AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 88 worden getoond)

 • STAGIAIR ARCHITECT
  Gevarieerde job met veel aandacht voor opleiding in bureau in de vlaamse ardennen. Deftige verloning en andere voordelen zoals wagen zijn bespreekbaar.
  Datum: 15-07-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • IMBRECHTS ARCHITECTEN ZOEKT ARCHITECT-STAGIAIR
  We zoeken een collega om ons team te Herent (vlakbij Leuven) te versterken. We zijn actief binnen de woningbouw: moderne architectuur tot en met interieurinrichting.
  Datum: 12-07-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAR(E) ARCHITECT GEZOCHT, ARCHITECTEN@NOVA-ZEMBLA
  ARCHITECTEN@NOVA-ZEMBLA is op zoek naar JOU
  Datum: 12-07-2019
  Regio: Limburg


 • STAGIAIR (INGENIEUR) ARCHITECT GEZOCHT IN LEUVEN
  Atelier T is een ingenieurs- en architectenbureau uit Leuven, gespecialiseerd in advies en ontwerp van technische uitrustingen in gebouwen en in architectuuropdrachten met een complexe bouwfysische insteek. Als je je aangetrokken voelt tot uitdagingen als duurzame, gedetailleerde ontwerpen, energetische renovatie en up-to-date gebouwentechnieken, dan is Atelier T de ideale stageplek voor jou!
  Datum: 10-07-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: ARCHITECT-STAGIAIR
  Jdm architecten, gevestigd in Gentbrugge, zoekt een architect-stagiair die kan meehelpen met de volledige uitwerking van nieuwe projecten.
  Datum: 10-07-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGEPLAATS VOOR STAGIAIR(E) MET ZIN VOOR DETAIL EN DUURZAAMHEID
  In een klein bureau leer je alle taken die verwacht worden van een architect. Zo wordt verwacht dat je naast ontwerpen en bouwaanvragen ook meetstaten, details, uitvoeringsplannen enz maakt. Je gaat ook mee op werfbezoek en op termijn bestaat de mogelijkheid dat je deze zelfstandig doet.
  Datum: 10-07-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • SIGNUM+ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR(E)
  signum+architecten is op zoek naar een enthousiaste stagiair-architect voor de versterking van zijn team.
  Datum: 09-07-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • EEN STAGIAIR DIE ER ZIN IN HEEFT OM ERIN TE VLIEGEN
  Architectenbureau Claeys heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de Professionele markt; overheid, ontwikkelaars en bedrijfsleiders. We zijn actief in diverse provincies. We zijn gevestigd in een prachtig kantoor te Roeselare en zijn heel gemakkelijk bereikbaar.We zijn op zoek naar een stagiair die op zoek is naar gevarieerd werk. Het is belangrijk dat je naast het creatieve ook technische interesse hebt. Je bent geïnteresseerd om mee te groeien in ons bureau.
  Datum: 09-07-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCHITECT STAGIAIR(E) GEZOCHT
  Architectenbureau Bart Van Loon is opzoek naar een gemotiveerde ARCHITECT STAGIAIR(E) om hun team te versterken. Wij werken zowel in de priv├ę als voor de overheid, zowel nieuwbouw als verbouwingen, modern alsook klassieke renovaties of zelfs restauraties. We bieden een gevarieerde stageplaats aan waar alle aspecten van het bouwproces uitgebreid aan bod komen.
  Datum: 09-07-2019
  Regio: Antwerpen


 • DRINGEND ARCHITECT - MEDEWERK(ST)ER GEZOCHT
  TARCH architectenbureau bvba zoekt een enthousiaste en gemotiveerde medewerk(st)er (stagiair) om ons team te ondersteunen. En ga nog mee op ons team-event op 24 augustus 2019 met Jeffrey Van Hooydonck.
  Datum: 08-07-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen