AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 58 worden getoond)

 • HALFTIME OF FULLTIME JOB OF STAGEPLAATS
  Wij hebben een halftime of fulltime job beschikbaar voor onmiddellijke indiensttreding.
  Datum: 18-03-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGE BIJ #BLANCOARCHITECTEN
  Om ons team van te versterken zijn wij op zoek naar creatievelingen die van aanpakken weten. Van bij het begin -of het vervolg- van je stage bij Blanco Architecten word je ondergedompeld in alle facetten van ons beroep: van opmeting tot en met voorontwerp, van het eerste klantencontact tot het uploaden van de omgevingsaanvraag, van aanbesteding en opvolging offertes tot en met werfbezoek en bijhorende verslaggeving. Spreekt bovenstaande je aan? Neem dan zeker even contact met ons op!
  Datum: 14-03-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • DIAL ARCHITECTS ZOEKT EEN MEDEWERKER/STAGIAIR.
  Je hebt bij voorkeur al een jaar ervaring, je bent gedreven, je bent kritisch en je wilt je verdiepen in uitdagende en duurzame architectuur. Wij zijn een klein en creatief bureau met een interessant curriculum en bieden je een persoonlijke begeleiding en boeiende projecten in de publieke en private sector. Wij werken in Nederzwalm en zijn vlot verbonden met de trein vanuit Gent, Kortrijk of Brussel. De stations van Zingem of St Denijs Boekel liggen op 4 resp. 1,5 km van het kantoor.
  Datum: 13-03-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • B2AI ZOEKT EEN STAGIAIR-ARCHITECT TE GENT
  B2Ai is een multidisciplinair ontwerpbureau met ateliers in Brussel, Gent en Roeselare. Om onze ateliers in Gent uit te breiden werven wij een stagiair-architect aan. Je wordt geïntegreerd in één van onze multidisciplinaire ateliers en doorloopt het volledige traject van ontwerp tot uitvoering voor uitdagende projecten. Je werkt hiervoor samen met het volledige team en onder begeleiding van de senior projectarchitecten of ontwerparchitecten.
  Datum: 13-03-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • BUREAU GODDEERIS ARCHITECTEN ZOEKT NIEUWE MEDEWERKERS
  BUREAU GODDEERIS ARCHITECTEN is op zoek naar een gemotiveerde architect-assistent of architect-stagiair die, op zelfstandige basis of in dienstverband, meewerkt aan de uitwerking van uiteenlopende projecten gaande van residentieel, multi-residentieel tot corporate .
  Datum: 12-03-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • VACATURE STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
  DONCKRICHARDARCHITECTS. is een multidisciplinair team dat zich wenst te profileren als conceptueel vormgever. De opdrachten van het bureau voor architectuur & interieur, decoratie en design zijn zeer uiteenlopend van aard. Met het oog op verdere groei van het team, gevestigd in Gent en Brussel, zijn we op zoek naar een gedreven, zelfstandig stagiair (ir.) architect of architect (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 07-03-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGEPLAATS VOOR ALL-ROUND WERK
  Kleinschalig bureau op de grens Antwerpen/Brabant/Oost-Vlaanderen met zeer uiteenlopend werk (tennishal, scholen, soc woningbouw, particulier, ...) en aandacht voor energie (BEN en passief) zoekt een leergierige nieuwe kracht voor zeer gevarieerd werk.
  Datum: 06-03-2019
  Regio: Antwerpen


 • ROOOM ARCHITECTEN ZOEKT ENTHOUSIASTE STAGIAIR(E)!
  ROOOM architecten is een enthousiast team van architecten, gespecialiseerd in moderne woningbouw, met een grote voorliefde voor renovatie. Als stagiair komt u in aanraking met alle aspecten van het beroep van architect: van ontwerp tot opvolging van de uit te voeren werken.
  Datum: 06-03-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: CREATIEVE STAGIAIR(E) - ARCHITECT
  Om ons team te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we op zoek naar een creatieve stagiair(e)-architect met ondernemingszin en een zeer groot oog voor detail. Denk jij hiervoor geroepen te zijn, stuur dan een mailtje aan: info@architectenburo-anja-vissers.be
  Datum: 06-03-2019
  Regio: Antwerpen


 • LEERGIERIGE STAGAIR
  Architektuurintstad.be realiseert vooral renovaties in de stad Antwerpen en zoekt steeds een gezonde balans tussen ecologie en economie. Wij willen je graag meenemen in dit avontuur. as.dirk@gmail.com
  Datum: 04-03-2019
  Regio: Antwerpen