AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 71 worden getoond)

 • CH-ARCHITECTEN ZOEKT NIEUWE MEDEWERK(ST)ER
  CH-Architecten zoekt een enthousiaste (stagiair)architect om ons hecht team te versterken bij de uitwerking van projecten binnen de particuliere en openbare sector. Interesse? Prikkel dan ook onze interesse door uw motivatiebrief met cv en portfolio te versturen naar info@ch-architecten.be. Ps. Onze jobaanbieding is zeer gevarieerd (van ontwerp tot uitvoering) en beperkt zich niet louter tot tekenwerk. Pss. Wij werken met Vectorworks. Enige ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste.
  Datum: 08-10-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • LOWETTE&PARTNERS ZOEKT EEN STAGIAIR(E) - (IR)ARCHITECT
  Stageplaats voor (ir)architect met verantwoordelijkheidszin
  Datum: 07-10-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTARCHITECT BIJ ENPLUS ARCHITECTEN GENT
  Deel onze passie voor boeiende architectuur voor de particuliere opdrachtgever. Een tof team ondersteunt je ontplooiing op alle facetten van ons wijs beroep! We zoeken een jonge architect met goesting! We werken met Mac in Vectorworks en SketchUp en maken graag eens een makette.
  Datum: 06-10-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT
  De Beenhouwer + Léonard architecten zoekt een stagiair architect om in team mee te werken aan boeiende hedendaagse architectuurprojecten van ontwerp tot oplevering. Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van ons werk en bieden je een gevarieerde job en de kans om jezelf te ontplooien in een BIM gestructureerd kantoor. Stuur je cv en portfolio naar architecten@debeenhouwer-leonard.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  Datum: 04-10-2019
  Regio: Antwerpen


 • WIJ ZOEKEN JOU OM ONS TEAM TE VERSTERKEN !
  Wij zijn op zoek naar een (stagiair) architect of architecte die ons team wil komen versterken op onze bureau te Heist-op-den-Berg.
  Datum: 04-10-2019
  Regio: Antwerpen


 • STAGEPLAATS BIJ BURO 56 ARCHITECTEN IN GENT
  Buro 56 zoekt een enthousiaste stagiair om het team te versterken.
  Datum: 03-10-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DIAL ARCHITECTS ZOEKT EEN MEDEWERKER/STAGIAIR.
  Wij zijn een creatief bureau met een interessant curriculum en bieden je een persoonlijke begeleiding en boeiende projecten in de publieke en private sector. Als stagiair kom je alle aspecten van het beroep tegen. Ook met wat meer ervaring liggen de uitdagingen hier op je te wachten. Bekijk onze projecten op www.dial-architects.be
  Datum: 03-10-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT MEDEWERKER GEZOCHT
  Ben je op zoek naar een werkomgeving waar enthousiasme en efficiëntie hand in hand gaan? Ben je vertrouwd met Autocad, heb je oog voor detail en verantwoordelijkheidszin, kan je goed in een team werken en wil je mee de groei van onze opdrachtportefeuille in goede banen leiden? Stuur dan je CV naar info@dewil-architect.be of contacteer architect Gaëlle Cnop op het nummer 02 242 13 75. Wij hebben in ons team namelijk nog een plek vrij voor een architect of stagiair-architect.
  Datum: 02-10-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR-ARCHITECTEN
  OVG ARCHITECTEN uit Kapellen (Antwerpen noord) zoekt stagiair-architecten omwille van hun verfrissende ideeën en vaak utopische aanpak. Deze ongerepte creativiteit kunnen omzetten in aantrekkelijke visualisaties, is een must. U groeit op in een team van 9 architecten (en consorten) die u alle knepen van het vak zullen leren.
  Datum: 27-09-2019
  Regio: Antwerpen


 • EEN STAGEPLAATS WACHT OP JOU BIJ ARCH_ID ARCHITECTEN
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair architect om ons team te versterken. Alle aspecten van het beroep komen aan bod. Je werkt bij ons met de laatste nieuwe software. Alle ontwerpen worden in 3D uitgewerkt & gepresenteerd met renders. Ben je geboeid door architectuur, wil je alle aspecten van ons beroep onder de knie krijgen & heb je zin om je bij een enthousiast team van architecten te vervoegen, dan ben jij degene die we zoeken. Ons kantoor ligt op wandelafstand v/h station v Dei
  Datum: 25-09-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen