AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 44 worden getoond)

 • EEN GEMOTIVEERDE, ZELFSTANDIGE STAGIAIR (IR)ARCHITECT (M/V)
  Mertens-architecten is op zoek naar gemotiveerd en creatief stagiair (ir)architect voor studie aan diverse opdrachten. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten en dit van ontwerp tot uitvoering. info kantoor en projecten zie www.mertens-architecten.be
  Datum: 31-03-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
  Zoek je een stageplaats waar je van a tot z kan meewerken aan middelgrote en grote projecten, solliciteer en kom ons team versterken.
  Datum: 31-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BUREAU 13 ZOEKT STAGIAIR (IR) ARCHITECT!
  Ben jij een creatieveling die denkt met open blik én ontwerpt met oog voor detail? Ons bureau legt de focus vooral op ingrijpende renovaties, afgewisseld met nieuwbouwprojecten. Jij werkt telkens van ontwerp, zelfstandig of in teamverband, tot en met de uitwerking en werfopvolging. Je kan zelfstandig werken, weliswaar met aandacht voor een leuke en aangename werksfeer, al dan niet dankzij verse koffie/thee en StuBru op de achtergrond. Getriggerd? Stuur zeker je cv en korte motivatie door!
  Datum: 29-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • LOWETTE&PARTNERS ZOEKT EEN STAGIAIR(E) - (IR)ARCHITECT
  tageplaats voor (ir)architect met verantwoordelijkheidszin
  Datum: 26-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR ARCHITECT GEVARIEERDE OPDRACHTEN
  Stageplaats voor een architect of ir-architect. Hier kan je opdrachten uitwerken en opvolgen van A-Z. Voornamelijk actief in de particuliere sector. Zowel renovaties als nieuwbouw projecten worden uitgevoerd.
  Datum: 12-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STADT ARCHITECTEN ZOEKT (STAGIAIR-)ARCHITECT MET 1STE WERKERVARING
  Architectenbureau zoekt enthousiaste medewerker voor boeiende renovatieprojecten in Brussel en nabije omgeving.
  Datum: 11-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VK ARCHITECTS & ENGINEERS ZOEKT EEN ARCHITECT-STAGIAIR
  VK Architects & Engineers zoekt een ARCHITECT-STAGIAIR (m/v) voor haar vestiging in Roeselare. Binnen een multidisciplinair team volg je het volledig projectverloop van concept tot uitvoering mee op. Je maakt deel uit van wedstrijdteams voor prestigieuze projecten in binnen – en buitenland. Je voldoet aan de vereisten om je als architect-stagiair in te schrijven op de tabel van de Orde van Architecten in België.
  Datum: 09-03-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT
  Als stagiair architect krijg je de kans om door te groeien binnen het team als project-architect. Je wordt met alle aspecten van het vak intensief geconfronteerd en doorloopt alle facetten van het bouwproces. Je werkt in teamverband aan diverse bouwprojecten met zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Je bent sterk in het grafisch uitwerken van projecten en hebt een initiatie binnen het BIM-platform.
  Datum: 08-03-2020
  Regio: Antwerpen


 • JOBAANBIEDING ARCHITECT STAGAIR(E)
  Architecten Jan Aerts is op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). We bieden een leerrijke stage aan in een aangename werkomgeving
  Datum: 08-03-2020
  Regio: Antwerpen


 • INGENIEUR ARCHITECT OF ARCHITECT MET EVENVEEL GOESTING IN ARCHITECTUUR ALS WIJ?
  Ben je (ingenieur) architect en wil je een creatieve gevarieerde leerrijke stage? Je werkt in nauw overleg aan verschillende projecten op verschillende schaal. Je werkt naar een artistieke filosofie, je bent leergierig en een goede communicator. Je volgt de projecten nauwgezet en weet prioriteiten te stellen. Je werkt in alle aspecten van het beroep. Wordt je geprikkeld door te werken aan uitdagende projecten?? Stuur je portfolio <6Mb en kom langs voor een babbel in ons bureau in hartje BXL
  Datum: 06-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant