AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 50 worden getoond)

 • ARCHITECT STAGIAIR GEZOCHT!
  Als startende architect komt er veel op jou af. Wij zijn naar iemand op zoek die we de kneepjes van het vak kunnen aanleren. Je zal het hele bouwproces kunnen meemaken van a tot z. Neem gerust contact met ons op zodat we op basis van een persoonlijk gesprek kunnen zien of het klikt.
  Datum: 07-05-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR MET PASSIE VOOR FUNDAMENTELE DUURZAAMHEID
  Vind je net als wij fundamenteel duurzaam ontwerpen evenals werken in een multisciplinair familiaal team belangrijk? Neem van even contact op om te overleggen hoe we kunnen samenwerken. ABDM architecten staat voor een boeiende en aangename werkomgeving en een multidisciplinair team met ruimte voor ontwikkeling, collegiaal overleg, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.
  Datum: 06-05-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT MECHELEN EN TURNHOUT
  TRiAS architects is een toonaangevend architectenbureau gespecialiseerd in duurzame architectuur en stedenbouw. Als sterk groeiend en innovatief architectenbureau zijn wij op korte termijn op zoek naar versterking van ons team van een 15-tal architecten.
  Datum: 06-05-2021
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECTEN@NOVA-ZEMBLA ZOEKT STAGIAIR(E) ARCHITECT(E)
  Architecten@Nova-Zembla zoekt stagiair(e) architect(e) !
  Datum: 05-05-2021
  Regio: Limburg


 • PROJECTARCHITECT @ VAN HALEWYCK & MARCO ARCHITECTS
  Van Halewyck & Marco Architects ZOEKT ... gemotiveerde ARCHITECT(E) met: - passie voor architectuur in al zijn facetten - beheersing van Nederlands Bekijk onze projecten en visie op www.vanhalewyck-marco.com Je kan ons bereiken op info@vanhalewyck-marco.com of 03/232. 59.98. Wij kijken alvast uit naar jouw reactie !
  Datum: 04-05-2021
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT STAGIAIR
  Wij zijn een modern architectenbureau actief in nieuwbouw en renovatie, appartementen en openbare projecten in de regio Veurne-Kust. Wij zijn dringend op zoek naar een ir/stagiair/assistent architect om on bij te staan bij alle facetten van ontwerp tot realisatie. Interesse om samen aan iets moois te bouwen? Surf naar www.janisarchitecte.be
  Datum: 29-04-2021
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR DIE ER ZIN IN HEEFT
  Je komt terecht in een prachtige werkomgeving bij een heel gemotiveerd team. Je helpt mee aan heel uitdagende projecten en neemt graag verantwoordelijkheid op. Je bent leergierig, punctueel en een teamplayer. Je zal kunnen meewerken aan een omgevingsvergunning, 3d voorstellingen maken en meegaan met de architecten naar de werven;
  Datum: 26-04-2021
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCERO ARCHITECTEN ZOEKT EEN ARCHITECT STAGIAIR
  Als multidisciplinair team ontwerpen we met passie residentiële – en bedrijfsprojecten voor particulieren en ondernemers. We zijn op zoek naar een ARCHITECT STAGIAIR die deel wensen uit te maken van ons groeiend team. Ben je gedreven, ondernemend en heb je een oog voor detail dan nodigen we graag uit voor een kennismakend gesprek !
  Datum: 26-04-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • MERTENS-ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR (IR)ARCHITECT
  Mertens-architecten is op zoek naar gemotiveerd en creatief stagiair (ir)architect voor studie aan diverse opdrachten. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten en dit van ontwerp tot uitvoering. info kantoor en projecten zie www.mertens-architecten.be. contact: info@mertens-architecten.be. mertens-architecten bvba – Geelvinckstraat 8 – 2940 Stabroek –tel 03.568.72.53.
  Datum: 20-04-2021
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
  We verwezenlijken duurzame, kwalitatieve architectuur op maat van de klant. Samenwerking is met het oog op gezamelijk resultaat. Kritisch en duidelijk is onze visie over architectuur en samenleving. Cultureel erfgoed en leefomgeving zijn belangrijke factoren. Ecologie wordt toegepast in de de praktijk
  Datum: 20-04-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen