AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 61 worden getoond)

 • MAAT_WERK ARCHITECTEN, ANTWERPEN, ZOEKT
  een stagiair of junior-architect of ir. architect, voor medewerking aan restauratie-, renovatie- en herbestemmingsprojecten. Ontwerpaffiniteit is een pluspunt. MAAT_WERK architecten is een kleiner kantoor dat zich in hoofdzaak toelegt op restauratie- en herbestemmingsprojecten, waarbij een hoge kwaliteit wordt nagestreefd. Projecten zijn uiteenlopend en omvatten o.a. restauratie en herbestemming van musea, kerken, woningen, een zwembad,...)
  Datum: 12-12-2018
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: STAGIAIR(E) ARCHITECT HASSELT
  Architectengroep Macours uit Hasselt zoekt enthousiaste stagiair(e)-architect. Zet je schouders mee onder diverse boeiende projecten en verruim je kennis doorheen het volledige bouwproces. Stuur vandaag nog je sollicitatie naar robbert@mwarchitecten.be
  Datum: 12-12-2018
  Regio: Limburg


 • AN ARCHITECTURAL INTERN
  ACT is currently looking for an Architectural Intern to join our competition project. You can send your CV + portfolio by e-mail!
  Datum: 11-12-2018
  Regio: Antwerpen


 • PM-ARCHITECTEN ZOEKT TALENT !
  PM Architecten zoekt talentvolle ir-architect(e) . Ben je gepassioneerd door architectuur en technisch sterk ? Wij bieden een job in een goed gestructureerd kantoor (18 medewerkers), met regelmatige werkuren, een goede werksfeer en in mooi gelegen nieuwe kantoren in het hartje van de Vlaamse Ardennen (vlakbij het station). Flexikantoor te Gent. Van stedenbouwkundig ontwerp tot uitvoering en opvolging. Nadruk op middelgrote tot grote projecten. Goede kennis NL noodzakelijk.
  Datum: 10-12-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • LOOTS³ ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT
  architectenburo loots³ uit Lommel zoekt een gemotiveerde stagiair-architect
  Datum: 28-11-2018
  Regio: Limburg


 • GEZOCHT: STAGIAIR (IR) ARCHITECT(E)
  AE+ architecten is op zoek naar een stagiair (ir) architect(e). Heb jij passie voor architectuur? Dan kunnen wij u een boeiende werkplek aanbieden waar alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. Bij interesse, graag je cv en ev. portfolio naar info@ae-plus.be.
  Datum: 28-11-2018
  Regio: Limburg


 • ARCHITECTEN DELOBELLE UIT GENT ZOEKT EEN GEMOTIVEERDE STAGIAIR (IR)ARCHITECT !
  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde (stagiair) (ir)-architect als medewerker, ervaring is niet nodig, maar kan een pluspunt zijn, motivatie en inzet is belangrijker! Bezorg ons uw c.v. per mail.
  Datum: 23-11-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • OSQB ZOEKT STAGIAIR (IR.) ARCHITECT (M/V/X)
  OSQB architecten & ingenieursbureau zoekt een nieuwe medewerker Stagiair Architect (0 jaren ervaring) om ons team van 16 te komen versterken bij de ondersteuning en uitwerking van onze gevulde portefeuille.
  Datum: 19-11-2018
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR (IR) ARCHITECT
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige stagiair (ir)architect, met sterke affiniteit voor het ontwerpen, (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 19-11-2018
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT ARCHITECT-STAGIAIR
  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde stagiair-architect voor het uitwerken en opvolgen van diverse projecten. De taken bestaan uit studiewerk, opmaak meetstaten en lastenboeken, tekenwerk, werfopvolging, eventueel contacten met klanten en aannemers en eventueel projectcoördinatie. Wij doen zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie. Meer weten over onze projecten: surf naar asagent.be Voltijds. Onmiddellijke indiensttreding. Kantoor gelegen centrum Gent
  Datum: 15-11-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen