AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 37 worden getoond)

 • STAGIAIR ARCHITECT
  Antwerps Architecten Atelier is opzoek naar een stagiair architect
  Datum: 24-06-2020
  Regio: Antwerpen


 • WIJZE STAGEPLAATS ZOEKT TOFFE STAGIAIR
  Klein architectenbureau regio Limburg, van woning tot woontoren, van nieuwbouw tot renovatie, t.e.m. totaalinrichtingen, op zoek naar jong talent sterk in 3D-presentatie
  Datum: 23-06-2020
  Regio: Limburg


 • AU ZOEKT...
  AU zoekt … een gemotiveerde architect(e) of stagiair(e)-architect(e) voor de versterking van het team. heb je passie voor architectuur… heb je oog voor detail… heb je zin om een idee in realiteit te veranderen… dan ben jij misschien de persoon die we zoeken.
  Datum: 23-06-2020
  Regio: Antwerpen


 • STARCHITECTEN HAS ROOM FOR ONE MORE!
  stArchitecten is op zoek naar een stagiair (Ir.) Architect met ambitie! Een open geest, met interesse voor duurzaam bouwen & stArchitectuur, en goesting om samen hard te werken. stArchitecten staat voor 'Energy Conscious stArchitecture'. We bieden variatie en flexibiliteit, en verwachten daarbij creativiteit en zorg tav dossiers, en dit binnen een klein maar betrokken team, en binnen een open sociale sfeer. Studentenjob mogelijk vanaf heden. Stage mogelijk vanaf heden.
  Datum: 22-06-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • INGENIEURS- EN ARCHITECTENBUREA ESSA UIT DIEST ZOEKT EEN STAGIAIR (IR) ARCHITECT
  ESSA is een interdisciplinair studiebureau en legt zich voornamelijk toe op het ontwerpen van een brede waaier aan openbare en privé gebouwen in diverse sectoren. Wij onderscheiden ons door onze geïntegreerde disciplinaire aanpak waardoor je in aanraking komt met al de facetten van het beroep. Studeer je binnenkort af, dan bieden we jou een boeiende en leerrijke stage aan. Je komt terecht in een jong en dynamisch team en krijgt de kans om samen te tekenen aan je toekomst.
  Datum: 17-06-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VPA ZOEKT ENTHOUSIASTE STAGIAIRE ARCHITECT.
  We zijn op zoek naar een architect stagiair!
  Datum: 17-06-2020
  Regio: Limburg


 • ARCHITECT STAGIAIR(E) GEZOCHT
  Architectenbureau Bart Van Loon is opzoek naar een gemotiveerde ARCHITECT STAGIAIR(E) om hun team te versterken. Wij werken zowel in de privé als voor de overheid, zowel nieuwbouw als verbouwingen, modern alsook klassieke renovaties of zelfs restauraties. We bieden een gevarieerde stageplaats aan waar alle aspecten van het bouwproces uitgebreid aan bod komen.
  Datum: 16-06-2020
  Regio: Antwerpen


 • WE ZOEKEN 1 OF EVEN 2 STAGIAIRE(S)
  Ik zoek iemand om mij bijstand en misschien het kantoor philosophie meegaan
  Datum: 15-06-2020
  Regio: Luxemburg


 • (STAGIAIR)ARCHITECT WIELSBEKE
  Op zoek naar een afwisselende job waar je jezelf kan ontplooien en/of een nieuwe uitdaging aangaan? Wij zijn een kleinschalig kantoor met heel diverse nieuwbouw en renovatieprojecten. Neem contact op om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Halftijds of voltijds mogelijk in dienstverband of zelfstandig statuut. We zien er naar uit om kennis te maken!
  Datum: 14-06-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • X ARCHITECTEN ZOEKT ENTHOUSIASTE STAGIAIR ARCHITECT
  X architecten, gevestigd in Sint-Niklaas, is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde stagiair architect
  Datum: 12-06-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen