AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 49 worden getoond)

 • STAGIAIR IR.ARCHITECT
  u zal ons team versterken en meewerken aan lopende schoolprojecten Alle aspecten van het beroep komen aan bod.
  Datum: 25-10-2020
  Regio: Antwerpen


 • EX-IT ZOEKT EEN GEMOTIVEERDE STAGIAIR
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair met of zonder ervaring.
  Datum: 22-10-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • QJ ARCHITECTEN – JUNIOR ARCHITECT
  Quirynen Jacobs architecten zoeken een (ir.-)architect (stagiair). Ontwerp en uitvoering van nieuwbouw, renovatie en restauratie, met oog voor stedenbouwkundige kwaliteiten.
  Datum: 20-10-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR (IR)ARCHITECT
  Door de uitbreiding van onze projectportfolio zoeken wij een voltijds stagiair architect(e). Je zal zelfstandig en in teamverband werken aan projecten op verschillende schaalniveaus gedurende het hele projectproces.
  Datum: 20-10-2020
  Regio: Antwerpen


 • DWYD ARCHITECTURE ZOEKT ARCHITECT-STAGIAIRE
  Jong, klein bureau zoekt veelzijdig medewerker. Projecten worden van A-Z uitgewerkt.
  Datum: 19-10-2020
  Regio: Antwerpen


 • INGENIEUR ARCHITECT OF ARCHITECT BIJ ATELIER TOM VANHEE. WIJ OMARMEN JE TALENT!
  Heb je evenveel zin om voluit te gaan in architectuur als wij? Als ingenieur architect beheer je in nauw overleg diverse creatieve projecten op verschillende schaal in Vlaanderen en Brussel: nieuwbouw en renovatie, wedstrijden en offertes, privaat en publiek, enz.(www.ateliertomvanhee.be) Heb je creatieve brains, oog voor detail, verantwoordelijkheidszin, sta je voor sterk projectbeheer en open communicatie? Wacht dan niet langer en contacteer ons voor een babbel in ons kantoor in <3 BXL
  Datum: 19-10-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR ARCHITECT (MS/MSC)
  TRiAS zoekt een (stagiair) architect die graag in teamverband van A tot Z projecten uitwerkt met oog voor detail. U bent zorgvuldig en creatief en hebt interesse in duurzaam bouwen.
  Datum: 19-10-2020
  Regio: Antwerpen


 • CREATIEVE GEDREVEN EN GEMOTIVEERDE STAGIAIR ARCHITECT
  Jamaer Architecten is op zoek naar een creatieve stagiair architect, gedreven en op zoek naar kennis en ervaring. Je hebt je studies van (ingenieur) architect afgerond en wil graag, onder begeleiding meewerken aan middelgrote projecten
  Datum: 13-10-2020
  Regio: Limburg


 • ARKS ARCHITECTEN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE STAGIAIR- (IR-) ARCHITECT / MEDEWERKER
  Goede kennis van Revit, Autocad / Bricscad en Microsoft Office zijn vereist. Kennis van presentatiesoftware is een pluspunt. Je bent een teamspeler, gedreven, flexibel, communicatief en je hebt vooral goesting om aan boeiende projecten mee te werken. Je komt in aanraking met alle facetten van het architectenberoep onder leiding van de projectverantwoordelijke en in samenwerking met het projectteam.
  Datum: 13-10-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR GEZOCHT MET PASSIE VOOR PASSIEF BOUWEN
  We zijn op zoek naar een stagiair om ons team te versterken. We zijn een kleinschalig bureau met vooral opdrachten in de particuliere woningbouw. We doen nieuwbouw in houtskelet en doorgedreven energetische renovaties met het oog op isolatie en luchtdichting. We bieden je als stagiair en zeer uitgebreide praktijkervaring aan met als doel een toekomstige vaste medewerker te vinden. Enige ervaring in het tekenprogramma Vectorworks is zeker een pluspunt maar geen vereiste.
  Datum: 09-10-2020
  Regio: Limburg