AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 50 worden getoond)

 • STAGIAIR GEZOCHT
  Quirynen Jacobs architecten zoeken een ARCHITECT STAGIAIR. Ontwerp en uitvoering van nieuwbouw, renovatie en restauratie, met oog voor stedenbouwkundige kwaliteiten.
  Datum: 21-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR ARCHITECT BIJ BBSC-ARCHITECTS TE ANTWERPEN
  Je bent gebeten door Architectuur en schoonheid, je bent nauwgezet in alles wat je doet, je wil meedenken in team maar kan ook de wereld van de bouwkunst uitpluizen om zelf tot een oplossing te komen. Je kan je werkzaamheden ook duidelijk uitwerken in een voor iedereen duidelijk document. Je zal samen met projectarchitect en architectassistent het project uitwerken in grafische plannen en aanbestedingsdocumenten. Je detailleert en zoekt mee naar oplossingen tijdens de werf die je samen me
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • OP ZOEK NAAR (IR) ARCHITECT STAGIAIR
  M10 - architecten is op zoek naar een architect-ontwerper om het kantoor te versterken. Gedrevenheid, enthousiasme en verdieping, vormen de sleutel binnen ons team. Hou je van uitdagingen, ben je iemand met visie, kan je proactief werken, bezorg dan je portfolio zodat we kunnen kennismaken. Ervaring, veelzijdigheid, en goede communicatieve vaardigheden zijn pluspunten. We kijken uit naar de reacties.
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • MEDEWERK(ST)ER - STAGIAIR GEZOCHT
  TARCH architectenbureau bvba zoekt een enthousiaste en gemotiveerde medewerk(st)er om ons team te ondersteunen. TARCH zoekt (assistent-)architecten of technisch tekenaars met zin voor zelfstandigheid en goede communicatie.
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: STAGIAIR (IR-)ARCHITECT MET PASSIE VOOR ERFGOED
  Ons kantoor is op zoek naar een stagiair (ir-)architect met een hart voor erfgoed! De aanpak van restauratie- en herbestemmingsprojecten boeit je en daarnaast ben je ook geïnteresseerd in het sporadisch uitwerken van nieuwbouwprojecten. Je komt terecht in een jong, dynamisch team en krijgt snel verantwoordelijkheid met de nodige supervisie.
  Datum: 14-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCHITECT-ASSISTENT
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige architect-assistent (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 14-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR (IR)ARCHITECT
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige stagiair (ir)architect, met sterke affiniteit voor het ontwerpen, (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 14-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR MET GOESTING
  Je hebt goesting om erin te vliegen en veel bij te leren. Je komt terecht in een heel dynamisch en plezant team. We zijn actief in verschillende provincies en in diverse domeinen; kantoor- en industriebouw, meergezinswoningen, projectbouw en sociale huisvesting.
  Datum: 09-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT OF INGENIEUR ARCHITECT GEZOCHT
  Ben Martens Architecten is op zoek naar een straffe STAGIAIR ARCHITECT OF INGENIEUR ARCHITECT om ons team te versterken. Diploma architect of ir.-architect is een vereiste. Ervaring is geen vereiste maar is wel een pluspunt. Ervaring met Vectorworks en MS Office zouden leuk zijn.  Leergierigheid is essentieel.
  Datum: 07-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • ENTHOUSIASTE/CREATIEVE STAGIAIR(E) MET INTERESSE IN DUURZAME PROJECTEN GEZOCHT
  Lambda architecten is een jong en dynamisch bureau waar we bewust willen omgaan met de ruimte en kiezen voor duurzame materialen met een zo beperkt mogelijke voetafdruk. Als stagiair(e) doorloop je alle facetten van het beroep van het ontwerpen tot het opmaken van bouwaanvraagdossiers tot het uittekenen van uitvoeringsplannenen en het opvolgen van de werf. Interesse? neem snel contact op.
  Datum: 03-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen