AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 48 worden getoond)

 • STAGEPLAATS VOOR INGENIEUR-ARCHITECT IN ANTWERPEN
  Ingenieursbureau Ebinger (architectuur - stabiliteit - technieken - EPB) zoekt een stagiair(e) ingenieur-architect. In de architectuur zijn we vooral actief op de private markt (vooral verbouwingen). Als studiebureau omvatten onze opdrachten ook publieke werken, zoals sociale woningbouw, kantoren,... Door de variatie in de opdrachten, zijn de leermogelijkheden tijdens de stage zeer uitgebreid. Interesse in stabiliteit, technieken en EPB is gewenst. Je CV stuur je naar chris.ebinger@skynet.be.
  Datum: 11-01-2019
  Regio: Antwerpen


 • VACATURE ZELFSTANDIGE STAGIAIR
  AST 77 architecten- en ingenieursbureau bvba is op zoek naar een nieuwe stagiair als (ir-)architect(e), interieur architect(e) en/of creatief bouwkundige om mee te werken aan verschillende projecten die zich bevinden in diverse fases en schaalniveaus.
  Datum: 10-01-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAARC ZOEKT ARCHITECT
  STAARC is een arch.bureau uit Merchtem (Vl-Brabant). Ons team bestaat uit 3 ir. arch. en 1 interieurarch. We zijn werkzaam in de res. sector, scholenbouw, kantoorbouw, utiliteitsbouw. Wij willen ons team versterken en zoeken een gemotiveerde stag.-arch. STAARC biedt jou een werkplek waarbij je het volledige bouwproces kan opvolgen vanaf het eerste gesprek met de klant t.e.m. werf. Je kan meer zien van ons bureau op www.staarc.be . Bij interesse, stuur je CV/portfolio naar lore@staarc.be
  Datum: 09-01-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT : ARCHITECT STAGIAIR
  GW2-architecten wil graag zijn team versterken met iemand die punctueel en nauwgezet werkt en goed in teamverband kan samenwerken. Kennis van Revit is een pluspunt. Bureau met zicht op zee en met 3 collega-architecten. Alle facetten van het beroep komen aan bod : ontwerp, bouwaanvraag, bestek, meetstaat, details, werfopvolging, controle vorderingsstaten tem oplevering. Onze opdrachten zijn gevarieerd en op diverse schalen.
  Datum: 08-01-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGEPLAATS MET TOEKOMSTPERSPECTIEF
  GDesign is actief op de residentiële en industriële markt. Ons kantoor telt 18 medewerkers en heeft zijn kantoor te Aarschot. We wensen ons team te versterken met een stagair (ir)architect(e). Vermits GDesign een kantoor in volle groei is, is er ook perspectief op een permanente functie binnen het kantoor.
  Datum: 08-01-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR ARCHITECT OF STAGIAIR INGENIEUR ARCHITECT
  Voor de versterking van het team van ons architectenbureau te Strombeek-Bever, is er een openstaande vacature voor een voltijdse medewerking van een stagiair (ir.) architect.
  Datum: 08-01-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • CREATIVE, MAD, CONCEPTUAL
  GDesign zoekt een Creative Mind. GDesign is actief in de industriële en residentiële projecten (sociale woningbouw en appartementsbouw). Ons kantoor telt momenteel 18 medewerkers en is gelegen in Aarschot. Slaagt u er in om krachtige ontwerpen te maken en deze ook visueel aantrekkelijk voor te stellen ? Dan zijn wij op zoek naar U.
  Datum: 08-01-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BENT U ONZE NIEUWE STAGIAR-ARCHITECT(E) ?
  Wil je tijdens je stage met alle facetten van het architectenberoep kennis maken binnen een leuk enthousiast team, en werken aan boeiende niet alledaagse projecten ..... Mail uw cv en portfolio.
  Datum: 07-01-2019
  Regio: Limburg


 • VACATURE (IR.) ARCHITECT
  We zijn op zoek naar een gemotiveerde en getalenteerde (ir.) architect met minstens 1 jaar ervaring voor het versterken van ons team. Ook enthousiaste studenten of afgestudeerden kunnen informeren voor een voltijdse job of stage.
  Datum: 07-01-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ENTHOUSIASTE MEDEWERKER GEZOCHT
  TARCH is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de versterking van een topteam. Wij hechten veel belang aan een enthousiaste, creatieve persoon met een precieze aanpak van de diverse dossiers. Dossiers worden beheerd van A tot Z, van ontwerp tot uitvoering. Ook dragen we kwaliteit, snelheid en service hoog in het vaandel. Architectuur maken we niet alleen maar samen.
  Datum: 07-01-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen