AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 42 worden getoond)

 • STAGIAIR ARCHITECT GEZOCHT
  RDVA zoekt een Nederlandstalige stagiair met affiniteit voor bouwtechniek en ontwerp, om ons team te versterken. We zoeken iemand die met ons wil groeien als architect. U bent verantwoordelijk, betrokken bij het bureau, creatief, een onafhankelijke en harde werker
  Datum: 19-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR(IR)ARCHITECT
  Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een stageplaats? Heb jij zin om mee te werken aan diverse projecten binnen een dynamisch en hecht team? Dan is STYFHALS op zoek naar jou.
  Datum: 19-02-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BEN JE INGENIEUR ARCHITECT OF ARCHITECT EN OP ZOEK NAAR EEN CREATIEVE UITDAGENDE STAGE? WIJ OMARMEN JE TALENT!
  Ben je (ingenieur) architect en wil je een uitdagende creatieve stage? Je werkt mee aan verschillende projecten in nauw overleg. Je werkt naar een artistieke filosofie, en je bent een goede communicator. Je volgt de projecten nauwgezet en weet prioriteiten te stellen. Je werkt in alle aspecten van het beroep. Hou je van geprikkeld worden door te werken aan uitdagende projecten? Ben je leergierig en een goede communicator? Kan je nauwgezet naar een deadline werken?
  Datum: 17-02-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT (IR.-) ARCHITECT(E)-STAGIAIR(E) OP FULLTIME BASIS
  Ben je net afgestudeerd of heb je al een beetje ervaring? Heb je interesse om het volledige bouwproces te doorlopen? M2 architecten breidt uit en biedt een afwisselende en uitdagende job, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. Je zal instaan voor de opvolging van volledige dossiers van schetsontwerp tot en met uitvoering. Je voert het takenpakket uit van een volwaardig architect, steeds in samenspraak met de leidinggevend architect.
  Datum: 17-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • DE BOUWERIJ ZOEKT STAGIAIR (IR) ARCHITECT(E)
  De Bouwerij architecten, gevestigd te Anderlecht is op zoek naar een gemotiveerde stagiair (ir) architect(e) om deel uit te maken van ons team.
  Datum: 12-02-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VACATURE STAGIAIR 2DE JAAR / NET STAGE AF
  KRAS architecten is dringend op zoek naar iemand die tweede jaar stage loopt of net stage af is. We werken aan uiteenlopende projecten in verschillende fases dus voor ieder wat wils (haalbaarheidsstudies, wedstrijden, masterplanning, architectuurontwerp, aanbestedingen, werven, ...). Je komt terecht in een leuk team waar je veel ondersteuning krijgt om je verder te ontplooien. Kennis van Revit is wel een must! Check zeker eens onze website : www.krasarchitecten.be of zoek ons op Instagram!
  Datum: 11-02-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • AAC ARCHITECTURE WERF AAN (STAGIAIR-) ARCHITECT
  Je ideaal profiel: - kennis bouwtechnieken en detaillering in een pluspunt - affiniteit met duurzaam bouwen - goede kennis van het Nederlands, Frans is een pluspunt - communicatief en diplomatisch in de omgang met klanten en andere partijen binnen het bouwproces Ons aanbod: - voltijdse betrekking op zelfstandige basis met aantrekkelijke vergoeding - interessante en diverse projecten hoofdzakelijk in de Brusselse regio - mooie werkplek, vlot bereikbaar nabij Brussel-zuid
  Datum: 10-02-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STARTENDE STAGIAIR ARCHITECT MET PASSIE VOOR ECOLOGISCH BOUWEN
  Wij zoeken een beginnende stagiair architect om vanaf aug/sept ons team te versterken. Binnen ons kleinschalige architectenbureau zal je projecten van voorontwerp t.e.m. oplevering mee opvolgen. Wij doen exclusief ingrijpende energetische renovaties, maar ook veel woningen en uitbreidingen in houtskeletbouw, met het oog op ecologisch bouwen. Onze dossiers worden technisch sterkt uitgewerkt. We zoeken dan ook iemand met een passie voor isolatie, luchtdichting en constructie.
  Datum: 07-02-2020
  Regio: Limburg


 • STAUT ARCHITECTEN ZOEKT VERSTERKING!
  Door de uitbreiding van onze projectportfolio zoeken wij een voltijds stagiair architect(e). Je zal zelfstandig en in teamverband werken aan projecten op verschillende schaalniveaus gedurende het hele projectproces.
  Datum: 05-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • EEN GEMOTIVEERDE, ZELFSTANDIGE STAGIAIR (IR)ARCHITECT (M/V),
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige stagiair (ir)architect (m/v), met sterke affiniteit voor het ontwerpen en dit voor een voltijdse medewerking.
  Datum: 04-02-2020
  Regio: Antwerpen