VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 211 worden getoond)

 • WORD JIJ DE NIEUWE BLANCO-ARCHITECT?
  Blanco Architecten zoekt een nieuwe medewerker-architect (2-5 jaren ervaring) om ons team van 12 te komen versterken.
  Datum: 15-11-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • OM/AR IS OP ZOEK NAAR EEN GETALENTEERDE EN GEëNGAGEERDE STUDENT ARCHITECTUUR.
  Voor de ondersteuning bij de uitwerking van onze gevulde portefeuille zijn wij op zoek naar een student architectuur die ons team kan komen versterken, dit eventueel op regelmatige en langdurige basis. Wij zoeken een kritische, creatieve persoonlijkheid die gepassioneerd bezig is met architectuur, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en over de nodige dosis communicatieve vaardigheden beschikt.
  Datum: 14-11-2018
  Regio: Antwerpen


 • OM/AR IS OP ZOEK NAAR EEN GETALENTEERDE (PROJECT)ARCHITECT MET MINIMUM 2 JAAR ERVARING
  Voor de uitwerking van onze gevulde portefeuille zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons team. Wij zoeken een kritische, creatieve persoonlijkheid die gepassioneerd bezig is met architectuur, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en over de nodige dosis communicatieve vaardigheden en ervaring beschikt.
  Datum: 14-11-2018
  Regio: Antwerpen


 • WORD JIJ DE NIEUWE BLANCO-ARCHITECT?
  Blanco Architecten zoekt een nieuwe medewerker-architect (2-5 jaren ervaring) om ons team van 12 te komen versterken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je onze projecten mee van A tot Z vormgeven en beheren? Ben je een teamspeler die weet wat hij/zij wil? Als je op al die vragen ja antwoordt, neem dan zeker even contact met ons op. Wij bieden je een fijne werkomgeving en ondersteunen je graag in alle opleidingen die bijdragen tot een nog betere samenwerking. Tot binnenko
  Datum: 14-11-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTBEHEERDER IN HET KADER VAN ONS DUURZAAM WIJKCONTRACT
  De projectbeheerder zorgt voor de opstart en het beheer van de vastgoedoperaties vanaf hun ontwerp tot hun uitvoering, in het bijzonder voor de operatie Rabelais. Het draagt bij tot de goede werking van de dienst Stadsrenovatie en brengt de waarden van een openbare dienstverlening van hoge kwaliteit over door samen te werken aan een rigoureus en professioneel beheer van de vastgoedprojecten in het kader van het duurzaam wijkcontract Atheneum. voltijds, contract van onbepaalde duur
  Datum: 14-11-2018
  Regio: Waals-Brabant


 • ANTWERPS ARCHITECTEN ATELIER ZOEKT (INGENIEUR) ARCHITECT
  Antwerps Architecten Atelier is een jong en dynamisch bureau dat een tiental architecten en ingenieur architecten telt en het team wil versterken met een (ingenieur) architect met ervaring. Onze bouwheren zijn zowel particulieren als bedrijven en publieke instellingen. Kortom een heel grote diversiteit aan opdrachten die elk een uitdaging vormen.
  Datum: 14-11-2018
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT
  BURO 20.18 architecten is dringend op zoek naar een freelance architect(e) om het architectenteam te versterken
  Datum: 13-11-2018
  Regio: Antwerpen


 • PROJECTARCHITECT VOOR UNIEK PROJECT - ANTWERPEN/BXL
  Voor de opvolging van een uniek grootschalig cultureel bouwproject met grote historische waarde in Brussel is een Antwerps architectenbureau op zoek naar iemand die ruime ervaring heeft in de coordinatie van complexe projecten. Kennis van het Frans is een pluspunt. Oog voor architecturale kwaliteit. Diplomatisch. Gedreven.
  Datum: 13-11-2018
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT MET PIT - TIENEN
  Architect met ervaring in de opvolging van projecten voor een fijn architectenbureau in Tienen met een 6-tal medewerkers. Bij voorkeur zoeken we iemand die autonoom een project kan opvolgen van verschillende schaalniveaus. Duurzaamheid en innovatie is essentieel in onze projecten.
  Datum: 13-11-2018
  Regio: Antwerpen


 • VACATURE VAN ROEY VASTGOED - PROCES MANAGER
  Van Roey Vastgoed is een 100% dochteronderneming van Groep Van Roey en staat in voor de projectontwikkeling. Dit zowel via het “klassiek” traject, als via het begrip “Publieke Private Samenwerking”. Bij dit laatste gegeven heeft de Groep Van Roey in Vlaanderen een pioniersrol vervuld en is zij tot op vandaag mee marktleider. Ter versterking van het huidige team van Proces Managers wordt er gezocht naar een extra collega. Je rapporteert in deze functie aan de Algemeen Directeur Van Roey V
  Datum: 13-11-2018
  Regio: Antwerpen