VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 169 worden getoond)

 • ONTWERP ARCHITECT
  Onze klant, een ingenieurs- en ontwerpbureau, is op zoek naar een Ontwerp Architect.
  Datum: 22-06-2021
  Regio: West-Vlaanderen


 • PROJECT ARCHITECT, (IR)ARCHITECT BIJ SIGNUM+ ARCHITECTS TE GENT
  signum+ architecten zoekt (ir-)architect voor middelgrote en grote bouwprojecten: ontwerp, opmaak uitvoeringsdossiers, werfopvolging. Min. 5 jaar ervaring. Goede kennis gebruikelijke software.
  Datum: 22-06-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ASSISTANT COöRDINATOR REAL ESTATE
  Een allround assistant coördinator voor de ondersteuning van projectmanagers vastgoed op juridisch, administratief en technisch vlak.
  Datum: 22-06-2021
  Regio: Antwerpen


 • PROJECTMEDEWERKER OMBOUWPROJECTEN (BACHELOR BOUW - ASSISTENT ARCHITECT - INTERIEURVORMGEVER)
  Bij de Technische Diensten beheren een team van gedreven collega's het patrimonium van de KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. Als projecttechnicus bouw leid je professioneel en met aandacht voor kwaliteit, budget en timing de jou toegewezen inrichtings- of ombouwprojecten.
  Datum: 21-06-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • (INGENIEUR) ARCHITECT
  Wij zoeken een (ingenieur)architect die in een gezellig en collegiaal bureau wil meewerken om dossiers op te maken en werven op te volgen.
  Datum: 21-06-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: ENTHOUSIASTE PROJECTLEIDER MET ERVARING
  Tom Thys architecten zoekt talent om het team te versterken en mee te werken aan boeiende ontwerpopgaven; scholenbouw, collectieve woningbouw, herbestemming van kerken, stadsontwikkeling,… - Vacature (ir-)architect; projectleider met minstens 2 jaar ervaring in concrete bouwprojecten. - Vacature senior (ir-)architect; technisch onderlegd en geïnteresseerd in een kaderfunctie. BIM-ervaring is een pluspunt.
  Datum: 18-06-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • (INGENIEUR-) ARCHITECT MET MIN. 2 JAAR ERVARING
  Bubbe Architecten, een ontwerpbureau uit Antwerpen, zoekt een (ingenieur) architect met minstens 2 jaar ervaring om in een klein team mee te werken aan diverse kleine tot middelgrote hedendaagse architectuurprojecten. We bieden je een gevarieerd takenpakket waarbij alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. Stuur je portfolio en cv naar info@bubbe.eu of bel 0476 54 71 54 voor meer info.
  Datum: 18-06-2021
  Regio: Antwerpen


 • PROJECTARCHITECT MET MIN. 2 JAAR ERVARING IN GENK
  Kleinschalig architectenbureau dat zich vooral richt op (totaal)renovaties zoekt medewerker voor langdurige samenwerking. Flexibele uren en doorgroeimogelijkheden.
  Datum: 17-06-2021
  Regio: Limburg


 • WIJ ZOEKEN EEN PROJECTCOöRDINATOR BOUW
  Zin om onder leiding van de manger bouw, verschillende verbouw- en renovatieprojecten te coördineren en mee na te denken over de look-and-feel van een ziekenhuis? Wij zoeken momenteel een bachelor toegepaste architectuur of master architectuur die gebeten is door architectuur van dienstverlenende bedrijven.
  Datum: 16-06-2021
  Regio: West-Vlaanderen


 • MEDEWERKERS VOOR BOUW-RENOVATIE-INTERIEUR PROJ.
  Architectenbureau gelegen naast het zuidstation te Brussel zoekt 1 /2 medewerkers/-sters met een minimum van 12 maanden ervaring voor medewerking in bouw- en renovatieprojecten in België en buitenland
  Datum: 16-06-2021
  Regio: Vlaams-Brabant