VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 126 worden getoond)

 • MEDEWERKER ARCHITECT
  voor lopende projecten mbt scholen te (ver)bouwen in de regio Mechelen en Brussel zijn we dringend op zoek naar een architect-medewerker.
  Datum: 25-10-2020
  Regio: Antwerpen


 • MEDEWERKER ARCHITECT
  voor lopende projecten mbt scholen te (ver)bouwen in de regio Mechelen en Brussel zijn we dringend op zoek naar een architect-medewerker.
  Datum: 25-10-2020
  Regio: Antwerpen


 • ERVAREN ARCHITECT MET SCHERP OOG ( EN GEEN ZITTEND GAT )
  ben je liever op de werf dan achter een buro ? ben je streng maar rechtvaardig ? heb je min. 5 jaar ervaring ? wij hebben een job voor jou in het hart van de vlaamse ardennen ! wij zoeken een ervaren collega die zich focust op de aanbesteding en werfopvolging van vooral residentiele projecten zowel zelfstandig statuut als bediende contract is mogelijk mail naar info@tommahieu.be of 0495 322 990 of www.tommahieu.be
  Datum: 22-10-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT-STAGIAIR/JUNIOR ARCHITECT ONTWERP-DESIGNTEAM
  VK Architects & Engineers zoekt een ARCHITECT-STAGIAIR/JUNIOR ARCHITECT ONTWERP-DESIGNTEAM. Support in het ontwerpen van onze grootschalige projecten/tenders, dit van concept tot uitvoering. Je staat samen met een team in voor het grafisch uitwerken van concepten en projecten. Sterk inter -en multidisciplinair gericht team, waar men streeft naar creatieve en technische excellentie.
  Datum: 22-10-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • DE GOUDEN LINIAAL ZOEKT NIEUWE MEDEWERKER!
  Voor kleine en grote projecten, van ontwerp tot realisatie Ervaring: liefst veel, maar mag ook weinig Goesting: liefst heel veel Wanneer: liefst snel
  Datum: 21-10-2020
  Regio: Limburg


 • QJ ARCHITECTEN ZOEKT MEDEWERKER
  Quirynen Jacobs architecten is op zoek naar een gemotiveerde (ir.-)architect. Ontwerp en uitvoering van nieuwbouw, renovatie en restauratie, met oog voor stedenbouwkundige kwaliteiten.
  Datum: 20-10-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • INGENIEUR ARCHITECT OF ARCHITECT BIJ ATELIER TOM VANHEE. WIJ OMARMEN JE TALENT!
  Heb je evenveel zin om voluit te gaan in architectuur als wij? Als projectarchitect beheer je in nauw overleg diverse creatieve projecten op verschillende schaal in Vlaanderen en Brussel: nieuwbouw en renovatie, wedstrijden en offertes, privaat en publiek, enz.(www.ateliertomvanhee.be) Heb je creatieve brains, oog voor detail, verantwoordelijkheidszin, sta je voor sterk projectbeheer en open communicatie? Wacht dan niet langer en contacteer ons voor een babbel in ons kantoor in hartje Brusse
  Datum: 19-10-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT (MS/MSC)
  TRiAS zoekt een architect die graag in teamverband van A tot Z projecten uitwerkt met oog voor detail. Zorgvuldig en creatief is een aandacht heeft voor duurzaam bouwen.
  Datum: 19-10-2020
  Regio: Antwerpen


 • DIENSTHOOFD BESTUURSSECRETARIS RUIMTELIJKE ORDENING
  Als diensthoofd bestuurssecretaris ruimtelijke ordening ben je verantwoordelijk voor het mee uitbouwen van een duurzaam gemeentelijk ruimtelijk beleid. Je werkt administratief en beleidsondersteunend mee voor wat betreft stedenbouwkundige dossiers, RUP’s en onroerend erfgoed. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de geldende wetgeving.
  Datum: 19-10-2020
  Regio: Limburg


 • VELD IS OP ZOEK NAAR EEN GEMOTIVEERDE ARCHITECT-STEDENBOUWKUNDIGE MET 2 JAAR ERVARING
  VELD is een Brusselse ontwerpstudio die zich focust op het werkveld tussen architectuur en stedenbouw. Voor een reeks nieuwe architecturale en stedenbouwkundige projecten, zijn we op zoek naar een gemotiveerde architect-stedenbouwkundige om ons team te vervolledigen.
  Datum: 16-10-2020
  Regio: Vlaams-Brabant