VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 146 worden getoond)

 • GEZOCHT: TWEETALIG ARCHITECT(E) MET 3 JAAR ERVARING.
  Wij willen ons team versterken en zoeken een architect(e) met een zekere werfervaring. Ons werkveld situeert zich vaak in en rond Brussel, tweetaligheid is een must. Alle verdere details bespreken we graag samen in een verkennend gesprek.
  Datum: 05-12-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT
  ÁRTER is op zoek naar een architect met reeds enige ervaring om zich aan ons team te voegen. Ben je autonoom, dynamisch en beheers je revit? Stuur ons je CV + portfolio
  Datum: 05-12-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: ENTHOUSIASTE MEDEWERKER ARCHITECT
  Zin-architecten uit Wijgmaal bij Leuven zoekt enthousiaste architect of ingenieur-architect met ongeveer 5 jaar ervaring voor hedendaagse woonprojecten, zowel voor particulieren als overheidsopdrachten. Kennis van Autocad, Sketchup en Office is vereist. Graag cv & portfolio mailen naar: info@zin-architecten.be
  Datum: 04-12-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTARCHITECT
  - architect min. 4 jaar ervaring - ervaring in de uitvoering van grotere projecten (woningbouw, overheidsopdrachten, etc.)
  Datum: 04-12-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT (M/V/X) VOOR DE POOL INFRASTRUCTUUR VAN DE DIENST VAN HET JONGE KIND
  Je bent verantwoordelijk voor een team van tien medewerkers (administratieve profielen en polyvalente medewerkers voor kleine interventies). Je verzekert de optimale werking van de dienst met oog voor een kwalitatief beheer van de infrastructuur van de onthaalplaatsen. Je organiseert de activiteiten van de dienst in functie van de objectieven die vastgelegd werden door de organiserende overheid en volgens het strategisch plan.
  Datum: 04-12-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT (IR.-) ARCHITECT(E)-MEDEWERK(ST)ER OP FULLTIME BASIS.
  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (ingenieur-) architect die zin heeft in een boeiende job, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. Als projectarchitect zal je instaan voor de opvolging van volledige dossiers; van schetsontwerp tot en met uitvoering. Gevoel voor harmonie en technische interesse zijn een must. Wij bieden je een aangename werkplek met fijne collega’s bieden op een mooie locatie in het hart van Antwerpen Zuid.
  Datum: 04-12-2019
  Regio: Antwerpen


 • VACATURE : PROJECTCOöRDINATOR ONTWIKKELING
  Woonmaatschappij DE ARK beheert meer dan 2550 huurwoningen en bouwt jaarlijks meer dan 100 nieuwe woningen. Samenwerking, duidelijkheid en authenticiteit zijn onze kernwaarden binnen onze missie en visie. Om de continuïteit van onze werking te garanderen zijn wij op zoek naar een ervaren projectcoördinator ontwikkeling - met interesse voor onderhandelingen in functie van grondverwerving en alternatieve eigendomsvormen. zie www.arkwonen.be voor een gedetailleerde functieomschrijving
  Datum: 03-12-2019
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: SENIOR (IR.) ARCHITECT
  Wij zijn een ambitieus en dynamisch architectenbureau in volle groei gevestigd te Antwerpen met opdrachten in de residentiële, retail- en zorgsector. Wij zoeken een (ir.)architect met ongeveer min. 4 jaar ervaring, die graag zijn projectteam en projecten stuurt. Als project-architect ben je verantwoordelijk voor opvolging en uitwerking van projecten van A tot Z. Je bent een creatieve geest die nauwkeurig te werk gaat met oog voor detail, met ruime ervaring met aanbestedingen en werfopvolging.
  Datum: 02-12-2019
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT ASSISTENT
  Je werkt mee op het architectenbureau en geeft ondersteuning aan de architecten op alle gebieden die in het beroep aan bod komen.
  Datum: 30-11-2019
  Regio: Antwerpen


 • VACATURE (STAGIAIR-) ARCHITECT
  Mutad A.&U.P. zoekt creatieve en gedreven (stagiair-) architecten, voor medewerking aan gevarieerde, hedendaagse architectuurprojecten, van verschillende schaal, zowel privé als publiek.
  Datum: 29-11-2019
  Regio: Vlaams-Brabant