AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 104 worden getoond)

 • JOIN OUR TEAM!
  Wij bieden u een flexibele job in de boeiende architectuur en interieurwereld van het hogere private segment! Spreekt dit u aan, neem contact!
  Datum: 14-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT MEDEWERKER ARCHITECT / STAGIAIR
  Ben je gebiologeerd door hedendaagse ecologische architectuur? Dan wordt jij hopelijk onze nieuwe gemotiveerde medewerker in duurzame laagenergie nieuwbouw en renovatieprojecten! Architectenbureau Henk Van Aelst is gevestigd in het eerste energie award winnende strobalenbureau van België.
  Datum: 10-07-2018
  Regio: Antwerpen


 • VERSCHUERE ARCHITECTEN UIT WAREGEM ZOEKT VERSTERKING!
  Ben je pas afgestudeerd of heb je reeds enkele jaren ervaring? Werk je graag aan diverse projecten en kan je jezelf vinden in onze ontwerpstijl? Geef ons dan zeker een seintje en bezorg ons per mail jouw cv en portfolio. info@verschuerarchitecten.be
  Datum: 10-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT DIE GOESTING HEEFT OM BIJ TE LEREN
  Stagiair architect die goesting heeft om bij te leren en mee te groeien in ons bureau. Het is de bedoeling voor een langdurige relatie. Je komt terecht in een dynamisch en leuk team. We zijn actief in diverse domeinen; kantoor- en industriebouw, meergezinswoningen, projectbouw en sociale huisvesting. Je zal mogen meewerken aan diverse projecten en je takenpakket zal zeer verscheiden zijn; van ontwerpen tot bouwaanvragen opmaken, 3d's, meetstaten en bestekken opmaken en meegaan naar de werven.
  Datum: 10-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • LEERGIERIGE STAGIAIR
  Voor de vernieuwing van ons bureau Prisma-architecten (voormalig Coppens & Coen architecten) zoeken we een stagiaire(e) voor het aanleren van alle aspecten van de job.
  Datum: 10-07-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR(E) (IR) ARCHITECT GEZOCHT
  Architectenkantoor te Gentbrugge zoekt stagiair(e) (ir) architect
  Datum: 09-07-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • SBA IS OP ZOEK NAAR EEN GEMOTIVEERDE STAGIAIR(E) (IR.) ARCHITECT
  Je hebt je studies (ir.) architect afgerond en je bent op zoek naar een voltijdse baan. Je bent een flexibele teamspeler, stressbestendig, nauwkeurig, communicatievaardig en creatief in het ontwerpen. Je hebt een goede kennis van Autocad (Archicad/revit is een plus), Microsoft Office en 3D programma’s voor het uitwerken van uiteenlopende projecten en wedstrijdontwerpen. Bovendien heb je voeling met de ontwerpen van Stéphane Beel Architects.
  Datum: 09-07-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • (FULL) SCALE ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR(E) (IR) ARCHITECT
  Wij bieden: ervaring met het hele bouwproces, snelle feedback, en ruimte voor eigen interesses. Wij verwachten dat je groeit in je job, verantwoordelijkheid neemt om taken tijdig af te krijgen, en inzet voor een goede samenwerking op kantoor, werf en met de bouwheer. Wij zijn een klein bureau gespecialiseerd in renovaties van één- en meergezinswoningen in regio Leuven. Een verfijnde detaillering staat steeds centraal. Interesse in procesbeheer en een georganiseerde houding zijn pluspunten.
  Datum: 06-07-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGE BIJ OSAR?
  osar zoekt een stagiair-(ir)architect.
  Datum: 06-07-2018
  Regio: Antwerpen


 • COLLEGA GEZOCHT! ASSISTENT-ARCHITECT | STAGIAIR | MEDEWERKER ARCHITECT
  BLCKS 77 ARCHITECTS zoekt jou! Je bent een gedreven enthousiasteling met een creatief oog voor detail? Pas afgestudeerd? Nog niet zoveel ervaring? Prima! Nog belangrijk: je bent een teamspeler, flexibel ingesteld, boordevol initiatief en enorm leergierig. Kom nu ons jonge team versterken. Surf naar www.blcks77architects.be en stuur je motivatie per bericht. Tot snel!
  Datum: 05-07-2018
  Regio: Vlaams-Brabant