VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 133 worden getoond)

 • FREELANCE ARCHITECTEN
  Architecte conception - Project manager - Architecture exécution - Spécialiste métrés et cahiers de charges. Nous cherchons plusieurs profils. Plus de détails? Consultez notre site internet.
  Datum: 13-09-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: (IR.-)ARCHITECT MET GOESTING
  Ons kantoor is op zoek naar een enthousisaste (ir.-)architect met oog voor detail.
  Datum: 13-09-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • VACATURE (IR.-)ARCHITECT
  ARCHI INVENTA is een enthousiast team van architecten gespecialiseerd in particuliere woningbouw, appartementsbouw, kantoren, studentenkamers e.d. We zijn op zoek naar een enthousiaste (ir.-)architect die houdt van afwisseling en graag in aanraking komt met alle aspecten van het beroep van architect; van ontwerp tot opvolging van de uit te voeren werken. Stuur ons je portfolio of contacteer ons voor een verkennend gesprek.
  Datum: 11-09-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VELD ZOEKT MEDEWERKER (0-2 JAAR ERVARING) VOOR PROJECTEN IN ARCHITECTUUR EN STEDENBOUW
  VELD is een Brusselse ontwerpstudio die zich focust op het werkveld tussen architectuur en stedenbouw. VELD is op zoek naar een gemotiveerde medewerker met sterke ontwerpvaardigheden in zowel architectuur als stedenbouw. Een dubbel diploma is zeker een pluspunt. Ook een gevoeligheid voor de grafische uitwerking van tekeningen wordt geapprecieerd. Het is belangrijk om zelfstandig aan een project te kunnen werken.
  Datum: 11-09-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • KEN JE IEMAND, OF BEN JE ZELF EEN ONTWERPER DIE OP ZOEK IS NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?
  ? Wij bouwen 5 scholen ? Wij bouwen ons 2de ziekenhuis ? Wij bouwen 2 kantoorprojecten ? Wij werken voor 2 ambassades ? Wij realiseren momenteel meer dan 100 appartementen ? ....
  Datum: 11-09-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • CONNAISSEZ-VOUS QUELQU'UN OU ÊTES-VOUS UN DESIGNER À LA RECHERCHE D'UN NOUVEAU DÉFI
  ? Nous construisons 5 écoles ? Nous construisons notre 2ème hôpital ? Nous construisons 2 projets de bureaux ? Nous travaillons pour 2 ambassades ? Nous réalisons actuellement plus de 100 appartements ? ....
  Datum: 11-09-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: ARCHITECT
  Als Architect(e) ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van diverse bouwprojecten. Daarnaast zorg je voor de opmaak van bouwaanvraag- en aanbestedingsdossiers. Je tekent details en uitvoeringsplannen uit. Werfopvolging en het maken van werfverslagen behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je komt terecht in een klein maar fijn team met een warme, open sfeer.
  Datum: 10-09-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • CREATIEVE EN ERVAREN ARCHITECT
  Ben jij vertrouwd met het volledige proces van ontwerp tot oplevering en hierover correct en duidelijk communiceert met opdrachtgevers, studiebureaus en uitvoerders. Dan ben jij de architect die wij zoeken
  Datum: 10-09-2019
  Regio: Limburg


 • JUNIOR ARCHITECT, ARCHITECT-MEDEWERKER
  Wij zijn op zoek naar een sociaal, gemotiveerd, ambitieus en leergierige medewerker. Dit kan zowel full als deeltijds. Interesse van ontwerp tot uitwerking van de architectuuropdrachten. Werkzaam in private & openbare sector, nieuwbouwopdrachten, restauratie en renovatie. Mogelijkheid tot langdurige samenwerking mits motivatie, affiniteit en interesse.
  Datum: 09-09-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • PM ARCHITECTEN ZOEKT TALENT
  PM Architecten zoekt talentvolle ir-architect(e) . Ben je gepassioneerd door architectuur en technisch sterk ? Wij bieden een job in een goed gestructureerd kantoor (18 medewerkers), met regelmatige werkuren, een goede werksfeer en in mooi gelegen nieuwe kantoren in het hartje van de Vlaamse Ardennen (vlakbij het station). Flexikantoor te Gent. Van stedenbouwkundig ontwerp tot uitvoering en opvolging. Nadruk op middelgrote tot grote projecten. Goede kennis NL noodzakelijk.
  Datum: 09-09-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen