VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 196 worden getoond)

 • (STAGIAIR-) ARCHITECTEN, STEDENBOUWKUNDIG ONTWERPERS EN PROJECTLEIDERS
  Architects in Motion is op zoek naar gedreven (stagiair-) architecten, stedenbouwkundig ontwerpers en projectleiders. Binnen een multidisciplinair team volg je het volledig projectverloop van concept tot uitvoering mee op. Je bent een creatieve speler binnen een standvastige groep van 30 fulltime top medewerkers.
  Datum: 14-08-2018
  Regio: Antwerpen


 • NIEUW TALENT GEZOCHT !
  Denc!-studio is op zoek naar nieuw talent … een doorwinterde professional of een net afgestudeerde student? Het is voor ons eender, zolang je maar genoeg pit en initiatief hebt om het huidige team te versterken. Diploma’s en kwalificaties kunnen je zeker helpen, maar een frisse en open attitude spelen een even belangrijke rol! We zoeken iemand die goesting heeft om bij te leren en mee te groeien in ons bureau. Denk je dat je de geknipte persoon bent? Mail je CV naar info@denc-studio.be.
  Datum: 13-08-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEMOTIVEERDE (IR.) ARCHITECT GEZOCHT
  /stUKWERK architecten uit Turnhout zoekt een zelfstandig medewerker (m/v) met 2 tot 5 jaar ervaring. Zelfstandig kunnen werken is een must. Kennis van AutoCAD, SketchUp Pro en MS Office zijn een meerwaarde. Solliciteren met cv/portfolio via info@stukwerkarchtitecten.be
  Datum: 11-08-2018
  Regio: Antwerpen


 • GEMOTIVEERDE (IR.) ARCHITECT.GEZOCHT
  We zijn bij ons op zoek naar een gemotiveerde (ir.) architect. Ervaring of opleiding in erfgoedzorg is fijn. Nieuwsgierigheid moet er zeker zijn. Zij of hij heeft bij voorkeur al enkele jaren of wat ruimere ervaring. Wij zijn een flexibel bureau met kantoren te Beersel-Lot (en vanaf 2019 in Zaventem). We voeren hoofdzakelijk erfgoedprojecten uit, gaande van restauraties (zoals interieur/exterieurwerken aan monumenten), uitbreidingen en verbouwingen tot herbestemmingsprojecten.
  Datum: 10-08-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTARCHITECT
  Ben jij een enthousiaste en gedreven creatieveling met oog voor strakke lijnen en een neus voor werfrealiteit? Dan zoeken we jou om ons team mee vorm te geven. We bieden een gloednieuwe inspirerende werkomgeving, boeiende residentiele projecten op verschillende schalen en betrokkenheid bij alle beroepsaspecten… meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen!
  Datum: 10-08-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PCP ZOEKT CREATIEVE VERSTERKING - PROJECT ARCHITECT
  Pcp architects (Genk) is op zoek naar een creatieve medewerker voor de versterking van ons team (14 medewerkers)
  Datum: 10-08-2018
  Regio: Limburg


 • GEZOCHT : OMGEVINGSAMBTENAAR
  omgevingsambtenaar gemeente Waasmunster
  Datum: 10-08-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • JOBAANBIEDING VOOR IR.-ARCHITECT IN ANTWERPEN
  Ingenieursbureau Ebinger (architectuur - stabiliteit - technieken - EPB - EPC - ventilatieverslaggeving) zoekt een medewerker ingenieur-architect. In de architectuur zijn we vooral actief op de private markt (vooral verbouwingen). Als studiebureau omvatten onze opdrachten ook publieke werken, zoals sociale woningbouw, kantoren,... Interesse in stabiliteit, technieken en EPB is gewenst. Het kantoor bevindt zich op wandelafstand van Antwerpen-Centraal. Je CV stuur je naar chris.ebinger@skynet.be.
  Datum: 10-08-2018
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT(E)-MEDEWERK(ST)ER
  Ben je op zoek naar een uitdagende job in een jong een groeiend architectenbureau? BAANARCHITECTEN uit Gent is op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor een deeltijdse betrekking met flexibele uren. Ervaring is niet vereist. Aarzel niet en contacteer ons voor een eerste gesprek.
  Datum: 09-08-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • SENIOR ARCHITECT
  VK Architects & Engineers, zoekt een SENIOR PROJECT ARCHITECT (m/v) voor haar vestiging in Brussel, met een 10-tal jaar ervaring in een vergelijkbare functie. In de ontwerpfase ben je de spil van een multidisciplinair team dat concepten uitwerkt voor prestigieuze wedstrijden en projecten in binnen- en buitenland. Je hebt ervaring in het ontwerp van gebouwen voor de gezondheidszorg. Je kan vlot overweg met Autocad en/of Revit en MS Office-toepassingen.
  Datum: 09-08-2018
  Regio: Vlaams-Brabant