AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 107 worden getoond)

 • STAGEPLAATS
  Vandriessche Architecten is op zoek naar een creatieve en gemotiveerde stagiair-architect met veel oog voor detail om ons team te versterken. We zijn actief in particuliere en publieke projecten van diverse schaal. Deze uiteenlopende portfolio zorgt voor een heel gevarieerd takenpakket, de kleinschalige kantoororganisatie voor een directe stageopvolging en nauwe betrokkenheid op de projecten. Interesse? Stuur dan je CV en portfolio op naar info@vandriesschearchitecten.be tav Wout Vandriessche.
  Datum: 13-08-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGEPLAATS VOOR IR.-ARCHITECT IN ANTWERPEN
  Ingenieursbureau Ebinger (architectuur - stabiliteit - technieken - EPB) zoekt een stagiair(e) ingenieur-architect voor een leerrijke stage. In de architectuur zijn we vooral actief op de private markt (vooral verbouwingen). Als studiebureau omvatten onze opdrachten ook publieke werken, zoals sociale woningbouw, kantoren,... Interesse in stabiliteit, technieken en EPB is gewenst. Op wandelafstand van Antwerpen-Centraal. Je CV stuur je naar chris.ebinger@skynet.be.
  Datum: 10-08-2018
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT STAGIAIR TE BORSBEEK
  wij zoeken nog een gemotiveerde stagiair om ons team te versterken.
  Datum: 10-08-2018
  Regio: Antwerpen


 • BO ARCHITECT ZOEKT STAGAIRE/MEDEWERKER
  We zijn als jong architectenbureau op zoek naar een stagiaire/ medewerker die zichzelf wil ontplooien in verschillende disciplines, ons bureau doet privé-renovaties/ restauraties, openbare gebouwen, ... en werkt hiervoor samen met interieur en landschapsarchitecten. Je kennis van vectorworks als tekenprogramma, sketchup, photoshop en indesign voor presentaties en wedstrijden zijn hiervoor pluspunten. Positief is de ervaring met indienen van bouwaanvragen en kennis van overheidsopdrachten.
  Datum: 10-08-2018
  Regio: Antwerpen


 • STAGE VOOR ééN TOT MAX. TWEE PERIODES
  WIE ZIJN WIJ ? Architecten en interieurarchitecten gericht op particulieren en professionele renovatie en verbouwingen. WAT BIEDEN WIJ ? Een leerstage van min. 6 tot max. 12 maand om daarna andere ervaringen op te doen. PROFIEL ? Je bent sociaal en flexibel in omgang met verschillende types van mensen. TAKENPAKKET ? Ontwerp, bestekken en meetstaten, werfopvolging. BIM ? Wij zijn in transitie van Autocad naar Archicad ! INTERESSE ? Bel of mail ons !
  Datum: 09-08-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • VERHAMME + DE VEL ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
  Wij leren je graag de kneepjes van het vak!
  Datum: 08-08-2018
  Regio: Antwerpen


 • ACHT EN HALF ARCHITECTUUR ZOEKT STAGIAIR VOOR DEELTIJDSE MEDEWERKING.
  Acht en half architectuur is een jong bureau, dat vooral actief is in de private sector. Bij zowel nieuwbouw als verbouwingen, proberen wij een resultaat af te leveren dat getuigt van een fris ontwerp enthousiasme, in combinatie met uitgepuurde technische detaillering. Jouw taak zal er in bestaan om mee te werken aan de diverse fases van een bouwproces, van ontwerpfase tot uitvoering en werfcontroles. Wij zoeken iemand voor een deeltijdse samenwerking.
  Datum: 07-08-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ABC-PEETERS ZOEKT MEDEWERKER.
  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een creatieve, gemotiveerde en dynamische (ir)architect. De opdrachten zijn zeer gevarieerd. Wij bieden u een aangename werkomgeving en een lange-termijn samenwerking. Het kantoor is gesitueerd in Antwerpen Noord ('t Eilandje). Goede kennis van Vector Works, Word, Excel en Sketchup is een pluspunt. Kandidaatstellingen met portfolio en cv kan u verzenden naar : info@abc-peeters.be
  Datum: 07-08-2018
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR GEZOCHT
  Quirynen Jacobs architecten zoeken een ARCHITECT STAGIAIR. Ontwerp en uitvoering van nieuwbouw, renovatie en restauratie, met oog voor stedenbouwkundige kwaliteiten.
  Datum: 07-08-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT : ARCHITECT / ARCHITECT STAGIAIR / INTERIEURARCHITECT
  GW2-architecten wil graag zijn team versterken met iemand die punctueel en nauwgezet werkt en goed in teamverband kan samenwerken. Kennis van Revit is een pluspunt. Bureau met zicht op zee en met 3 collega-architecten. Alle facetten van het beroep komen aan bod : ontwerp, bouwaanvraag, bestek, meetstaat, details, werfopvolging, controle vorderingsstaten, oplevering, … Onze opdrachten zijn gevarieerd en op diverse schalen. Interesse? Stuur jouw cv en portfolio naar info@gw2-architecten.be
  Datum: 06-08-2018
  Regio: West-Vlaanderen