AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 27 worden getoond)

 • STAGIAIR(E) ARCHITECTENBUREAU HASSELT
  Wij zoeken een 1e of 2e jaars stagiair(e) om ons kantoor te versterken. Mocht jij alle aspecten van onze job willen leren kennen ben je bij ons aan het juiste adres, neem dan zeker contact op!
  Datum: 03-06-2020
  Regio: Limburg


 • GEZOCHT: GEMOTIVEERDER (IR.-) ARCHITECT STAGIAIR
  Op zoek naar een gemotiveerd persoon die met alle facetten van het beroep in aanraking wil komen. Wij zijn een klein architectenkantoor dat wenst te investeren in haar medewerkers. Je zal onmiddellijk kennis maken met alle aspecten van het bouwen. Zowel traditioneel als industrieel, in vergunningen als in uitvoering, in nieuwbouw als vernieuwbouw, ... Stuur ons je CV en we nemen contact op!
  Datum: 29-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR MET EEN PASSIE VOOR FUNDAMENTELE DUURZAAMHEID
  Ben jij de enthousiaste collega waarnaar wij op zoek zijn? Vind je fundamenteel duurzaam ontwerpen belangrijk? Dan hebben wij voor jou een plaats beschikbaar in ons bureau. Voor ondersteuning tijdens het ontwerpen en de uitwerking van projecten kan je rekenen op collega’s met ervaring in diverse domeinen. Wij staan voor een boeiende en aangename werkomgeving en een multidisciplinair team met ruimte voor ontwikkeling, collegiaal overleg, eigen initiatief én verantwoordelijkheid. Benieuwd
  Datum: 28-05-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR(E) IR. ARCHITECT GEZOCHT
  Architect GODDYN is op zoek naar een stagiair(e) die zichzelf wil ontplooien binnen een jong bureau.
  Datum: 27-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ELD NV (ANTWERPEN) ZOEKT STAGIAIR OF JUNIOR (IR)ARCHITECT
  Als junior architect of stagiair architect werk je in nauwe samenwerking met het projectteam. Je ondersteunt de projectarchitect in alle verschillende fases van het project. Je werkt en tekent plannen en constructiedetails uit. Je waakt mee over de architecturale kwaliteit van het project rekening houdende met de bouw- en technische voorschriften.
  Datum: 27-05-2020
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: STAGIAIR (IR)ARCHITECT
  MODULO architects uit Brussel zoekt 2 gedreven zelfstandige stagiair (ir-) architecten met grote interesse voor hedendaagse architectuur, voor voltijdse medewerking aan middelgrote en grote projecten in diverse sectoren (onderzoek, onderwijs, zorg, openbare instellingen) en wedstrijden binnen een creatief team (20-tal medewerkers). Ervaring met Bim en 3D zijn pluspunten. Graag cv en portfolio naar jobs@modulo-architects.be. Voor meer info www.modulo-architects.be
  Datum: 26-05-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • VACATURE STAGIAIR (IR) ARCHITECT
  ARCHITECTUURPLATFORM Terwecoren-Verdickt zoekt gemotiveerde medewerkers. Wij bieden een uitdagende job met boeiende projecten aan een gangbare verloning en in functie van ervaring en rendabiliteit. De projecten variëren sterk in schaal en beogen allen kwalitatieve, duurzame architectuur en stedenbouw. Geïnteresseerd? Richt uw portfolio en CV aan info@architectuurplatform.be, wij nemen daarna contact op voor een gesprek.
  Datum: 22-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • FULL SCALE ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR(E) (IR) ARCHITECT MET FIETS
  Pluspunt: ervaring met het realiseren van ideeën - aandacht voor detaillering - interesse in de mens / de gebruiker achter de bouwheer. Je werkt goed in groep, kan luisteren maar ook mensen aansturen. Je bent een vlotte fietser, je hebt gevoel voor humor en je kan bergen (werk) verzetten. Wij bieden een vaste werkplek , collega's die hun kennis willen delen en je willen doen groeien.
  Datum: 20-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR INGENIEUR/ARCHITECT GEZOCHT IN LEUVEN
  Atelier T is een ingenieurs- en architectenbureau uit Leuven, gespecialiseerd in advies en ontwerp van alle soorten technische uitrustingen in gebouwen. Daarnaast realiseren wij ook architectuuropdrachten met een complexe bouwtechnische insteek. Om ons team te vervolledigen zijn wij op zoek naar een stagiair ingenieur-architect.
  Datum: 18-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • DEHULLU ARCHITECTEN ZOEKT VERSTERKING VAN ZIJN TEAM
  Aanbod voor een gemotiveerde (stagiair) (ir.)-architect om mee te werken aan gevarieerde projecten.
  Datum: 15-05-2020
  Regio: West-Vlaanderen