VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 192 worden getoond)

 • ADMINISTRATOR KANDIDATUURSTELLINGEN - VERVANGING
  Als administrator ben je verantwoordelijk voor het screenen van en zoeken naar geschikte overheidsopdrachten. Je verzamelt alle nodige documenten, referenties, portfolio's en projectfiches. Je verzorgt ook de volledige lay-out voor de kandidatuurstelling.
  Datum: 17-07-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • SENIOR ONTWERPARCHITECT VOOR BIJZONDER PROJECT (DUUR: +/- 3 JAAR)
  ? Als ervaren ontwerparchitect neem jij het voortouw voor een specifiek project, en dit in internationaal samenwerkingsverband. Dit uitdagende project gaat van start in september en duurt ongeveer een drietal jaar.
  Datum: 17-07-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTLEIDER.STER
  RenovaS, een Schaarbeekse vereniging die actief is op het vlak van stadsvernieuwing, zoekt een projectleider.ster voor het duurzaam wijkcontract Pogge.
  Datum: 15-07-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT/INGENIEUR ARCHITECT
  De gemeente Koekelberg zoekt voor haar dienst Openbare Werken (Gemeentelijk patrimonium) een verantwoordelijk voor de schoolgebouwen en meer bepaald voor de renovatieprojecten en de nieuwbouw.
  Datum: 15-07-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • IMBRECHTS ARCHITECTEN ZOEKT VOLTIJDSE MEDEWERKER
  We zoeken een collega om ons team te Herent (vlakbij Leuven) te versterken. We zijn actief binnen de woningbouw: moderne architectuur tot en met interieurinrichting.
  Datum: 12-07-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • LOW ARCHITECTEN ZOEKT (IR.) ARCHITECT MET MIN. 10 JAAR ERVARING
  Je maakt deel uit van een team, bent communicatief, technisch onderbouwd en werkt zelfstandig aan je projecten van schets tot werf met oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. AutoCAD en/of Revit, Sketchup en V-ray skills zijn mooi meegenomen en vlotte kennis van het Frans een grote troef. CV en portfolio (max. 5MB) mogen gestuurd worden naar info@low-architecten.be
  Datum: 12-07-2019
  Regio: Antwerpen


 • LOW ARCHITECTEN ZOEKT (IR.) ARCHITECT MET MIN. 3 JAAR ERVARING
  Je maakt deel uit van een team maar werkt ook zelfstandig aan je projecten van schets tot uitvoering met oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. AutoCAD en/of Revit, Sketchup en V-ray skills zijn mooi meegenomen en vlotte kennis van het Frans een grote troef. CV en portfolio (max. 5MB) mogen gestuurd worden naar info@low-architecten.be
  Datum: 12-07-2019
  Regio: Antwerpen


 • LOW ARCHITECTEN ZOEKT (IR.) ARCHITECT MET MIN. 1 JAAR ERVARING
  Je maakt deel uit van een team maar werkt ook zelfstandig aan je projecten van schets tot uitvoering. AutoCAD en/of Revit, Sketchup en V-ray skills zijn mooi meegenomen en vlotte kennis van het Frans een grote troef. CV en portfolio (max. 5MB) mogen gestuurd worden naar info@low-architecten.be
  Datum: 12-07-2019
  Regio: Antwerpen


 • ECO-ARCHITECTENBUREAU ZOEKT ERVAREN MEDEWERK(ST)ER
  DAM architecten zkt gemotiveerde/proactieve architect(e) met enige ervaring. Kennis: Vectorworks, SketchUp, Indesign, Office… Vereisten: nauwkeurig & gestructureerd werken. Hands-on mentaliteit. Goesting in ecologisch & energetisch bouwen! Uren bespreekbaar. CV & PF: ken@damarchitecten.be
  Datum: 10-07-2019
  Regio: Antwerpen


 • RESPONSABLE DE PROJET CONSTRUCTION
  Vous faites partie intégrante d’une équipe multidisciplinaire et vous serez occupé en tant que responsable de projet (chef de projet) construction.
  Datum: 10-07-2019
  Regio: Vlaams-Brabant