AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 40 worden getoond)

 • ENTHOUSIASTE STAGIAIR ARCHITECT GEZOCHT!
  Heb je zin in een praktijkgerichte stage om alle facetten van het beroep te leren kennen? Neem dan zeker met ons contact!
  Datum: 18-11-2020
  Regio: Limburg


 • STAGIAIR ARCHITECT
  Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde architect of stagiair architect die ons team wil komen versterken.
  Datum: 18-11-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BUREAU IN CENTRUM VAN ANTWERPEN ZOEKT ARCHITECT MET OF ZONDER ERVARING
  Architectenbureau SOPHIE VAN NOTEN zoekt een gemotiveerde architect, zonder of met ervaring (1-3 jaar). Wij werken aan uiteenlopende opdrachten, met een focus op residentiële projecten waarbij ook de uitwerking van het interieur wordt meegenomen. Een sterke affiniteit voor het ontwerpen is een vereiste. Je komt terecht in een team van gedreven architecten. We zorgen voor een aangename en leerrijke werkomgeving en interessante projecten om aan te werken.
  Datum: 16-11-2020
  Regio: Antwerpen


 • INTERESSANTE STAGE IN CENTRUM GENT !
  Stageplaats in een klein bureau (5 arch) met een leuke sfeer, waar je ondergedompeld wordt in de praktijk en je veel kan leren. Gevarieerde taken. Hoofdzakelijk woningen en appartementen, maar ook restauratie.
  Datum: 15-11-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • MEDEWERKEND ARCHITECT
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerd en flexibel architect(e) om ons team te versterken. Opmeten van bestaande gebouwen, tekenwerk voorontwerp, omgevingsaanvraag, uitvoeringsplannen, administratie, enz ...
  Datum: 12-11-2020
  Regio: Limburg


 • GEZOCHT: STAGIAIR (INGENIEUR) ARCHITECT(E) OF ASSISTENT ARCHITECT
  Studio Klein Brabant is gevestigd in Bornem, centraal gelegen in de driehoek Antwerpen, Gent, Brussel. Onze opdrachtenportefeuille situeert zich naast grotere residentiële meergezinswoningen voornamelijk in de publieke sector, zo ontwerpen we voor zorginstellingen, onderwijs, utiliteit en sportinfrastructuur. Hiervoor zijn we dringend op zoek naar stagiair (Ingenieur) Architect(e) en/of Assistent Architect
  Datum: 12-11-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR ARCHITECT (TWEEDE JAAR)
  46n2 architecten is op zoek naar een getalenteerde, enthousiaste en tweedejaar stagiair-architect om mee te werken aan uiteenlopende projecten. Neem gerust contact op via: info@46n2.be
  Datum: 12-11-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECTENKANTOOR ZOEKT EEN STAGIAIR
  Wij zoeken versterking van ons team. Neem zeker contact op met ons voor meer informatie.
  Datum: 04-11-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: STAGIAIR ARCHITECT
  We wensen ons team van ervaren en gemotiveerde medewerkers verder te versterken met een stagiair architect voor medewerking aan diverse projecten op verschillende schaalniveaus. Je hebt een diploma architect of ingenieur architect. Je werkt zorgvuldig en gedreven. Je bent zelfstandig maar ook een teamspeler, je bent creatief en enthousiast. Wil je deel uitmaken van het abv+ team? Bezorg ons dan uw CV en portfolio.
  Datum: 03-11-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR(E) GEZOCHT
  Ben jij de getalenteerde stagiair(e) die wij zoeken? Wij bieden een plaats aan op zelfst. basis met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Een prettige werksfeer in een informeel bureau. Werken rond innoverende hedendaagse architectuur, voornamelijk nieuwbouw : Eén- of meergezinswoningen, villa’s, appartementen, ... Ervaring met Revit is zeker een pluspunt, maar geen absolute must, zolang je maar bereid bent om bij te leren!
  Datum: 26-10-2020
  Regio: Vlaams-Brabant