AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 54 worden getoond)

 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT (IR.-) ARCHITECT(E)-STAGIAIR(E) OP FULLTIME BASIS
  Ben je net afgestudeerd of heb je al een beetje ervaring? Heb je interesse om het volledige bouwproces te doorlopen? M2 architecten breidt uit en biedt een afwisselende en uitdagende job, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. Je zal instaan voor de opvolging van volledige dossiers van schetsontwerp tot en met uitvoering. Je voert het takenpakket uit van een volwaardig architect, steeds in samenspraak met de leidinggevend architect..
  Datum: 04-12-2019
  Regio: Antwerpen


 • OP ZOEK NAAR EEN STAGEPLAATS?
  Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een plaats aan als Stagiair(e)-architect te Overijse, op zelfstandige basis met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf. Onze projecten zijn divers en variëren van ééngezinswoningen en villa's tot appartementsbouw. Volg je eigen project op tot en met de werf!
  Datum: 03-12-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ATELIER MA+P ZOEKT EEN STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
  Je bent recent afgestudeerd als (ir.) architect. Je bent creatief, hebt oog voor materiaalgebruik en detail. Je bent gemotiveerd en hebt de nodige verantwoordelijkheidszin. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Je werkt in een dynamisch en creatief team. Je werkt mee aan diverse hedendaagse architectuuropdrachten van uiteenlopende schaal en programma. Je kan je creativiteit ten volle benutten bij het uitwerken van wedstrijdprojecten.
  Datum: 29-11-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECTENBUREAU LEYSEN ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT
  Architectenbureau Leysen is klein en groeiend kantoor, gespecialiseerd in particuliere woningen. Wij bieden/leren jou een uitgebreid takenpakket, waarbij alle facetten van de architect bij een bouwproject aanbod zal komen. Van ontwerp tot omgevingsvergunning, van aanbesteding tot werkelijke uitvoering. Sta je te popelen om je studie architectuur om te zetten in praktijk, en vind je het fijn om te werken in familiale omgeving? Dan horen wij dit graag!
  Datum: 22-11-2019
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR(S) (INGENIEUR)-ARCHITECT
  Het Projectbureau van de Universiteit Gent stelt een stageplaats / 2 stageplaatsen open voor een gemotiveerde, Nederlandstalige (ingenieur)-architect.
  Datum: 22-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGE BIJ BLANCO ARCHITECTEN
  Op zoek naar een eerste werkervaring of nieuwe uitdaging? Aan het begin van je stage of nood aan verandering? Kom dan zeker eens bij ons langs voor een kennismakingsgesprek! Blanco Architecten biedt je een stage van A tot Z. Van de allereerste conceptschets tot en met de oplevering van je project. Wij garanderen je een onderdompeling in alle facetten waaraan een goede stage moet voldoen. Tot binnenkort!
  Datum: 20-11-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGE BUBBE ARCHITECTEN
  Bubbe Architecten is op zoek naar een gemotiveerde stagiair die alle aspecten van het bouwproces wil leren kennen.
  Datum: 18-11-2019
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT GEZOCHT
  Architektenburo Ward De Beule heeft een vormentaal ontwikkelt die niet te vatten is in één stijl. Elk project is een reflectie van de persoonlijkheid van de bouwheer. De schoonheid schuilt in het harmonieus geheel tussen vorm en functie. Deze instelling laat toe om projecten te realiseren, ongeacht de grootte en complexiteit. Zo heeft het bureau zijn wortels binnen de particuliere eengezinswoningen als projecten op schaal van meergezinswongen en woonzorgcomplexen. Het ambitieniveau in
  Datum: 11-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • CAAN ARCHITECTEN ZOEKT ...
  CAAN architecten is op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker voor de versterking van zijn team.
  Datum: 07-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: MEDEWERKER STAGIAIR ARCHITECT/INGENIEUR ARCHITECT
  Dringend gezocht om ons team te versterken: gemotiveerde stagiair architect /ingenieurarchitect met goede kennis van revit, autocad, sketchup, ms office. We bieden een gevarieerde job met zowel ontwerp, opmaak bouwaanvraag- en uitvoeringsdossiers, meetstaten en bestekken als projectopvolging. Stuur uw cv met portfolio naar architect@AVenH.be en we contacteren u snel.
  Datum: 07-11-2019
  Regio: West-Vlaanderen