AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 62 worden getoond)

 • SVR-ARCHITECTS ZOEKT ZELFSTANDIG JUNIOR ARCHITECT | STAGIAIR (IR) ARCHITECT | HTTPS://WWW.SVR-ARCHITECTS.EU/STAGIAIR-IR-ARCHITECT/
  Het talentrijk en multidisciplinair team van SVR-ARCHITECTS ontwerpt voor nationale en internationale opdrachtgevers. We doen dit met vernieuwende en duurzame concepten, ontwikkeld door een gedreven team van 30 medewerkers, vanuit onze site in Antwerpen. Om de succesvolle groei van ons bureau te ondersteunen kijken we dringend uit naar een ambitieus junior (ir.) architect of stagiair (ir.) architect voor een voltijdse medewerking.
  Datum: 21-05-2019
  Regio: Antwerpen


 • MODULO UIT BRUSSEL ZOEKT 2 STAGIAIR ARCH. OF IR-ARCH.
  MODULO uit Brussel zoekt gedreven zelfstandige stagiair architect of ir.- architect met grote interesse voor hedendaagse architectuur, met kennis van Microstation, Autocad en/of Revit, NL/FR, voor voltijdse medewerking aan gediversifieerde omvangrijke projecten (onderzoek, onderwijs, zorgsector, openbare instellingen) en wedstrijden in creatief team (20-tal medewerkers). Graag cv en portfolio.
  Datum: 19-05-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • JUNIOR ARCHITECT / STAGEPLAATS
  Is architectuur je passie? Vind je fundamenteel duurzaam ontwerpen belangrijk? Dan hebben wij voor jou een plaats beschikbaar in ons bureau. Voor ondersteuning tijdens het ontwerpen en de uitwerking van projecten kan je rekenen op collega’s met ervaring in diverse domeinen. Wij staan voor een boeiende en aangename werkomgeving en een multidisciplinair team met ruimte voor ontwikkeling, collegiaal overleg, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.
  Datum: 15-05-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT (IR.-) ARCHITECT(E)-STAGIAIR(E) OP FULLTIME BASIS
  Ben je net afgestudeerd of heb je al een beetje ervaring? Heb je interesse om het volledige bouwproces te doorlopen? M2 architecten breidt uit en biedt een afwisselende en uitdagende job, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. Gevoel voor harmonie en technische interesse zijn een must. Wij bieden je een aangename werkplek met fijne collega’s bieden op een mooie locatie in het hart van Antwerpen Zuid. www.m2architecten.be
  Datum: 15-05-2019
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: STAGIAIR ARCHITECT
  Voor de verdere ontwikkeling van ons bureau, dat bestaat uit vier architecten en een interieurarchitect, zijn we op zoek naar een toffe gemotiveerde collega. VPA is een jong architectenbureau met een gevarieerde opdrachtenportefeuile die variëren van woningen, ontwikkelingsprojecten, industrie en overheidsopdrachten. Een stageplaats waarbij alle facetten van het beroep aan bod komen en waar je projecten doorloopt van ontwerp tot oplevering.
  Datum: 13-05-2019
  Regio: Limburg


 • KARMA-ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT
  KARMA-architecten is een Kollektief voor ARchitecturaal MAatwerk, gevestigd in Overijse. Wij zijn een jong en creatief bureau met grote ambities. Wij beschikken over een gevarieerde portfolio met zowel projecten in de woningbouw als de publieke sector.
  Datum: 10-05-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BUREAU58 ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT 2DE JAAR
  BureAu58 is een dynamisch bureau met een verscheidenheid aan opdrachten. Kennis en jong talent ontmoeten elkaar om te werken in een aangename omgeving. Creativiteit en technische vaardigheid dienen hand in hand te gaan. Alle facetten van het bouwgebeuren komen aan bod.
  Datum: 09-05-2019
  Regio: Limburg


 • STAM ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
  STAM architecten is op zoek naar een stagiair architect om ons team te versterken! Als bureau specialiseren wij ons in totaalrenovaties en nieuwbouwprojecten voor particulieren. Je komt terecht in een gedreven team in volle groei. Zo krijg je gaandeweg alle aspecten, van ontwerp tem uitvoering, onder de knie. Hierbij kan je steeds terugvallen op ervaren collega’s. Meer info over deze en andere vacatures op www.stam.be Of stuur je CV, portfolio en motivatie naar info@stam.be.
  Datum: 09-05-2019
  Regio: Antwerpen


 • VDO ARCHITECTEN IS HIRING AND LOOKING FOR TALENT!
  VDO Architecten is momenteel een 8 koppig team van architecten, ingenieur architecten en interieurarchitecten.
  Datum: 08-05-2019
  Regio: Antwerpen


 • EA+ ARCHITECTEN EN INGENIEURS ZOEKT STAGIAIR / MEDEWERKER
  EA+ architecten en ingenieurs is een bureau met locatie in Gent en Brugge. Wij zijn een architectenbureau voor duurzaam en bio-ecologisch bouwen en verbouwen en tevens studiebureau energieprestatie en integrale duurzaamheid. Wij zijn op zoek naar versterking voor beide activiteiten. Meer info in de bijlage.
  Datum: 07-05-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen