VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 178 worden getoond)

 • VANDEARCHITECTEN UIT BRASSCHAAT ZOEKT ZELFSTANDIG (IR) ARCHITECT (STAGIAIR)
  - all-round architectuur taak - gemotiveerd, accuraat, communicatief - kennis van Vectorworks we kijken uit naar je sollicitatie info@vandearchitecten.be
  Datum: 18-03-2019
  Regio: Antwerpen


 • HALFTIME OF FULLTIME JOB OF STAGEPLAATS
  Wij hebben een halftime of fulltime job beschikbaar voor onmiddellijke indiensttreding.
  Datum: 18-03-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEMOTIVEERDE VERSTERKING TEKENTEAM PRISMA ARCHITECTEN
  Revit is voor jou het tekenprogramme bij uitstek en je hebt kennis van bouwen? Zoek niet verder en neem contact op met ons. In een open gesprek leren we elkaar kennen en tonen we u een uitdagende werkomgeving waar u binnenkort zou kunnen werken.
  Datum: 16-03-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ASSAR LLOX ARCHITECTS ZOEKT EEN MATCH (ARCHITECT)
  Master in architectuur of burgerlijk ingenieur architect
  Datum: 15-03-2019
  Regio: Antwerpen


 • TIJDELIJKE MEDEWERKER VOOR HET ARCHITECTUUR TEAM
  De Nationale Bank van België bezit een patrimonium met een oppervlakte van 250.000 m². Het biedt onderdak aan een multiculturele populatie van 2000 medewerkers. Omwille van de evoluerende behoeften inzake kantoorruimte (activity based workplace concepten), worden er continu kleine en grote bouwwerken aan het patrimonium uitgevoerd. De project portefeuille is zeer divers, uitgebreid en boeiend. Daarom bieden wij graag de kans aan een nieuw teamlid om er samen iets moois van te maken.
  Datum: 15-03-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ADEM ARCHITECTEN VERSTERKT HAAR TEAM
  Ben jij (stagiair)architect met minimum 1j ervaring en op zoek naar een krachtige uitdaging, dan is deze vacature iets voor u.
  Datum: 15-03-2019
  Regio: Limburg


 • AAN DE SLAG BIJ #BLANCOARCHITECTEN
  Heb je 2 à 5 jaar ervaring als architect en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan even verder. Wij zijn immers op zoek naar een projectarchitect die zelfstandig een project van A tot Z kan runnen en ons team komt versterken. Ben je goed met ArchiCad, creatief en kom je zowel technisch als commercieel vlot uit de hoek? Dan is Blanco iets voor jou! Wij bieden veel zelfstandigheid, een jonge en dynamische werkomgeving, een concurrentiële verloning en mogelijkheid tot opleidi
  Datum: 14-03-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VLAAMS WONINGFONDS ZOEKT BOUWKUNDIG MEDEWERKER / ARCHITECT-ASSISTENT(E) VOOR HET KANTOOR TE HASSELT
  Het VLAAMS WONINGFONDS is voor haar kantoor te Hasselt op zoek naar een BOUWKUNDIG MEDEWERKER/ ARCHITECT-ASSISTENT(E). De nieuwe medewerker zal ondermeer instaan voor het uitvoeren van administratieve opdrachten in het kader van sociale woningprojecten,voor het technisch beheer van sociale huurwoningen en voor het informeren en ondersteunen van huurders.
  Datum: 14-03-2019
  Regio: Limburg


 • (IR) ARCHITECT GEZOCHT
  WE-S architecten is op zoek naar 2 nieuwe collega's! Je bent een gedreven ontwerper en hebt de nodige presentatie skills, of je hebt reeds enkele jaren ervaring in uitvoering en werfopvolging, dan ontvangen we je graag voor een verkennend gesprek. Je portfolio en motivatie is welkom op edward@we-s.be
  Datum: 14-03-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: M/V MET EEN DUIDELIJK PLAN. BILZEN ZOEKT EEN DESKUNDIGE OMGEVINGSVERGUNNING.
  Je staat mee in voor de ruimtelijke ordening en kwaliteit van de stad. Collega’s en beleidsmakers luisteren naar jouw advies inzake ruimtelijke ordening, milieu en omgevingsvergunningen. De administratieve en informatieve dienstverlening is bij jou in goede handen dankzij een frisse combinatie van nauwkeurigheid en creativiteit. Meer info zie https://www.bilzen.be/vacatures.
  Datum: 14-03-2019
  Regio: Limburg