AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 39 worden getoond)

 • HASA HEEFT EEN STAGEPLAATS VRIJ
  Je hebt een diploma (ir)-architect en een goed ontwikkeld gevoel voor esthetiek in het algemeen en architectuur in het bijzonder. Je krijgt een plaats in een fijn team waarmee je aan diverse projecten, in verschillende fases en van uiteenlopende schalen, zal werken.
  Datum: 19-02-2021
  Regio: Antwerpen


 • DIAL ARCHITECTS ZOEKT EEN MEDEWERKER EN/OF STAGIAIR.
  Je bent gedreven, je bent kritisch en je wilt je verdiepen in uitdagende en duurzame architectuur. Wij zijn een creatief bureau met een interessant curriculum en bieden je een persoonlijke begeleiding en boeiende projecten in de publieke en private sector. Als stagiair kom je alle aspecten van het beroep tegen. Ook met wat meer ervaring liggen de uitdagingen hier op je te wachten: een bio-boerderij, een sociaal woonproject, een school, een concertzaal of verbouwingen van waardevol erfgoed.
  Datum: 19-02-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT IN ANTWERPEN
  Architektuurintstad.be realiseert vooral renovaties in de stad Antwerpen en zoekt steeds een gezonde balans tussen ecologie en economie. Wij willen je graag meenemen in dit avontuur. as.dirk@gmail.com Aanvang job: juni
  Datum: 17-02-2021
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT STAGIAIR(E)
  BURO 2018 architecten zoekt een gemotiveerd stagiair architect om ons team te versterken. Wil je meewerken en veel leren van boeiende projecten met oog voor detail zowel qua architectuur als interieur richt dan je sollicitatie en cv aan info@buro2018.be.
  Datum: 16-02-2021
  Regio: Antwerpen


 • JONG BUREAU ZOEKT (IR) ARCHITECT
  Zin om mee te werken aan een grote verscheidenheid aan projecten en je binnen een jong bureau verder te ontplooien? Onze projecten omvatten zowel kleine verbouwingen, (ecologische en BEN) woningen, projectontwikkeling, industrie en openbare projecten (voornamelijk scholenbouw). Als deel van het team komt u in contact komt met alle facetten van het bouwproces. Ons bureau bevindt zich in een pas gerenoveerde brouwerij en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
  Datum: 10-02-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • WE ARE HIRING!
  Architectengroep A4 is een middelgroot bureau in Leuven en zoekt een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor onmiddellijke indiensttreding.
  Datum: 10-02-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STUDIO POP IS OP ZOEK NAAR EEN GEPASSIONEERD (INGENIEUR-) ARCHITECT EN/OF ARCHITECT-STAGIAIR
  STUDIO POP is op zoek naar een gepassioneerd (ingenieur-) architect en/of architect-stagiair • Master in de Architectuur of Master ingenieurswetenschappen optie architectuur • creatiedrang en sterke affiniteit met ontwerpopdrachten • bijzondere interesse in bouwtechniek en detaillering • teamspeler, flexibel, precies • perfecte kennis Nederlands • kennis Autocad, Adobe Creative Suite en MSOffice Mail uw motivatie, cv en portfolio naar info@studiopop.be
  Datum: 09-02-2021
  Regio: Antwerpen


 • ARCHIPL ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
  stagiair architect - interesse voor duurzame, hedendaagse architectuur; - passie voor grafiek en beeldvorming - goede kennis van Adobe Photoshop en Adobe InDesign
  Datum: 03-02-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR BIJ CUYPERS&Q ARCHITECTEN
  cuypers & Q zoekt gemotiveerde stagiair. Wij bieden een platform waar je als stagiair(ingenieur)architect meedraait in een multidisciplinair team binnen een brede waaier aan opdrachten. Ben jij een ondernemende en nieuwsgierige persoon met inzicht in het bouwproces en goesting in ontwerpen, een teamplayer met een gezonde en doelgerichte aanpak die het werk weet te plannen en wil werken binnen een gemengd team, stuur dan je digitale cv+ portfolio zodat je kan worden uitgenodigd voor een gesprek
  Datum: 01-02-2021
  Regio: Antwerpen


 • DNA ARCHITECTEN INGENIEURS ZOEKT STAGIAIR (IR)-ARCHITECT
  DnA architecten is op zoek naar versterking voor ons team die bestaat uit zes (ir)-architecten. De projecten zijn uiteenlopend van schaal en fijn gedetailleerd. Ons kantoor is gelegen in centrum Oudenaarde, dichtbij het station.
  Datum: 29-01-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen