AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 78 worden getoond)

 • G&P SINT-NIKLAAS ZOEKT STAGIAIR (IR.-) ARCHITECT
  Zoek je een stageplaats als (ir-) architect? Heb je voeling met architectuurdesign en interieur of ben je eerder technisch aangelegd met interesse voor het constructieve? Dan zijn wij naar jou op zoek! We bieden je een goed begeleide stageplaats en laten je meewerken aan alle facetten van het bouwproces. Wij werken aan een breed gamma van opdrachten en opdrachtgevers en bieden de klant graag een totaalconcept aan. Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en/of portfolio naar info@gp-ai.be.
  Datum: 13-09-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • OSQB ZOEKT STAGIAIR (IR.) ARCHITECT (M/V/X)
  OSQB architecten & ingenieursbureau zoekt een nieuwe medewerker Stagiair Architect (0 jaren ervaring) om ons team van 20 te komen versterken bij de ondersteuning en uitwerking van onze gevulde portefeuille.
  Datum: 11-09-2019
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR (IR.)-ARCHITECT(E)
  gemotiveerd, ambitieus, leergierig, sociaal? Dan ben jij de geknipte persoon om ons kantoor verder te helpen uitbouwen. Werkzaam in private & openbare sector, nieuwbouwopdrachten, restauratie en renovatie. Mogelijkheid tot langdurige samenwerking mits motivatie, affiniteit en interesse. Porfolio via email en/of afspraak voor persoonlijk gesprek. Ook deeltijdse stage hoort tot de mogelijkheden.
  Datum: 09-09-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • PM ARCHITECTEN ZOEKT TALENT
  Jij hebt een diploma ir-architect en bent op zoek naar een stageplek met doorgroeimogelijkheden. Je hebt ambitie, bent een teamplayer, hebt ruimtelijk inzicht en een frisse creatieve geest. Je hebt oog voor detail en het grotere geheel. Je bent op zoek naar inspirerende projecten om jouw ambitie waar te maken in een sterk team dat samen vooruit wil. Wij bieden een afwisselende uitdagende stage in een sterk en gemotiveerd team, in de Vlaamse Ardennen op 2 min. loopafstand van het treinstation.
  Datum: 09-09-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGE BUBBE ARCHITECTEN
  Bubbe Architecten, een ontwerpbureau uit Antwerpen, is op zoek naar een stagiair of junior (ingenieur-) architect om in een klein team mee te werken aan hedendaagse architectuurprojecten van ontwerp tot oplevering.
  Datum: 09-09-2019
  Regio: Antwerpen


 • LEUKE STAGEPLEK IN EEN KLEINSCHALIG BUREAU
  Boulez&Degrande, een kleinschalig bureau in Deinze, is op zoek naar een gemotiveerde stagiair. Ben je leergierig, gedreven en wil je terechtkomen in een leuke werksfeer? Dan ben je op de juiste plek! Samen met een dynamisch team zal je werken aan uiteenlopende opdrachten (nieuwbouw, verbouwing, renovatie, openbare aanbestedingen,...).
  Datum: 06-09-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCH_ID ARCHITECTEN IS OP ZOEK NAAR JOU!
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair architect om ons team te versterken. Alle aspecten van het beroep komen aan bod. Je werkt bij ons met de laatste nieuwe software op Apple. Alle ontwerpen worden in 3D uitgewerkt. Ben je geboeid door architectuur, wil je alle aspecten van ons beroep onder de knie krijgen en heb je zin om je bij een enthousiast team van architecten te vervoegen, dan ben jij degene die we zoeken. Ons kantoor ligt op wandelafstand v/h station van Deinze.
  Datum: 04-09-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • VK ARCHITECTS & ENGINEERS ZOEKT EEN ARCHITECT-STAGIAIR
  VK Architects & Engineers zoekt een ARCHITECT-STAGIAIR (m/v) voor haar vestiging in Roeselare. Binnen een multidisciplinair team volg je het volledig projectverloop van concept tot uitvoering mee op. Je maakt deel uit van wedstrijdteams voor prestigieuze projecten in binnen – en buitenland. Je voldoet aan de vereisten om je als architect-stagiair in te schrijven op de tabel van de Orde van Architecten in België.
  Datum: 03-09-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT MEDEWERKER ARCHITECT (JUNIOR EN/OF STAGIAIRE)
  Zin om je Frans te perfectioneren in combinatie met een coole job? Het Bureau Activ-x gelegen in de mooie Voerstreek zoekt een junior architect of stageair-architect om haar team te versterken. U wordt onmiddellijk in onze projecten betrokken. Het aandeel klanten is half Nederlandstalig half Franstalig. Voor bijkomende info: meertens.xavier@skynet.be
  Datum: 02-09-2019
  Regio: Luik


 • STAGIAIR (ING) ARCHITECT
  Mertens-architecten is op zoek naar gemotiveerd en creatief stagiair (ing)architect voor studie aan diverse opdrachten. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten en dit van ontwerp tot uitvoering. info kantoor en projecten zie www.mertens-architecten.be.
  Datum: 02-09-2019
  Regio: Antwerpen