AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 47 worden getoond)

 • ARCHI INVENTA ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT
  Ben je op zoek naar een aangename werkomgeving waar je mee kan werken aan particuliere woningbouw, appartementsbouw, kantoren, studentenkamers e.d. , dan is ARCHI INVENTA de ideale plek! We zoeken een enthousiaste stagiair-architect die houdt van afwisseling en graag in aanraking komt met alle aspecten van het beroep; van ontwerp tot opvolging van de werken. Stuur ons je portfolio of contacteer ons voor een verkennend gesprek.
  Datum: 11-09-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEMOTIVEERDE STAGIAIR ARCHITECT GEZOCHT VOOR KLEIN BURO MET RENOVATIE EN RESTAURATIEPROJECTEN
  We zijn op zoek naar een architect stagiair die graag meedraait in klein kantoor gespecialiseerd in restauratie en renovatie-opdrachten. Voorkennis in vectorworks is een must omdat we vooral in dit programma werken. Opdrachten worden van ontwerp tot uitvoering in detail bekeken. Voeling met het renoveren van panden naar lichte open ruimtes, en oog voor historische details in combinatie met nieuwe elementen.
  Datum: 08-09-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR ARCHITECT GEZOCHT VOOR 4/5DE
  46n2 architecten is op zoek naar een gemotiveerde stagiair architect, met oog voor hoogwaardige architectuur zowel design als techniek, om ons team te versterken en te groeien als architect. Skills in vectorworks, technische knobbel en tekenvaardigheid zijn een pluspunt. Omgaan met deadlines, stressbestendig en flexibel. We bieden je een gevarieerd takenpakket waarbij alle aspecten van het bouwproces aan bod komen en je krijgt alle kansen om jezelf te ontplooien binnen een jong, dynamisch team.
  Datum: 04-09-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • C+CO ZOEKT STAGIAIR-(IR)ARCHITECT(E)
  Wij willen een stagiair opleiden tot zelfstandig architect in het uitvoeren van zowel particuliere als openbare werken. Wij bieden zeer afwisselende opdrachten en deelname aan wedstrijden in een klein kantoor met groeiambitie...en fruit op het werk !
  Datum: 03-09-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR(E) IR. ARCHITECT GEZOCHT
  Architect GODDYN is op zoek naar een stagiair(e) die zichzelf wil ontplooien binnen een jong bureau.
  Datum: 03-09-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ATRIUM ARCHITECTEN ZOEKT ENTHOUSIASTE STAGIAIR ARCHITECT
  Ter versterking van ons architectenbureau zijn wij op zoek naar een gemotiveerde,enthousiaste stagiair architect om mee te werken aan diverse uitdagende architectuuropdrachten.
  Datum: 02-09-2020
  Regio: Limburg


 • WOW ZOEKT EEN STAGIAIR (IR) ARCHITECT
  WOW architectuur en interieur zoekt voor versterking van het team een stagiair (ir)architect. Je werkt mee aan geïntegreerde maatprojecten van a tot z, renovaties, verbouwingen, praktijken, middelgrote projecten... We bieden een gevarieerde job, in teamverband met doorgroeimogelijkheden. Ervaring brengen we je graag bij. Oog voor detail, motivatie en inzet zijn een must. Bezorg ons je c.v. en portfolio per mail, en we contacteren je voor een persoonlijk gesprek.
  Datum: 31-08-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR PROJECTARCHITECT
  Met een team gedreven collega's werk je aan projecten van ontwerp tot oplevering. Je werkt schetsontwerpen uit naar digitale 3D ontwerpen, je maakt begrotingen, lastenboeken. Je verzorgt het overleg met de bouwheer en uitvoerders en volgt de werf nauwgezet op. Je bewaakt het financiële luik en de uitvoeringstermijn met onze hulp. Onze opdrachten zijn zowel nieuwbouw als verbouwing, woningbouw en utiliteitsbouw, in de private en publieke sector. Stuur ons alvast een mailtje met je CV + motivatie
  Datum: 31-08-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT STAGIAIR
  Je vult een volwaardige stageplaats in, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod kunnen komen.
  Datum: 31-08-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR ARCHITECT OP ZELFSTANDIGE BASIS
  We zijn op zoek naar een gedreven stagiair architect (2e jaars) op zelfstandige basis met bouwtechnische kennis en affiniteit voor ontwerp. Opvolging van verscheidene projecten gaande van ééngezinswoningen, appartementen, kantoren, tot stedenbouw. We bieden je een plaats aan waarin je alle facetten van het beroep leert kennen in een enthousiast jong team van 21 collega's. Het bureau is gesitueerd in Waregem.
  Datum: 30-08-2020
  Regio: West-Vlaanderen