VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 205 worden getoond)

 • PROJECTARCHITECT / JUNIOR (+3 JAAR ERVARING)
  WOLLAERT+PARTNERS zoekt een projectarchitect met enige ervaring met alle fases van een bouwproces (incl. aanbesteding en werf). Je wordt projectarchitect voor enkele middelgrote architectuurprojecten. Je voert de projectleiding in nauw overleg met één van de vennoten.
  Datum: 15-06-2018
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT
  Heb je een creatieve geest met een groot technisch inzicht? Werk jij accuraat en ben je een goede teamspeler? Dan zoeken wij jou!
  Datum: 15-06-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTLEIDERS ONDERHOUD GEBOUWEN - STAD GENT
  Je werkt mee aan het verbeteren van de conditie, kwaliteit en duurzaamheid van het gebouwenpatrimonium van de Stad en het laten voldoen ervan aan hedendaagse en toekomstig normen. Je stelt optimalisaties voor van de gebouwen en technische installaties. Je beheert dossiers voor de uitvoering van onderhoudswerken, schrijft bestekken, doet subsidieaanvragen, coördineert en doet de eindevaluatie van het project. Meerdere vacatures binnen verschillende thematieken en diverse types contract
  Datum: 14-06-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BUREAU BOUWTECHNIEK ZOEKT TWEETALIGE PROJECTARCHITECTEN
  Onder leiding van een ervaren projectarchitect volg je een of meerdere middelgrote tot grote projecten op tijdens de ontwerp- en/of uitvoeringsfase. Je versterkt het ontwerpteam zowel intern als extern. Je voert bouwtechnisch onderzoek en ontwerpt bouwkundige details.
  Datum: 14-06-2018
  Regio: Antwerpen


 • BUREAU BOUWTECHNIEK ZOEKT TWEETALIGE PROJECTARCHITECTEN MET ERVARING
  Je bent verantwoordelijk voor de volledige projectopvolging van een of meerdere middelgrote tot grote projecten, van de ontwerp- t.e.m. uitvoeringsfase. Je stuurt je collega's aan en leidt het ontwerpteam door alle fases van het project. Je treedt op als contactpersoon voor alle externe partijen. Je voert bouwtechnisch onderzoek en ontwerpt bouwkundige details.
  Datum: 14-06-2018
  Regio: Antwerpen


 • BUREAU BOUWTECHNIEK SERCHES DES ARCHITECTES DE PROJETS
  SENIOR - Le suivi de un ou plusieurs projets, en phase de conception et/ou exécution. - Le suivi d’une équipe de conception, en interne et en externe - Mener des recherches techniques de construction et élaborer des détails constructifs JUNIOR - Le suivi de un ou plusieurs projets, en phase de conception et/ou exécution en tant que assistant - Mener des recherches techniques de construction et élaborer des détails constructifs
  Datum: 14-06-2018
  Regio: Antwerpen


 • BACHELOR IN DE BOUW OF TOEGEPASTE ARCHITECTUUR
  De Technische Diensten zijn een team van een 400 medewerkers die instaan voor het beheer, het onderhoud en de verdere uitbouw en ontwikkeling van het patrimonium van de universiteit, bestaande uit meer dan 350 gebouwen, van moderne nieuwbouw tot prachtige historische gebouwen, in een omvangrijke en historisch waardevolle omgeving. Je leidt professioneel en met aandacht voor architecturale kwaliteit, budget en timing de jou toegewezen ombouwprojecten.
  Datum: 14-06-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • (IR.-) ARCHITECT
  Architectenbureau Dugardyn zoekt (ir.-) architect met ervaring voor restauratieprojecten van A tot Z.
  Datum: 12-06-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT: JUNIOR ARCHITECT
  Als Architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van diverse bouwprojecten • Daarnaast zorg je voor de opmaak van bouwaanvraag- en aanbestedingsdossiers • Je tekent details en uitvoeringsplannen uit • Als Architect behoort werfopvolging en maken het van werfverslagen ook tot jouw takenpakket.
  Datum: 12-06-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VK ARCHITECTS & ENGINEERS CHERCHE UN BIM (REVIT) MODELEUR/-EUSE EN ARCHITECTURE
  VK Architects & Engineers cherche un BIM (Revit) MODELEUR/-EUSE EN ARCHITECTURE passionné(e) et expérimenté(e) (h/f) : En tant que membre d’une équipe de projet et en collaboration avec le BIM manager, vous êtes responsable de l’élaboration d’un modèle BIM sur base d’une esquisse ou d’un concept provisoire. Vous travaillez en étroite collaboration avec les architectes de projet, ainsi qu'avec vos collègues et les membres de l'équipe afin d'obtenir un résultat coordonné et q
  Datum: 12-06-2018
  Regio: Waals-Brabant