stressbestendig en spreekt vlot Nederlands. Werken in teamverband is geen probleem. Ondernemen en verantwoordelijkheid schrikken u niet af. U heeft oog voor detail.
  Datum: 02-04-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • KLOU ARCHITECTEN ZOEKT : ASSISTENT-ARCHITECT(E) / BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Klou architecten zoekt versterking ! Ons team realiseert boeiende projecten met oog voor detail. Dit telkens van voorontwerp tot en met oplevering. Hou je van uitdagingen en heb je een resultaatsgerichte ingesteldheid? Wij bieden een afwisselende job binnen een toffe werksfeer met voldoende autonomie om te groeien binnen jouw rol in het kantoor. Zin om de uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op via info@klou.be
  Datum: 01-04-2021
  Regio: West-Vlaanderen


 • JUNIOR BOUWKUNDIG MEDEWERKER/ ARCHITECT-ASSISTENT(E) TE ANTWERPEN
  Het Vlaams Woningfonds is een sociale woonorganisatie en zoekt voor haar het kantoor te Antwerpen een junior bouwkundig medewerker die onder meer instaat voor het technisch beheer van sociale huurwoningen, het uitvoeren van administratieve opdrachten in het kader van sociale woningprojecten, het verlenen van technisch advies voor leningsdossiers en het informeren en ondersteunen van huurders Voltijdse job met gevarieerd takenpakket aan interessante voorwaarden! Solliciteren kan tem 30/4/2021.
  Datum: 01-04-2021
  Regio: Antwerpen


 • PROJECTMANAGER DESIGN&BUILD EN PROJECTONTWIKKELING
  Groep Dethier (Bouwbedrijf Dethier en Dethier Ontwikkeling) wenst haar team te versterken met een projectmanager voor zowel D&B opdrachten als eigen ontwikkelingsprojecten.
  Datum: 01-04-2021
  Regio: Limburg


 • ARCHITECT
  ARCHITECT MET MINIMUM 5 JAAR ERVARING
  Datum: 31-03-2021
  Regio: Antwerpen


 • (IR)ARCHITECT GEZOCHT
  Architectenbureau Bart Van Loon is opzoek naar een gemotiveerde ARCHITECT STAGIAIR(E) om hun team te versterken. Wij werken zowel in de privé als voor de overheid, zowel nieuwbouw als verbouwingen, modern alsook klassieke renovaties of zelfs restauraties. We bieden een gevarieerde stageplaats aan waar alle aspecten van het bouwproces uitgebreid aan bod komen.
  Datum: 31-03-2021
  Regio: Antwerpen


 • INTERIEURARCHITECT
  Ben jij communicatief én heb je een commerciële flair? Slaag je er telkens in het vertrouwen van klanten te winnen? Ben je bovendien geboren met een passie voor interieur en design? Haal dan het maximum uit jouw unieke mix van troeven en solliciteer dan nu.
  Datum: 30-03-2021
  Regio: West-Vlaanderen