VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 73 worden getoond)

 • ARCHITECTE CHEF DE PROJET SENIOR
  Fast Forward Architects & Engineers (2020-2021) : ? Nous construisons actuellement 5 écoles ? Nous construisons un hôpital ? Nous construisons 2 projets de bureaux ? Nous travaillons pour 2 ambassades ? Nous travaillons également dans le secteur du haut de gamme / du luxe ? Nous réalisons actuellement plus de 100 appartements ? ... CONNAISSEZ-VOUS QUELQU'UN OU ÊTES-VOUS UN CHEF DE PROJET EXPÉRIMENTÉ À LA RECHERCHE D'UN NOUVEAU DÉFI ? VENEZ RÉALISER NOS BATIMENTS I
  Datum: 25-06-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • SENIOR ARCHITECT PROJECTLEIDER
  Fast Forward Architects & Engineers (2020-2021): ? Wij bouwen op dit moment 5 scholen ? Wij bouwen een ziekenhuis ? Wij bouwen 2 kantoorprojecten ? Wij werken voor 2 ambassades ? Wij werken ook in de high-end / luxe sector ? Wij realiseren momenteel meer dan 100 appartementen ? ... KEN JE IEMAND, OF BEN JE ZELF EEN ERVAREN PROJECTLEIDER DIE OP ZOEK IS NAAR EEN NIEUWE UITDAGING? KOM SAMEN MET ONS VERNIEUWENDE GEBOUWEN REALISEREN!
  Datum: 25-06-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECT ARCHITECT GEZOCHT
  We zijn een klein architectenstudio in volle expansie op zoek naar architectuurtalent! Ben je een goede ondernemer, vlot in Nederlands, gepassioneerd in architectuur en cultuur, dan bieden wij een carriere in een aangename sfeer.
  Datum: 24-06-2020
  Regio: Antwerpen


 • PROJECT-ARCHITECT MET ERVARING
  je het een aantal jaren ervaring als project architect, je kan autonoom werken, je bent gefascineerd door architectuur en interieur met een hoge afwerkingsgraad, je kan de details en meetstaten met nauwkeurigheid en zorg afwerken, oog voor details,mooie materialen en ambachtelijke technieken, beschikt over een vervoermiddel om hier te geraken (Baaigem) en ziet het zitten om in rustige omgeving te werken instagram: nath_vervenne,
  Datum: 24-06-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • (INGENIEUR) ARCHITECT
  Antwerps Architecten Atelier is op zoek naar een (ingenieur) architect met ervaring om het team te versterken.
  Datum: 24-06-2020
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: ARCHITECT - ARCHITECT ASSISTENT - INTERIEURARCHITECT
  Architectenbureau Glenn Reynaert legt zich toe op Architectuur, Restauratie, Landschapsarchitectuur, Interieurarchitectuur en Design met een focus op high-end projecten in binnen-en buitenland.
  Datum: 23-06-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • ASSISTENT-ARCHITECT(E)
  Ben je op zoek naar een job in een jong architectenbureau? FISH uit Roeselare werkt aan hedendaagse woon-architectuur in West-Vlaanderen. Heb je interesse? Lees dan verder onze vacature voor jouw nieuwe job.
  Datum: 23-06-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • TRAINEE ARCHITECT
  You are an (engineer)-architect passioned by the sustainability aspects of the building sector? We can offer you a specialised traineeship
  Datum: 22-06-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • JUNIOR CONSULTANT
  We want to reinforce our team with a junior sustainability real estate rock star!
  Datum: 22-06-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECT (IR)ARCHITECT
  WOW architectuur ! interieur is voor de versterking van het team op zoek naar een ervaren projectarchitect. Een interesse in renovaties, een ruime variatie in projecten zijn jouw ding? We bieden een gevarieerde job, in teamverband met doorgroeimogelijkheden. Je staat in voor het ontwerp, opmaak van dossiers en de opvolging van de uitvoering van projecten. Praktijk ervaring (min 3-jaar), oog voor detail, motivatie en inzet zijn een must.
  Datum: 20-06-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen