VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 68 worden getoond)

 • VK ARCHITECTS & ENGINEERS ZOEKT EEN SENIOR ARCHITECT
  We wensen ons team te Roeselare en Brussel te versterken met een (m/v): SENIOR ARCHITECT. Binnen een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onze architectuurontwerpen. Je taak behelst projectleiding van middelgrote tot grootschalige projecten gelegen in Vlaanderen (provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant) en/of in het Waalse en Brusselse gewest.
  Datum: 04-06-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • INSPIRERENDE PROJECTEN VRAGEN OM INSPIRERENDE COLLEGA'S.
  Binnen een kleinschalig team werk je zelfstandig aan projecten van ontwerp tot oplevering. Je werkt schetsontwerpen uit naar digitale 3D ontwerpen, je maakt begrotingen, lastenboeken. Je doet het overleg met de bouwheer en uitvoerders en volgt werven nauwgezet op. Wij geven je hierbij de nodige ondersteuning.
  Datum: 04-06-2020
  Regio: Antwerpen


 • (IR.) ARCHITECT VOOR UITVOERING
  Je bent (ir.) architect met enige ervaring. Je beschikt over een gezonde dosis creativiteit. Je hebt affiniteit met uitvoering (meetstaat, lastenboek, werfopvolging) & de bijhorende detaillering. Je schrikt er niet voor terug verantwoordelijkheid te nemen. Je kan een gesprek voeren in het Frans. Contacteer ons om een mogelijke samenwerking te evalueren!
  Datum: 04-06-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • SENIOR (IR.) ARCHITECT
  Wij zijn een ambitieus en dynamisch architectenbureau in volle groei gevestigd te Antwerpen met bijzondere opdrachten in de residentiële, retail- en zorgsector. Ben jij de enthousiaste architect met min. 4 jaar ervaring, die graag een projectteam en projecten stuurt? Als project-architect ben je verantwoordelijk voor opvolging en uitwerking van projecten van A tot Z. Je gaat nauwkeurig te werk met oog voor detail en hebt ruime ervaring met aanbestedingen en werfopvolging.
  Datum: 04-06-2020
  Regio: Antwerpen


 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT (IR.-) ARCHITECT(E)-MEDEWERK(ST)ER OP FULLTIME BASIS.
  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (ingenieur-) architect die zin heeft in een boeiende job, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen.
  Datum: 02-06-2020
  Regio: Antwerpen


 • ELD NV (ANTWERPEN) ZOEKT PROJECT (IR) ARCHITECT
  Als projectarchitect ben je verantwoordelijk voor de totale projectopvolging en sturing vanaf studiefase tot de oplevering van middelgrote tot grote projecten
  Datum: 27-05-2020
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT : MEDEWERKERS (IR)ARCHITECTEN MET ERVARING
  MODULO archituit Brussel zoekt 2 zelfstandige ervaren (ir-) architecten met minimum 3 jaar ervaring en met grote interesse voor hedendaagse architectuur, voor projectdirectie en voltijdse medewerking aan middelgrote en grote projecten in diverse sectoren binnen een creatief team (20-tal medewerkers). Ervaring met Bim en 3D zijn pluspunten. Graag cv en portfolio op jobs@modulo-architects.be. Voor meer info www.modulo-architects.be
  Datum: 26-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VACATURE (IR) ARCHITECT MET MINSTENS 1 à 2 JAAR ERVARING
  ARCHITECTUURPLATFORM Terwecoren-Verdickt zoekt gemotiveerde medewerkers. Wij bieden een uitdagende job met boeiende projecten aan een gangbare verloning en in functie van ervaring en rendabiliteit. De projecten variëren sterk in schaal en beogen allen kwalitatieve, duurzame architectuur en stedenbouw. Geïnteresseerd? Richt uw portfolio en CV aan info@architectuurplatform.be, wij nemen daarna contact op voor een gesprek.
  Datum: 22-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • DE BAES ARCHITECTS ZOEKT GEMOTIVEERDE IR ARCH MET AFFINITEIT VOOR BOUWTECHNIEK
  We zijn op zoek naar een gemotiveerde ir-architect(e) met een affiniteit voor stabiliteit en bouwtechniek. Ontwerpend onderzoek vormt de basis van onze praktijk, en samen met lokale en internationale partners kan je meewerken aan gevarieerde projecten, met een focus op digitalisering en materialiteit. Je beheert meerdere projecten, tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase, in nauw verband met de bouwheer, het team, en de partners.
  Datum: 22-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • HASA ARCHITECTEN ZOEKT CREATIEVE SENIOR-ARCHITECT
  Het team van HASA architecten breidt uit. We zoeken nieuwe medewerkers met ervaring: Senior Architect: Je hebt een diploma (ir)-architect en minimum 5 jaar ervaring met de verschillende fases van een project. Je bent proactief en bent in staat meerdere projecten en het bijhorende team te leiden. Kennis van Revit, duurzame bouwtechnieken en wetgeving overheidsopdrachten zijn pluspunten. Je krijgt een plaats in een fijn team en werkt nauw samen met de vennoten en onze opdrachtgevers.
  Datum: 19-05-2020
  Regio: Antwerpen