AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 74 worden getoond)

 • FRIDAY OFFICE ZOEKT...
  Wij, een 4-koppig team, zijn op zoek naar een dynamisch persoon (m/v/x), om een nieuwe uitdaging aan te gaan én grenzen te verleggen! Wij beschikken over diverse projecten (particuliere projecten/ utiliteitsbouw/ interieuropdrachten/ retail) waar je mee je tanden in wil zetten, gaande van ontwerp t.e.m. oplevering. Zin? Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten! Tot binnenkort!
  Datum: 12-06-2018
  Regio: Antwerpen


 • AVAPARTNERS ARCHITECTS & PLANNERS GENT BREIDT UIT EN ZOEKT 4 CREATIEVE ZELFSTANDIGE (IR) ARCHITECT STAGIAIRS M/V
  Ontwerpen en hedendaagse projecten uitwerken, het competentiebeest in je naar boven halen en meedoen aan architectuurwedstrijden, bouwaanvragen en aanbestedingsdossiers opmaken, de werf opgaan.
  Datum: 12-06-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ZELFSTANDIG JUNIOR ARCHITECT / STAGIAIR ARCHITECT
  Als junior architect of stagiair architect werk je in nauwe samenwerking met het projectteam. Je ondersteunt de projectarchitect in alle verschillende fases van het project. Je werkt en tekent plannen en constructiedetails uit. Je waakt mee over de architecturale kwaliteit van het project rekening houdende met de bouw- en technische voorschriften.
  Datum: 12-06-2018
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT STAGIAIR(E)
  BURO 2018 architecten zoekt een gemotiveerd stagiair architect om ons team te versterken. Wil je meewerken en veel leren van boeiende projecten met oog voor detail zowel qua architectuur als interieur richt dan je sollicitatie en cv aan info@buro2018.be.
  Datum: 11-06-2018
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT : STAGIAIR (IR.)ARCHITECT
  Voor de ondersteuning van ons team zoeken wij een stagiair (ir.)architect.
  Datum: 11-06-2018
  Regio: Limburg


 • JUNIOR ARCHITECT / STAGEPLAATS IN MULTIDISCIPLINAIR BUREAU
  Junior (ir.-)architect / stageplaats Is architectuur je passie? Vind je fundamenteel duurzaam ontwerpen belangrijk? Dan hebben wij voor jou een plaats beschikbaar in ons bureau. Voor ondersteuning tijdens het ontwerpen en de uitwerking van projecten kan je rekenen op collega’s met ervaring in diverse domeinen. Wij staan voor een boeiende en aangename werkomgeving en een multidisciplinair team met ruimte voor ontwikkeling, collegiaal overleg, eigen initiatief én verantwoordelijkheid. B
  Datum: 11-06-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT DIE ER ZIN IN HEEFT
  Je komt terecht in een dynamisch team en je houdt ervan om verantwoordelijkheid te nemen. Je helpt mee aan diverse projecten en helpt mee om een bouwaanvraag, bestekken en meetstaten op te maken. We zijn actief in verschillende domeinen; kantoor- en industriebouw, meergezinswoningen, projectbouw en sociale huisvesting. Binnenkort verhuizen we naar een prachtig nieuw kantoor te Roeselare.
  Datum: 11-06-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • MAES & VANDELANNOOTE ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR - (IR)ARCHITECT
  Maes & Vandelannoote architecten gevestigd te Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste (ir)architect(e)
  Datum: 08-06-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR(E) INGENIEUR-ARCHITECT (ANTWERPEN)
  Ir.-arch. Chris Ebinger (architectuur - stabiliteit - technieken - EPB) zoekt een stagiair(e) ingenieur-architect. In de architectuur zijn we vooral actief op de private markt (vooral verbouwingen). Als studiebureau omvatten onze opdrachten ook publieke werken, zoals sociale woningbouw, kantoren,... Door de variatie in de opdrachten, zijn de leermogelijkheden tijdens de stage zeer uitgebreid. Interesse in stabiliteit, technieken en EPB is gewenst. Je CV stuur je naar chris.ebinger@skynet.be.
  Datum: 08-06-2018
  Regio: Antwerpen


 • MUNA IS OP ZOEK!
  Het munA-team is op zoek naar een fijne collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Bij ons krijg je snel verantwoordelijkheid over kleinschaligere projecten in combinatie met het ondersteunen van grotere projecten. 's Middags spelen we geregeld een spelletje pool om de teamspirit hoog te houden. Indien interesse, bel ons gerust even op of stuur ons je cv en portfolio door, dan laten wij zo snel het kan iets weten!
  Datum: 05-06-2018
  Regio: Vlaams-Brabant