AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 54 worden getoond)

 • STAGIAIR BIJ SIGNUM+ ARCHITECTS TE GENT
  signum+ architecten zoekt een gedreven en creatieve jonge medewerker of stagiair
  Datum: 22-06-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECTUUR + ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
  Architectuur + is een architectenbureau actief in zowel woning- en appartementsbouw, industrie- en kantoorbouw. Als stagiair sta je mee in voor het begeleiden van een project en dit van voorontwerp tot werfopvolging. Je zal worden betrokken bij alle facetten die aan bod komen binnen het beroep architect.
  Datum: 22-06-2021
  Regio: Limburg


 • GEZOCHT; ENTHOUSIASTE STAGIAIR
  Tom Thys architecten zoekt talent om het team te versterken en mee te werken aan boeiende ontwerpopgaven; scholenbouw, collectieve woningbouw, herbestemming van kerken, stadsontwikkeling,… 1. Vacature stagiair (ir-)architect; met sterke grafische kwaliteiten. BIM-ervaring is een pluspunt.
  Datum: 18-06-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • EEN ZEER GEVARIEERDE STAGE OP DE GRENS ANTW/BRAB/O-VL
  Kleinschalig bureau op de grens Antw/Brab/Oost-Vl met zeer uiteenlopend werk (chiro, klokkentoren,tennishal, scholen, soc woningbouw, particulier, ...) en aandacht voor energie (BEN en passief) zoekt een leergierige nieuwe (ir) architect voor zeer gevarieerd werk. Je komt in aanraking met alle facetten van voorontwerp tot oplevering. Je werkt voor verenigingen, KMO's, particulieren en overheden. Een werfbezoek is steeds verschillend. Dagelijks contact met alle facetten van het beroep.
  Datum: 18-06-2021
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR BURGERLIJK INGENIEUR ARCHITECT
  Bubbe Architecten, een ontwerpbureau uit Antwerpen, zoekt een ingenieur-architect om in een klein team mee te werken aan diverse kleine tot middelgrote hedendaagse architectuurprojecten. We bieden je een gevarieerd takenpakket waarbij alle aspecten van het bouwproces aan bod komen.
  Datum: 17-06-2021
  Regio: Antwerpen


 • ZOEK JE EEN BOEIENDE STAGEPLAATS? WOW ARCHITECTUUR ! INTERIEUR ZOEKT JOU!
  Totaalontwerpen van A tot Z zijn jouw ding? In Team werken aan boeiende projecten ook? We bieden een gevarieerde job, in teamverband met doorgroeimogelijkheden. Als (stagiair-) architect werk je vanaf de eerste lijnen van het ontwerp samen in team om een geïntegreerd project te bekomen. Je staat in voor het ontwerp, opmaak van dossiers en de opvolging van de uitvoering van projecten.
  Datum: 16-06-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DIAL ARCHITECTS ZOEKT EEN STAGIAIR.
  Je bent gedreven, je bent kritisch en je wilt je verdiepen in uitdagende bio-klimatische architectuur? Wij zijn een hoog aangeschreven creatief bureau met een interessant curriculum en bieden je een persoonlijke begeleiding en boeiende projecten in de publieke en private sector. Als stagiair kom je alle aspecten van het beroep tegen. Ook met wat meer ervaring liggen de uitdagingen hier op je te wachten.
  Datum: 15-06-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • (STAGIAIR) ARCHITECT
  We zijn bij dbv-architecten met 25 teamspelers steeds op zoek naar een win-win tijdens het uitdenken van onze projecten en ook voor onze medewerkers hechten we veel belang aan deze 'winnaars' filosofie. Als (beginnend) architect proef je van elke fase van een bouwproject onder begeleiding van een ervaren architect. Jij toont door je enthousiasme-creativiteit-stiptheid dat je een meerwaarde bent voor onze uitdagende projecten. Wil je een plek waar je kan groeien? Kom dan zeker eens kennis m
  Datum: 11-06-2021
  Regio: Limburg


 • ARCHITECT STAGIAIR
  De Beenhouwer + Léonard architecten zoekt teamversterking. Als architect-stagiair(e) zal je zelfstandig en in teamverband meewerken aan kwaliteitsvolle projecten op verschillende schaalniveaus gedurende het projectproces. Interesse? Stuur uw CV & portfolio naar: architecten@debeenhouwer-leonard.be
  Datum: 11-06-2021
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: PROJECTVERANTWOORDELIJKE 6 MAANDEN (EVT. STAGE)
  Collega’s ondersteunen in de uitvoering van projecten, in afspraak?met de projectverantwoordelijke, bijvoorbeeld See2Do, zowel op inhoudelijk, administratief of financiële aspecten.? Onze werking mee uitdragen in de vorm van het geven van advies aan burgers en lokale overheden Pro-actief inspelen op kansen voor APB Kamp C, bijvoorbeeld wat betreft nieuwe mogelijkheden binnen Europese projecten.?
  Datum: 10-06-2021
  Regio: Antwerpen