VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 194 worden getoond)

 • GEZOCHT: ARCHITECT BIJ JACQUEMYN & DAEMS ARCHITECTEN
  Door het blijvend groeiproces in de wereld van kleine tot middelgrote projecten, zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde creatieve medewerkers voor onmiddellijke indiensttreding. Werk je graag als architect van A tot Z in het bouwproces, maar hou je dat liever beperkt tot de kantooruren, dan hebben wij voor jou de geknipte job!
  Datum: 21-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • MEDEWERKER (IR.-)ARCHITECT GEZOCHT
  Quirynen Jacobs architecten is op zoek naar gemotiveerde nieuwe medewerkers. Ontwerp en uitvoering van nieuwbouw, renovatie en restauratie, met oog voor stedenbouwkundige kwaliteiten.
  Datum: 21-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • (IR)ARCHITECT REGIO ROESELARE
  architectuurbureau vaneeckhout roeselare zoekt een (ir)architect, dynamisch & ervaren om maatwerk te leveren in residentiële en zorgprojecten. www.groepv.be interesse ? cv via vaca@groepv.be a arch vaneeckhout
  Datum: 19-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • (IR.-)ARCHITECT (M/V) MET MINSTENS DRIE JAAR ERVARING
  We zijn op zoek naar een gedreven (ir.-)architect (m/v) met minstens drie jaren ervaring voor de versterking van ons team.
  Datum: 18-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT-MEDEWERK(ST)ER
  Ben je op zoek naar een deeltijdse job op zelfstandige basis in een jong architectenbureau? FISH uit Roeselare werkt aan hedendaagse woon-architectuur in West-Vlaanderen. Heb je interesse? Lees dan verder onze vacature voor jouw nieuwe job.
  Datum: 18-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCHITECT
  Wij zijn op zoek naar een architect voor de technische dienst die onder meer voeling heeft met de wetgeving op overheidsopdrachten. Je werkt mee in het bouwteam van het studiebureau van de technische dienst • Je staat samen met je collega’s in voor gebouwen, de infrastructuur, accommodatie, opgestelde apparatuur en zorgt ervoor dat alles regelmatig gecontroleerd, onderhouden, hersteld of vervangen wordt. • Je werkt mee aan de restauratie, renovatie en vernieuwbouw van het eigen gebouw
  Datum: 17-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • OP ZOEK NAAR (IR) ARCHITECT
  M10 - architecten is op zoek naar een architect-ontwerper om het kantoor te versterken. Gedrevenheid, enthousiasme en verdieping, vormen de sleutel binnen ons team. Hou je van uitdagingen, ben je iemand met visie, kan je proactief werken, bezorg dan je portfolio zodat we kunnen kennismaken. Ervaring, veelzijdigheid, en goede communicatieve vaardigheden zijn pluspunten. We kijken uit naar de reacties.
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • TECHNISCH/BOUWKUNDIG TEKENAAR
  ALDI Holding is op zoek naar een freelance technisch/bouwkundig tekenaar. Je opdracht zal eruit bestaan om de verkoopplannen van onze ALDI-filialen in te tekenen. Je bent minstens 2 dagen per week beschikbaar en kan zo snel mogelijk starten.
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • INGENIEUR BOUWKUNDE
  PM-architecten zoekt ingenieur stabiliteit. - Als Bouwkundig Ingenieur Stabiliteit sta je in voor het ontwerpen, dimensioneren en berekenen van uiteenlopende gebouwen. - Je geeft advies aan de projectarchitect en werf- en projectleiders. - Je volgt werven op. - Je levert voorstudies en stabiliteitsberekeningen af die technisch en financieel in orde zijn. Wij bieden een vaste voltijdse job met een aantrekkelijke verloning in een aangename, collegiale, dynamische en boeiende werkomgeving.
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT / INTERIEUR ARCHITECT
  VPA is een jong architectenbureau met opdrachten die variëren van woningen, ontwikkelingsprojecten, industrie en overheidsopdrachten. Voor de verdere ontwikkeling van ons bureau zijn we op zoek naar een creatieve gemotiveerde collega.
  Datum: 15-05-2018
  Regio: Limburg